Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İki çocuğu olan köy delikanlısı askerliğini yapıp da evine
döndüğünde bakmış karısı Fadime üç çocukla bir masanın etrafındalar.
Birden öfkelenip bağırmaya başlamış;

- Abovv.. ula kaltak, bu üçüncü çocuk nerden çıktı? Askere giderken iki
çocuğumuz vardı... Bu sonuncusu benden olamaz.

Fadime ona gayet sakin cevap verir;

- Ne bağırıyorsun? Sana baba mı diyir? Oturmuş yoğurdini yiyir!

Son düzenleme:
Fadimeye bak sen hem suçlu hem güçlü

Ne guzel tariflerin var senin oyle. Karnabahar ve brokoliye yumurta kirip sabah yemek çok guzel oluyor,bunu da deneyim,sen pratik tariflerini yaz boyle

Artan pilavla kadınbudu köfte yapıyorum yahut yayla çorba
Artan kurufasulye yemeğini süzgüde süzüp suyun altın da salçalı kısmını akıttıktan sonra yeşiilk doğrayıp piyaz yapmışlığım var :)

Vavvv iyiymişsin kız ziyan etmiyorsun ne guzel:)

yenam canım geçmiş olsun dikkat et lütfen

Maharetli hatun,nelerde yapiyor bak hele şuna
Yaklaşik 7-8 aydir pirinç pilavi çok nadir yapiyorum,eskiden her yemeğin yanina yapardim,ben de yerdim.( Boşuna almadim bu kilolari),faydasinin olnadigini oğrenince çocuklara da yapmamaya basladim. Bulgur pilaviyla idare ediyoruz:))

İyi akşamlar hanımlar hemen menumu veriyim çocukları uyutabilirsem geçmişi de okuycam:)
Sabah
Kepekli ekmekle tost
Domates salatalık
Tavada yumurta yagsız
Ara
Bir küçük galeta
Öğle
4 kaşık makarna salatalık
Ara bir kaşık Türk kahvesi ve bir kesme şeker attım azıma çocukluktan kalma midem bulanır yada canım çok bişey isterse atıyorum azıma
Bir maden suyu
Akşam
Dışardaydık bir kaşık pilav
İki parça tavuk ve ayran
Son
Bir kaç dilim meyve
Bugun makarna olmayaydı iyiydi:)
Su 2 yi geçmiştir spor
50 dizi karna çekme spor sayılmaz pek az ama olsun yazdım:)

yenam canım geçmiş olsun dikkat et lütfen

Sağol canım.. İyiyim şimdi bir an oldu geçti şükür...

En iyisini yapıyorsun hergafçim zira pirincin hiç bir faydası yok..
bulgur çok sık yapmıyorum pek sevilmiyor...

Sabah güzel kahvaltın. diğer öğünler bana göre az.Ara galeta yerine kuruyemiş yahut meyve olabilir.. galeta grissini nesfit gibi besinler de şeker oranı çok yüksek olduğundan hemen acıktırır dedi bana diyetisyenim.. Öğlen makarnayla salata yahut sebze yemeği yiyebilirdin.. Diyetisyenler 4 kaşık makarna pilav ekmek değişimi olarak öneriyorlar zaten önemli olan dengelemek..
Çok katı beslenince bıkkınlık ve başa dönmek kaçınılmaz kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorrum...

Çerez başlayınca çok yerim diye elimi surmedim salata yapmaya da erindim ya çok tembelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…