Mantar yemegini yaparim oyle. 1 kez de pantlican musakka kalaniyla yapmistim cok eskiden. Yumurtayi her turlu yerim
Ay kiyamam,dikkat et,çok yorma kendini. Kizin da uzulmesin,çalişir basarir tekrar
Ne guzel tariflerin var senin oyle. Karnabahar ve brokoliye yumurta kirip sabah yemek çok guzel oluyor,bunu da deneyim,sen pratik tariflerini yaz boyleSabah kahvaltı da dünden kalan 2 kaşık kapuskaya yumurta kırdım çok güzeldi oldu sana lahanalı yumurta. :))
Uni gunlerim aklima geldi oyle deyince. 2. Sinifin 2. Yarisinda nisanlandim. Çoğunu butle gectim. Bide en son tek ders sinavina kaldim mezun olmwk icin ne stresli gunlerdiBüt e kalıcak o zaman verir inş...
Şu yumurtada ne guzel bir nimet, her şeye yakişiyor mubarek,deneyelim bunu da:))Mantar yemegini yaparim oyle. 1 kez de pantlican musakka kalaniyla yapmistim cok eskiden. Yumurtayi her turlu yerim
Uni gunlerim aklima geldi oyle deyince. 2. Sinifin 2. Yarisinda nisanlandim. Çoğunu butle gectim. Bide en son tek ders sinavina kaldim mezun olmwk icin ne stresli gunlerdi
Fadimeye bak sen hem suçlu hem güçlüSana Babamı Diyir?
İki çocuğu olan köy delikanlısı askerliğini yapıp da evine
döndüğünde bakmış karısı Fadime üç çocukla bir masanın etrafındalar.
Birden öfkelenip bağırmaya başlamış;
- Abovv.. ula kaltak, bu üçüncü çocuk nerden çıktı? Askere giderken iki
çocuğumuz vardı... Bu sonuncusu benden olamaz.
Fadime ona gayet sakin cevap verir;
- Ne bağırıyorsun? Sana baba mı diyir? Oturmuş yoğurdini yiyir!
Ne guzel tariflerin var senin oyle. Karnabahar ve brokoliye yumurta kirip sabah yemek çok guzel oluyor,bunu da deneyim,sen pratik tariflerini yaz boyle
Fadimeye bak sen hem suçlu hem güçlü
Vavvv iyiymişsin kız ziyan etmiyorsun ne guzel:)Artan pilavla kadınbudu köfte yapıyorum yahut yayla çorba
Artan kurufasulye yemeğini süzgüde süzüp suyun altın da salçalı kısmını akıttıktan sonra yeşiilk doğrayıp piyaz yapmışlığım var :)
Canım çakılımAy sana da kiyamadim ki şimdi hem sen yaparsin biliyorum ki
Vavvv iyiymişsin kız ziyan etmiyorsun ne guzel:)
Bugün ben de simit yedim..Pırasayla bitti günüm :))
Kızın finallerden dolayı çok bunaldı dünki sınavı kötü geçince canı epey sıkkındı..
Bugün hadi yürüyelim dedim işten gelince o da sever yürümeyi..
Neyse çıktık yürüdük dönüş yolunda nasıl fena oldum elim ayağım boşaldı. Şekerimmi düştü tansiyonummu düştü bilemedim ama fena oldum kzım bi panikledi...
Eve gelip ölçtüm normaldi tansiyon 11-7 neden öyle oldu bilmiyorum... bişey oynadı ben de ama neydi acep...
Maharetli hatun,nelerde yapiyor bak hele şunaArtan pilavla kadınbudu köfte yapıyorum yahut yayla çorba
Artan kurufasulye yemeğini süzgüde süzüp suyun altın da salçalı kısmını akıttıktan sonra yeşiilk doğrayıp piyaz yapmışlığım var :)
yenam canım geçmiş olsun dikkat et lütfen
Maharetli hatun,nelerde yapiyor bak hele şuna
Yaklaşik 7-8 aydir pirinç pilavi çok nadir yapiyorum,eskiden her yemeğin yanina yapardim,ben de yerdim.( Boşuna almadim bu kilolari),faydasinin olnadigini oğrenince çocuklara da yapmamaya basladim. Bulgur pilaviyla idare ediyoruz:))
İyi akşamlar hanımlar hemen menumu veriyim çocukları uyutabilirsem geçmişi de okuycam:)
Sabah
Kepekli ekmekle tost
Domates salatalık
Tavada yumurta yagsız
Ara
Bir küçük galeta
Öğle
4 kaşık makarna salatalık
Ara bir kaşık Türk kahvesi ve bir kesme şeker attım azıma çocukluktan kalma midem bulanır yada canım çok bişey isterse atıyorum azıma
Bir maden suyu
Akşam
Dışardaydık bir kaşık pilav
İki parça tavuk ve ayran
Son
Bir kaç dilim meyve
Bugun makarna olmayaydı iyiydi:)
Su 2 yi geçmiştir spor
50 dizi karna çekme spor sayılmaz pek az ama olsun yazdım:)
Çerez başlayınca çok yerim diye elimi surmedim salata yapmaya da erindim ya çok tembelim:)Sağol canım.. İyiyim şimdi bir an oldu geçti şükür...
En iyisini yapıyorsun hergafçim zira pirincin hiç bir faydası yok..
bulgur çok sık yapmıyorum pek sevilmiyor...
Sabah güzel kahvaltın. diğer öğünler bana göre az.Ara galeta yerine kuruyemiş yahut meyve olabilir.. galeta grissini nesfit gibi besinler de şeker oranı çok yüksek olduğundan hemen acıktırır dedi bana diyetisyenim.. Öğlen makarnayla salata yahut sebze yemeği yiyebilirdin.. Diyetisyenler 4 kaşık makarna pilav ekmek değişimi olarak öneriyorlar zaten önemli olan dengelemek..
Çok katı beslenince bıkkınlık ve başa dönmek kaçınılmaz kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?