- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Bebegim iyi tesekkur ederim. Uykusuz gecelere devam :) yarin tartiyla yuzlesicem. İki haftadir tartilmadim
Neden üzüldün.
Oysa Sibel canı sevdiğinden mutlu ol diye paylastim kuzum.
Boy avantajı çok önemli.
Beni bir görsen dikdortgen biseydjm evlerden ırak
Yazıklar olsun
Yeniden hosgeldin kuzum .
Afiyet olsun ..
Bebegin nasıl iyisiniz inşallah.
Hayırlı akşamlar hanimlar,
İyisinizdir inşallah. Allah saglik ,sihhat,huzur versin hepinize.
Mefkurem zor ama toparlanabildin mi biraz, her şerde bir hayir vardir,evlenseydi bundan daha kötü şeyler olabilirdi,şükür kurtulmuşsunuz. İnsanlarida anlamiyorum zorbalikla neyi çözecekler,anlaşmak kadar anlaşamamak da normal. Zaten nişan,soz bunun için değil mi
@malipina hic kilonu gostermiyorsun,100 deyince şoyle tostoparlak bişey bekliyor insan. Mesala ben oyleyim. Bu halinle bile çok fitsin birde 70 olursan kimse eline su dokemez
@YENA senin de maşallahin var,diyet,spor,halk oyunlari,iş hepsini ne guzel goturüyorsun, imreniyorum sana,şoyle yanina gelsem de bir surtunsem sana bana da bulaşır mi ki:)))
Arzuzuzuuu senin de son gunlerdeki gayretin takdire şayan. Tü tü maşallah. 5 çocuklu çıtır olup milleti çatlatacaksin.
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş İnşaAllahAslında özelimi kk ya yazmak pek adetim değildir
Ama kader ortaklığı yaptığım arkadaşlarımında ne yaşadığımı bilsin istedim
Dün çok kötü şeyler oldu
Önceki gün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Dün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diyeonları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Oğlan hastanede Dün op.oldu
Hem karnından Hem bacağından yaralanma vardı
Şükür karın boşluğuna gelmiş derinde değil
Duruma göre belki haftasonu çıkacak
Benim yüzüm boynum cırmık yarası
Burnum kaşım şiş
Kollarımda morluklar
Ayak parmağım şiş topallıyorum
Eşiminde yüzünde boynunda yaraları var
Durum böyle
Geçmiş olsun danış dr una ne diyecek bakalımAslında benim de moralim bozuk kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldüne yapacağım bilmiyorum
MaşaAllah harikasın kilo vermeden önceki halin benim şimdiki halim gibiValla kandırmıyom boydan öyle duruyo
kaç seneden sonra 92yi gördüm pazartesi günü.Allah azim verirse 70lere kadar devam
Geçmiş olsun size debugün eşim burnundan ameliyat oldu yoğun geciyor günler az önce biraz uzandık bi bakayım dedim
yarın kilo bildirimi yapamazsam affım ola
Hayırlı akşamlar hanimlar,
İyisinizdir inşallah. Allah saglik ,sihhat,huzur versin hepinize.
Mefkurem zor ama toparlanabildin mi biraz, her şerde bir hayir vardir,evlenseydi bundan daha kötü şeyler olabilirdi,şükür kurtulmuşsunuz. İnsanlarida anlamiyorum zorbalikla neyi çözecekler,anlaşmak kadar anlaşamamak da normal. Zaten nişan,soz bunun için değil mi
@malipina hic kilonu gostermiyorsun,100 deyince şoyle tostoparlak bişey bekliyor insan. Mesala ben oyleyim. Bu halinle bile çok fitsin birde 70 olursan kimse eline su dokemez
@YENA senin de maşallahin var,diyet,spor,halk oyunlari,iş hepsini ne guzel goturüyorsun, imreniyorum sana,şoyle yanina gelsem de bir surtunsem sana bana da bulaşır mi ki:)))
Arzuzuzuuu senin de son gunlerdeki gayretin takdire şayan. Tü tü maşallah. 5 çocuklu çıtır olup milleti çatlatacaksin.
2 gündür çok geç geliyorum daha yeni geldim ondan zorlaniyorum ama yarın bomba gibi saatlerce yapacağımBaska karbon almayip sabahki simidi dengelemissin fulyacim iyi olmus.
Berilce kaptanim sen cok tecrubelisin benden daha iyi bilirsin aksamki ekmeginin fazla oldugunu.
1 gun icin fazla degil tek ogun icin fazla.
Arada bisey yemiyosan karatay gibi o zaman kahvaltini daha cok doldurur cesitlendirirsin kilo yuksek vucudun almasi gerekenler var.
Diyetisyene gitmistinmiydin sanki oylemi yazdiydin unuttum onlarin verdigi liste yokmuydu?
çok guzel toparladin gitti işte masallah
Kekik derkenhastayim kekige cok severim hele zahter falan oyşş
Kuruyemişini ihmal etme.
Evde yoksa zeytini bol tut.
İş konusunda inş hersey gonlunuzce olsun.
Peynir yiyorsun artik diye protein demedim ben oda şart tabi zaten tok tutma konusunda en iyi saf proteinler.
Bi duzen getirmen lazim
Lesli yapmiyosun artik ne guzel baslamistin
@syns
Listen çok az gibiydi yemek yok nerdeyse.
Bi dahakine direk kopyala istersen buraya alinti yapmadan.
Hosgeldin bide :)
Ay sana da kiyamadim ki şimdi hem sen yaparsin biliyorum kiya ben ya ben
Evet canım pazartesi sabahı yolcu ettik çok güzel bir hafta sonuydu74FRIDA gittimi oğlunn.?
Evet canım pazartesi sabahı yolcu ettik çok güzel bir hafta sonuydu
Bakalım araba aldık ona izmire getirebiliriz onunkini verip bizimkini alırız günü saati net belli değil ama öyle bir düşünce var
Geçmiş olsun canımBugün ben de simit yedim..Pırasayla bitti günüm :))
Kızın finallerden dolayı çok bunaldı dünki sınavı kötü geçince canı epey sıkkındı..
Bugün hadi yürüyelim dedim işten gelince o da sever yürümeyi..
Neyse çıktık yürüdük dönüş yolunda nasıl fena oldum elim ayağım boşaldı. Şekerimmi düştü tansiyonummu düştü bilemedim ama fena oldum kzım bi panikledi...
Eve gelip ölçtüm normaldi tansiyon 11-7 neden öyle oldu bilmiyorum... bişey oynadı ben de ama neydi acep...
Geçmiş olsun canım
Tansiyon da şeker de oynamış olabilir eve gelene kadar düzelmiş tabii
Benim büyük kız da yoğun ve yorgun daha finalleri başlamadı bi hafta son haftası dersler devam etti
Allah kolaylık versin hepsine
Ben de dün ve bugün dikkat edecektim güya ama olmadı
Cumartesi de eski komşum çağırdı onu da atlatayımatlatayım da yeni haftaya güzel başlayım İnşaAllah
İştahım da çok açık
Canim ovgüyü hakedeni oveceksin,gerçekten istikrarlisin,kararlisin,kararindasin,eksik yok,aşırılik yok. Benim mod düşük evet,belirli bir sebep yok,biriktirdiklerimin dişa vuruşu heralde.,yorgunluk da var tabii.. Hayat hep 4*4 degil,inişleri çıkışları var. Allah zorluklar karşisinda gücümüzü,kuvvetimizi artirsin,işlerimizi kolaylastirsin , geçer,geçecek inşallahhergafçim estağfurullah öyle deme utanıyorum.
Yapmak istediklerimi yapmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar...
senin modun düşük bu aralar banamı geliyor yoksa...
sömestr da dinlenirsin ne güzel...
Mantar yemegini yaparim oyle. 1 kez de pantlican musakka kalaniyla yapmistim cok eskiden. Yumurtayi her turlu yerimSabah kahvaltı da dünden kalan 2 kaşık kapuskaya yumurta kırdım çok güzeldi oldu sana lahanalı yumurta. :))
Canim ovgüyü hakedeni oveceksin,gerçekten istikrarlisin,kararlisin,kararindasin,eksik yok,aşırılik yok. Benim mod düşük evet,belirli bir sebep yok,biriktirdiklerimin dişa vuruşu heralde.,yorgunluk da var tabii.. Hayat hep 4*4 degil,inişleri çıkışları var. Allah zorluklar karşisinda gücümüzü,kuvvetimizi artirsin,işlerimizi kolaylastirsin , geçer,geçecek inşallah
Ay kiyamam,dikkat et,çok yorma kendini. Kizin da uzulmesin,çalişir basarir tekrarBugün ben de simit yedim..Pırasayla bitti günüm :))
Kızın finallerden dolayı çok bunaldı dünki sınavı kötü geçince canı epey sıkkındı..
Bugün hadi yürüyelim dedim işten gelince o da sever yürümeyi..
Neyse çıktık yürüdük dönüş yolunda nasıl fena oldum elim ayağım boşaldı. Şekerimmi düştü tansiyonummu düştü bilemedim ama fena oldum kzım bi panikledi...
Eve gelip ölçtüm normaldi tansiyon 11-7 neden öyle oldu bilmiyorum... bişey oynadı ben de ama neydi acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?