Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bebegim iyi tesekkur ederim. Uykusuz gecelere devam :) yarin tartiyla yuzlesicem. İki haftadir tartilmadim

Hayırlı akşamlar hanimlar,
İyisinizdir inşallah. Allah saglik ,sihhat,huzur versin hepinize.
Mefkurem zor ama toparlanabildin mi biraz, her şerde bir hayir vardir,evlenseydi bundan daha kötü şeyler olabilirdi,şükür kurtulmuşsunuz. İnsanlarida anlamiyorum zorbalikla neyi çözecekler,anlaşmak kadar anlaşamamak da normal. Zaten nişan,soz bunun için değil mi
@malipina hic kilonu gostermiyorsun,100 deyince şoyle tostoparlak bişey bekliyor insan. Mesala ben oyleyim. Bu halinle bile çok fitsin birde 70 olursan kimse eline su dokemez
@YENA senin de maşallahin var,diyet,spor,halk oyunlari,iş hepsini ne guzel goturüyorsun, imreniyorum sana,şoyle yanina gelsem de bir surtunsem sana bana da bulaşır mi ki:)))
Arzuzuzuuu senin de son gunlerdeki gayretin takdire şayan. Tü tü maşallah. 5 çocuklu çıtır olup milleti çatlatacaksin.

Son düzenleme:

canımmm teşekkür ederim

Bu hafta pek menü yazamadim,bugün yazayim
Sabah 7.30
İki bardak su
Bir bardak sodali kefir
İki yumurta,peynir,zeytin,domates,kivircik

Ara şekersiz çay,kahve,yeşilçay

Akşam17.30
Yoğurt,ispanak,tavuklu patates(çok az)
Yarim dilim pasta( bu hiç olmamaliydı,kizim kendi için almis,dayanamadim)
Bir bardak kombu çayi
Su 2 litreyi geçmiştir. Daha da içerim yatana kadar
Spor 10 dk bisiklet

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş İnşaAllah
İyilerle karşılaştırsın Rabbim
Geçmiş olsun danış dr una ne diyecek bakalım
Valla kandırmıyom boydan öyle duruyo
kaç seneden sonra 92yi gördüm pazartesi günü.Allah azim verirse 70lere kadar devam
MaşaAllah harikasın kilo vermeden önceki halin benim şimdiki halim gibi
bugün eşim burnundan ameliyat oldu yoğun geciyor günler az önce biraz uzandık bi bakayım dedim
yarın kilo bildirimi yapamazsam affım ola
Geçmiş olsun size de

hergafçim estağfurullah öyle deme utanıyorum.
Yapmak istediklerimi yapmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar...

senin modun düşük bu aralar banamı geliyor yoksa...
sömestr da dinlenirsin ne güzel...

Bugün ben de simit yedim..Pırasayla bitti günüm :))

Kızın finallerden dolayı çok bunaldı dünki sınavı kötü geçince canı epey sıkkındı..
Bugün hadi yürüyelim dedim işten gelince o da sever yürümeyi..
Neyse çıktık yürüdük dönüş yolunda nasıl fena oldum elim ayağım boşaldı. Şekerimmi düştü tansiyonummu düştü bilemedim ama fena oldum kzım bi panikledi...
Eve gelip ölçtüm normaldi tansiyon 11-7 neden öyle oldu bilmiyorum... bişey oynadı ben de ama neydi acep...

2 gündür çok geç geliyorum daha yeni geldim ondan zorlaniyorum ama yarın bomba gibi saatlerce yapacağım bi de zor da olsa et yemeye çalışacağım

Evet canım pazartesi sabahı yolcu ettik çok güzel bir hafta sonuydu

Bakalım araba aldık ona izmire getirebiliriz onunkini verip bizimkini alırız günü saati net belli değil ama öyle bir düşünce var

Uygun olursak görüşelim kahve içelim kısacıkta olsa..

Geçmiş olsun canım
Tansiyon da şeker de oynamış olabilir eve gelene kadar düzelmiş tabii
Benim büyük kız da yoğun ve yorgun daha finalleri başlamadı bi hafta son haftası dersler devam etti
Allah kolaylık versin hepsine
Ben de dün ve bugün dikkat edecektim güya ama olmadı
Cumartesi de eski komşum çağırdı onu da atlatayımatlatayım da yeni haftaya güzel başlayım İnşaAllah
İştahım da çok açık

Allah yardımcıları olsun inş...

İştah açıklığı havalardan sanırım soğuk olunca hep karbonlu şeyler tüketme isteği ben de bile var düşün :)

hergafçim estağfurullah öyle deme utanıyorum.
Yapmak istediklerimi yapmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar...

senin modun düşük bu aralar banamı geliyor yoksa...
sömestr da dinlenirsin ne güzel...
Canim ovgüyü hakedeni oveceksin,gerçekten istikrarlisin,kararlisin,kararindasin,eksik yok,aşırılik yok. Benim mod düşük evet,belirli bir sebep yok,biriktirdiklerimin dişa vuruşu heralde.,yorgunluk da var tabii.. Hayat hep 4*4 degil,inişleri çıkışları var. Allah zorluklar karşisinda gücümüzü,kuvvetimizi artirsin,işlerimizi kolaylastirsin , geçer,geçecek inşallah

Evet hep yolun da gitmiyor maalesef...
Sağlık ve ölüm dışın da diğerleri tolore ediliyor bir şekil de..
Sen de inşallah rahatlarsın kısa süre için de...

Ay kiyamam,dikkat et,çok yorma kendini. Kizin da uzulmesin,çalişir basarir tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…