Perşembe menüm
Kahvaltı 12.30
Haşlama 2 yumurta
Bi dilim peynir
2 ceviz
Marul
Armut
Arada dukan birası
Yemekten önce dukan birası
Akşam 19.30
Bi tabak ton balıklı salata
İçli köfteden bi küçük ısırık
Gece dukan birası
Su 2.5 lt
Spor yok
Çerez başlayınca çok yerim diye elimi surmedim salata yapmaya da erindim ya çok tembelim:)
Keşke ben çok isterim ama yakında yer bulmaliyimtekrar devam etsen ne iyi olur...
hem hareket hem stres giderici..
Almaman iyi olmuş.. dikkat et canım.. ben de iyiyim şükür..
bulantım geçiyor yavaş yavaş..
Sen naaptın gittinmi doktora.?
Zeytinyağı misali.. hem suçlu hem güçlü..
Allah yardeımcınız olsun...
Evet nursenacım hiçbirşeye vakit bulamıyordum... Gerçekten istemiyordum demekki..
Önemli olan istemek insan bir şekil de zaman ve ortam yaratabiliyor (muş)
Misal yemek takip ediyorum bana göre yoksa evden götürüyorum.. Çoğunlukla evde yapıyorum kahvaltımı..
Spor yürüyüş vakit ayırıyorum ha yoruluyorum ama emeğim heba olmasın istiyorum...
Bu arada 3.çocuk için kilonu bahane etme.. barışa 94 le hamile kalmıştım yaş 35-36 idi
hadi sen de patlat bi gebelik haberi :)
Aklım sende daficim.. İnş yoluna girer seni sıkan sebepler...
Havaya hele. :)
Hoşgeldin
Şişmanların ortak kaderi direnç maalesef..
İlacını düzenli kullan faydası olacaktır.. Az karbonhidratlı beslenmen daha hızlı kilo vermeni sağlar...
yapabiliyorsan karatay tarzı beslenme direnç konusun da çok etkili.. fakat bunun yanın da araöğünlü beslenme de faydalı :)
Ben iki sistemle de başarılı olmuştum önemli olan kararlı istikrarlı ve devamını getirmek..
bir de özellikle yürüyüş her gün olmasa da gün aşırı çok etkili...
Çok ince gorunuyorsun
Yandan ince duruyom da önden hele de arkadan fena ya çok fena. Herkül gibiyim arkadanÇok ince gorunuyorsun
Geçmiş olsun canımBugün ben de simit yedim..Pırasayla bitti günüm :))
Kızın finallerden dolayı çok bunaldı dünki sınavı kötü geçince canı epey sıkkındı..
Bugün hadi yürüyelim dedim işten gelince o da sever yürümeyi..
Neyse çıktık yürüdük dönüş yolunda nasıl fena oldum elim ayağım boşaldı. Şekerimmi düştü tansiyonummu düştü bilemedim ama fena oldum kzım bi panikledi...
Eve gelip ölçtüm normaldi tansiyon 11-7 neden öyle oldu bilmiyorum... bişey oynadı ben de ama neydi acep...
Geçmiş olsun canım. Burnunda et mi vardı?bugün eşim burnundan ameliyat oldu yoğun geciyor günler az önce biraz uzandık bi bakayım dedim
yarın kilo bildirimi yapamazsam affım ola
Kilo mu da yedimMasallah diyim once kilon nerde senin ya
Gercekten 74 gibi duruyon
Foto mu koydunKilo mu da yedim
HeeFoto mu koydun
Biraz duygulandım canımcımNeden üzüldün.
Oysa Sibel canı sevdiğinden mutlu ol diye paylastim kuzum.
Kuzum çok şükür iyiyiz moralimizde iyiHayırlı akşamlar hanimlar,
İyisinizdir inşallah. Allah saglik ,sihhat,huzur versin hepinize.
Mefkurem zor ama toparlanabildin mi biraz, her şerde bir hayir vardir,evlenseydi bundan daha kötü şeyler olabilirdi,şükür kurtulmuşsunuz. İnsanlarida anlamiyorum zorbalikla neyi çözecekler,anlaşmak kadar anlaşamamak da normal. Zaten nişan,soz bunun için değil mi
@malipina hic kilonu gostermiyorsun,100 deyince şoyle tostoparlak bişey bekliyor insan. Mesala ben oyleyim. Bu halinle bile çok fitsin birde 70 olursan kimse eline su dokemez
@YENA senin de maşallahin var,diyet,spor,halk oyunlari,iş hepsini ne guzel goturüyorsun, imreniyorum sana,şoyle yanina gelsem de bir surtunsem sana bana da bulaşır mi ki:)))
@Arzuzuzuuu senin de son gunlerdeki gayretin takdire şayan. Tü tü maşallah. 5 çocuklu çıtır olup milleti çatlatacaksin.
Biz kötülük yapmak istesek alâsını yapardıkta cnm Biz onun adamı değilizBenım kız nısanı attı ki akrabaydık tık denmedı
Baba madya gıbı
Bız keza öyle koyktulayyyy
Senın en büyük küfürün terbıyesız olunca kıbarlıkta var tabııı
Kuz bosver oğlun kurtuldu şükret
Nerede
Kız ben 80 kiloda senin 106 kilodaki halin gibiyim. Hatta daha fena. Fıstık gibi olmuşsun daha şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?