evet demir kabızlık yapıyor.
reglim daha yeni bitiyor. herhalde haftaya giderim kontrole. o da ayrı konu tabi.
evet yapıcam onu canım. inşallah faydasını görürüm.Soğan kurunu dene bakalım inş faydası olur.
Ben de ayniydim ama bu dusuncemi degistiriyorum sanki ertesi gün kıtlığa girecek gibi yiyordum diet kelimesini dusununce bile. Ya hep ya hiç mantığı. Oysa her seferinde seçim yapmaliyiz. Ben buna cabaliyorum ve kendimi zorlamiyorum doğal akisinda gidiyorum sonuç daha güzel geliyor kasmayacagim bundan sonra normal süreçte daha güzelCakil birde ben pazartesi diyete basliycam bugun yiyeyim biraz dememeyi kendime ogretmeye calisiyorum ve herseyden azda olsa bazen cokta olsa yiyorum karbonlari tadimlik salatalari bol ozellikle ev gezmesindeysem boyle tuketmeye calisiyorum
Aslinda cogumuz burda epey yol kateettik herkes az cok kendisinin dr u olabilir gibi.
Mesela ben bol su icip kosturmaca yetmiyor duzenli spor yaparsam ve proteini daha cok ekleyip kansizligima cozum bulabilirsem kiloyu daha net rakamlarla verebilirim. Uygulamada aksaklik var :)))
Evet ben de merak ediyorum hiç sesi cikmiyorYENA ugramamis
Hadi katil bizeMerhabalar. 90 kilo olmasam da yaklastim baya. 87 kiloyum. Beni de aranıza alırsaniz çok sevinirim. Pazartesiden itibaren diyete başlıyorum. Motivasyon için 3 gun önceden erken kayıt gibi gruba dahil olmak istedim. Teşekkürler
Neden kilo alıyorsun mutlaka yediğim birseyler olmalı ya da çok yiyorum bunun üstüne dusmelisin bence sorunu bulup öyle çözüme gitmelisin benceGerçekten ciddi söylüyorum o abur cuburların ne tadı ne çıtırtısı bana hiç cazip gelmiyor. Hiç canım çekmiyor. Iceceklerde aynı.maden suyu ve şalgam suyu dışında hicbir hazır icecek icmiyorum. Hicte icesim yok. Sadece ara sira gazoz kokusu guzel geliyor ama icmiyorum.Nazar degmesin ınşaallah
Superrrrr bu bir başarı ozamanEn son 13-14 yıl önce 89 dum
Olsun 8 lerdesin halaHayirli cumalar
Dafi dikkat et dizine zorlamiyormu bu 15 dklik olan hangisi bende yapsammi.
Atesi devam ediyor
Kilom 89.90
Gecen hafta ayni
Bonus simdiden eline saglik hakkini helal et canim.
kilo bildirimim ::
geçen hafta. ...82......8...
bu hafta....... 80....2....
Çok güzel Mortin ne yapmış
Çok güzel yaptığın şey ise yaradı bu hafta demekkiBonus
Kılo bıldırımı
Geçen cuma 94.7
Bu hafta 92.3
Fark 2.4
Spor saymadım bu hafta sayarım
Mınımum 500 dakıka olmustur bu hafta
Nerelerdeydin sesin çıkmadıHoşgeldin aramıza. .
Hoşgeldiniz. .
Bana uyarKızlar bır cuma daha bıttı
Cumalar su gıbı akıyor
Sıfır kh haftası yapalımmı varmısınız
Bır hafta bırbırımız ıcın sıkalım dişimizi ne dersınız
Evet ben de merak ediyorum hiç sesi cikmiyor
Nerelerdeydin sesin çıkmadı
Ilk fisatta bende takilcam ondan:))Bir iki gün depresyon takılayım didim :)
Ilk fisatta bende takilcam ondan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?