Hoş geldinBende bugün itibariyle size katılmak istiyorum
Belki yediklerin şişlik yapıcak bişeyler olabilir tatlımMefkurem
Bu hafta kaçamak yapmadim,ama nedense vücudum odem yapti gibi,sebep ne olabilir diye düşünüyorum. Bakalım belki haftaya odemi atmiş olurum. Bugün minnak karbon kaçamaklarim oldu. Bir havuçlu top,bir isirik elmali kurabiye,bir kasik makarna.
Suya gelince gun içerisinde en az 1.5 litre oluyordur,en az 1.5 litre de,çay,bitki çaylari içiyorumdur,yine de az mi. Zorlayarak içiyorum suyu, canım isteyerek değil
Spora gelince gun içinde çok yorulduğumu hissediyorum,eve gelince full dinlenmek istiyorum. Hareketli bir işim var,sizler iş+sporu nasil yapiyorsunuz valla takdir ediyorum sizleri,keske ben de becerebilsem
aman böyle devam et cnm :))çok şükür Allaha ancak terbiye oldu heralde miğdem uzun zamandır bocalıyorum. aynen mefkuşum haklısın listem iyi geldi bana acıktırmıyor gün gün birazdaha azaltıyorum bende öğünleri başta hissetmiştim ama bu listemin bana yarıyacağını teşekkür ederim canım
Bende geçen sefer ailedekilere öyle demiştim :))Yüzüme tükür emi benım
3. Kez mezun olurda kılo alırsam
Ben geçen 2 haftada çok aç kaldım cnmKızlar bır cuma daha bıttı
Cumalar su gıbı akıyor
Sıfır kh haftası yapalımmı varmısınız
Bır hafta bırbırımız ıcın sıkalım dişimizi ne dersınız
Ya dimi inşallah canım yaa cuma ankaraya gidicem rehaveti çöktü şimdiden almasamda razıyım inş bozmam 15 tatil donusu tam gaz hedefim 70Hoşgeldin cnm seni tanıyabilirmiyiz
Bu son artı olsun tatlım
Haftaya güzel bi eksi bekliyorum senden
Ahh güzelim Bu akılsız kafa hedefine ulaştıda yine 100 leri görüp geri geldi
Bu hafta sporda eklenince haftaya daha güzel olur daficim
Birazdaha dikkat et güzelim
Haftaya Bu artıyı vermeye çalış en azından
Haftaya 77 lerden kurtulmak hedefin olsun mavişim
Ayy Bide ben düşsem şu 7 lere
Çoook tebrikler doğacım
Bak dikkat edince ne güzelde veriyon :)
Benimde 20 kilo vermem lazım
Bildirimi böylemi yapıyoduk asumm :))
Kuzum 1 mil leslie 15 dk
Başlayıp bitmesi bir olur zaten hadi sende yap bu hafta
Bi sabah Bi akşam
Ekside olman güzel cnm
yenacım sen yerinde saymıyosunki niye huzursun oluyosun
O kadar kilo ve süreden sonra halâ veriyosun
Tuuu Tuuu maşallah :))
Bide içime battı
Niye tatlı yedin diye alındınmı bana
Dünde gelmeyince kendimi kötü hissettim
hoşgeldin cnm tanıyabilirmiyiz seni
Vayyyy bu ne kızzz maşallah
listelerinin karşılığını almışın
Yelizcim artık harekete geçsek tatlım :))
Geçen haftanın intikamı alınmış
çok güzel tatlım
Süperrrr başlangıç canom
devamıda gelsin inş.
Gayet güzel nisam
Hadi az daha gayret 8 lere az kaldı
çok kolay gelsin derincim
Eksi olması güzel ama daha iyi olabilirdi tatlım
Sporu sevmesekde olmazsa olmaz cnm
Ve tabiki suuuu
Çok güzel cnm tebrikler
Bonus kilom aynı canim
Kusura bakma geç kaldım annem panik atak oldu bende kalıyor küçüğü servise yetiştir büyüğü yedirmeye git ancak fırsat bulabildim...
Gecmise suan bakamıyorum aksam okuyacağım
Uzun aradan sonra eksi gordum
Gecen hafta 84.4
Bugün 83.4
Spor 100 dk
Sevgilerleee
Mefkurem
Bu hafta kaçamak yapmadim,ama nedense vücudum odem yapti gibi,sebep ne olabilir diye düşünüyorum. Bakalım belki haftaya odemi atmiş olurum. Bugün minnak karbon kaçamaklarim oldu. Bir havuçlu top,bir isirik elmali kurabiye,bir kasik makarna.
Suya gelince gun içerisinde en az 1.5 litre oluyordur,en az 1.5 litre de,çay,bitki çaylari içiyorumdur,yine de az mi. Zorlayarak içiyorum suyu, canım isteyerek değil
Spora gelince gun içinde çok yorulduğumu hissediyorum,eve gelince full dinlenmek istiyorum. Hareketli bir işim var,sizler iş+sporu nasil yapiyorsunuz valla takdir ediyorum sizleri,keske ben de becerebilsem
çok şükür Allaha ancak terbiye oldu heralde miğdem uzun zamandır bocalıyorum. aynen mefkuşum haklısın listem iyi geldi bana acıktırmıyor gün gün birazdaha azaltıyorum bende öğünleri başta hissetmiştim ama bu listemin bana yarıyacağını teşekkür ederim canım
sağol canım Allah razı olsun
inşallah.Derincim annene ne oldu yine. Iyiydi ya.. birseyleremi üzüldü.?
Nisa iyileştimi peki. ?
Zor dönemden geçiyorsun..elbet bugünün yarını da var.. güç diliyorum sana.
Hadi bakalım devamı gelsin canim..
Sevindim senin adına. .
Hergafcim güzel arkadaşım.
Bence eksi eksidir küçümseme. .
Fakat yüksek kilolarda ve senin beslenme tarzında bu kadar az gitmesinin nedeni egzersiz eksikliği sanırım. .
işin hareketli ve cok yorucu biliyorum Allah kolaylik versin...
Haftada 3 gün yürüyüş yapsan sana o kadar iyi gelecek ki.. yorgunluğuna,Hâleti ruhiyene bile nasıl iyi gelir..
Bu hafta yürüyek birlikte..
Bir arabaharnaz la yuruyorduk çok zevkliydi artık o bana takilmiyor :) sen takıl bari :)
Maşallah arzucum. Ne güzel rakam öyle.
Hadi bakalım haftaya gelsin 70 lerrrr
sağol canım Allah razı olsun
inşallah.canım çok umutluyum bende o rakamı okadar çok görmek istiyorumki anlatamam heralde bu kez olacakkkk başka şansı kalmadı vücudumdaki kiloların. ...
Canım yenacigim, aslinda herşeyin farkindayim bir orda iradesizlik gosteriyorum,bir kaç kere okuldan eve yurudum,yururken yol ustundeki dukkanlara girince, duraksamali bir yürüyüş olduğu için faydali olmayacağini duşundum. Sabah da yurumek için zamanim yok gibi. Aslinda şöyle efkarli turkuler eşliğinde yağmurda yuruyesim var. Keşke yakin olsaydik,beraber yururduk. Senin bahsettiğin ayni anda farkli yerlerde yürüyüşe çikmak ,gonul bağıyla yuruyuş arkadaşliği yapmak heralde. Valla uyarsa saatlerimiz yapalim.Derincim annene ne oldu yine. Iyiydi ya.. birseyleremi üzüldü.?
Nisa iyileştimi peki. ?
Zor dönemden geçiyorsun..elbet bugünün yarını da var.. güç diliyorum sana.
Hadi bakalım devamı gelsin canim..
Sevindim senin adına. .
Hergafcim güzel arkadaşım.
Bence eksi eksidir küçümseme. .
Fakat yüksek kilolarda ve senin beslenme tarzında bu kadar az gitmesinin nedeni egzersiz eksikliği sanırım. .
işin hareketli ve cok yorucu biliyorum Allah kolaylik versin...
Haftada 3 gün yürüyüş yapsan sana o kadar iyi gelecek ki.. yorgunluğuna,Hâleti ruhiyene bile nasıl iyi gelir..
Bu hafta yürüyek birlikte..
Bir arabaharnaz la yuruyorduk çok zevkliydi artık o bana takilmiyor :) sen takıl bari :)
Maşallah arzucum. Ne güzel rakam öyle.
Hadi bakalım haftaya gelsin 70 lerrrr
Canım yenacigim, aslinda herşeyin farkindayim bir orda iradesizlik gosteriyorum,bir kaç kere okuldan eve yurudum,yururken yol ustundeki dukkanlara girince, duraksamali bir yürüyüş olduğu için faydali olmayacağini duşundum. Sabah da yurumek için zamanim yok gibi. Aslinda şöyle efkarli turkuler eşliğinde yağmurda yuruyesim var. Keşke yakin olsaydik,beraber yururduk. Senin bahsettiğin ayni anda farkli yerlerde yürüyüşe çikmak ,gonul bağıyla yuruyuş arkadaşliği yapmak heralde. Valla uyarsa saatlerimiz yapalim.
Leslie felan pek sevmiyorum ben, o tür sporlar agri yapiyor vucudumda. 2-3 aydir bacagimdaki ağri geçmedi,kas gevşeticiler,buzlar da işe yaramiyor. Kilo ağir olunca zorlamak iyi gelmiyor bizlere. Yürüme,yüzme en uygunu. Eee 40'ndan sonra spor yaparsak olacaği bu:)))
Ay ben de tereciye tere satiyorum gibi oldu,sen bunlarin âlâsini biliyorsundur.
bugünkü menüm :::
sabah.aç 1 Br ılık su
2 dilim tb ekmek
2 yk lor
5 zeytin
1tk.reçel
domates sivri biber
ara..yeşilçay. .
öğlen..4 yk .zyğ.pırasa
3 yk.yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara.5 tane .kuru üzüm.
akşam..5 adet .küçük .ızgara köfte
bol karışık yeşil salata
2 lt su...
1 türk kahve.5 kuru üzüm .
birazdan çay içicem. .
Estağfurullah...ben de 3 ay oldu ciddi spor yapalı tereci değilim hiç :)
Fakat şu bir gerçekçi hafifledikce hep hareket etmek istiyor insan...
Tamam yapalım valla.. uygun olduğumuz da aynı saate çıkalım şahane olur.. hatta grupça cikalim online ne guzel olur.
Haftada 3 gün aletler-platese başladım zalımın gızları dün çıktım salondan ayaklarım titriyordu pertimi çıkardılar kollarda fena ağrısından zor uyudumEstağfurullah...ben de 3 ay oldu ciddi spor yapalı tereci değilim hiç :)
Tamam yapalım valla.. uygun olduğumuz da aynı saate çıkalım şahane olur.. hatta grupça cikalim online ne guzel olur.
Arzucuğum masallahin var,çok guzel gidiyorsun,bu haftaki kilo kaybinda muhtesem,tebrik ederim.inşallah hep boyle gidersinbugünkü menüm :::
sabah.aç 1 Br ılık su
2 dilim tb ekmek
2 yk lor
5 zeytin
1tk.reçel
domates sivri biber
ara..yeşilçay. .
öğlen..4 yk .zyğ.pırasa
3 yk.yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara.5 tane .kuru üzüm.
akşam..5 adet .küçük .ızgara köfte
bol karışık yeşil salata
2 lt su...
1 türk kahve.5 kuru üzüm .
birazdan çay içicem. .
çok teşekkür ederim canımArzucuğum masallahin var,çok guzel gidiyorsun,bu haftaki kilo kaybinda muhtesem,tebrik ederim.inşallah hep boyle gidersin
Çikalim gülüm. Eksi 16kg bile beni bayağı rahatlatti,nefes nefese kalmiyorum artik,daha uzun yuruyebiliyorum. Ama eve gelince bir ağirlik çokuyor,oturduğum yerden kalkmak istemiyorum.Estağfurullah...ben de 3 ay oldu ciddi spor yapalı tereci değilim hiç :)
Ilk öyle oluyor kuzum. Sonradan alışıyorsun. .Haftada 3 gün aletler-platese başladım zalımın gızları dün çıktım salondan ayaklarım titriyordu pertimi çıkardılar kollarda fena ağrısından zor uyudum
Yok canim,ankaraliyim ben,kivrak,oynak türkülerin diyarindan:))hergaf canım sen sivasliydin dimi .?
Okulda bir arkadaşım vardı..her sivaslinın evin de bağlama asilidir değilse bizden değildir diyordu :)
Sen de türkü sevince öyle aklıma geldi . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?