Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belki yediklerin şişlik yapıcak bişeyler olabilir tatlım
Mesela bana bakliyat bulgur lahana karnıbahar yaramaz
Ödemi en iyi su ve sporla atabilirsin
Içilen çay ve kahveler suyun yerini tutmaz
Kilo *0.33 ml içilmesi gereken su miktarı
Bide geçenlerde ödem çayı yazmıştım arada onuda yapabilirsin

Ben gündüz çalışmadıpım için bi söz etmeye hakkım yok :))
Ama çalışan ve kaç çocuklu olanlar bile istedikten sonra sporu ihmal etmiyolar
Kimisi erken kalkıp işe gitmeden yapıyor
Spor yorgunluğa çok iyi gelir aslında
Kendin için başlangıçta bi 30 dk.ayırmışın çokmu cnm

aman böyle devam et cnm :))

Yüzüme tükür emi benım
3. Kez mezun olurda kılo alırsam
Bende geçen sefer ailedekilere öyle demiştim :))
Bu sefer heralde almayız cnm galiba sanırsam :))

Kızlar bır cuma daha bıttı
Cumalar su gıbı akıyor
Sıfır kh haftası yapalımmı varmısınız
Bır hafta bırbırımız ıcın sıkalım dişimizi ne dersınız
Ben geçen 2 haftada çok aç kaldım cnm
Bu haftada meto durdu zaten
Zaten bakliyat falan yemiyomda
pazartesiye kadar ekmekli devam ederim
Duruma göre sonrasına bakarım

Ya dimi inşallah canım yaa cuma ankaraya gidicem rehaveti çöktü şimdiden almasamda razıyım inş bozmam 15 tatil donusu tam gaz hedefim 70

Bonus kilom aynı canim
Kusura bakma geç kaldım annem panik atak oldu bende kalıyor küçüğü servise yetiştir büyüğü yedirmeye git ancak fırsat bulabildim...

Derincim annene ne oldu yine. Iyiydi ya.. birseyleremi üzüldü.?
Nisa iyileştimi peki. ?
Zor dönemden geçiyorsun..elbet bugünün yarını da var.. güç diliyorum sana.

Gecmise suan bakamıyorum aksam okuyacağım
Uzun aradan sonra eksi gordum
Gecen hafta 84.4
Bugün 83.4
Spor 100 dk

Sevgilerleee

Hadi bakalım devamı gelsin canim..
Sevindim senin adına. .

Hergafcim güzel arkadaşım.
Bence eksi eksidir küçümseme. .
Fakat yüksek kilolarda ve senin beslenme tarzında bu kadar az gitmesinin nedeni egzersiz eksikliği sanırım. .
işin hareketli ve cok yorucu biliyorum Allah kolaylik versin...
Haftada 3 gün yürüyüş yapsan sana o kadar iyi gelecek ki.. yorgunluğuna,Hâleti ruhiyene bile nasıl iyi gelir..
Bu hafta yürüyek birlikte..
Bir ara baharnaz la yuruyorduk çok zevkliydi artık o bana takilmiyor :) sen takıl bari :)

Maşallah arzucum. Ne güzel rakam öyle.
Hadi bakalım haftaya gelsin 70 lerrrr

Mefkurem olurmu hiç. Sana gücenirmiyim.. hele böyle bir konuda..
Uyarman beni düşündüğün anlamına gelir.

Gelemedim evet. Sürekli yolun da gitmiyor hayat.. bazen puŕuzler olabiliyor ve öyle zamanlarda modum düşük oluyor..
Beyle işte :)

Hellö
Sabah 7.00 3 kuru kayısı
Cuma şeysi
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir biraz kaşar
4 ceviz
Marul 2 parça ananas

Akşam 19.30
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurt
3 kornişon turşu
2 litre su
46 dk leslie
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk bölgesel yapcam bi saat sonra

Kızlarrr görmemişim kusura bakmayın çok geçmiş olsun
Arzuzuzuuu baharnaz
sağol canım Allah razı olsun
inşallah. canım çok umutluyum bende o rakamı okadar çok görmek istiyorumki anlatamam heralde bu kez olacakkkk başka şansı kalmadı vücudumdaki kiloların. ...

sağol canım Allah razı olsun

inşallah. canım çok umutluyum bende o rakamı okadar çok görmek istiyorumki anlatamam heralde bu kez olacakkkk başka şansı kalmadı vücudumdaki kiloların. ...

Bana da olacak gibi geliyor kuzum.
Yağlara ölüm :)

Canım yenacigim, aslinda herşeyin farkindayim bir orda iradesizlik gosteriyorum,bir kaç kere okuldan eve yurudum,yururken yol ustundeki dukkanlara girince, duraksamali bir yürüyüş olduğu için faydali olmayacağini duşundum. Sabah da yurumek için zamanim yok gibi. Aslinda şöyle efkarli turkuler eşliğinde yağmurda yuruyesim var. Keşke yakin olsaydik,beraber yururduk. Senin bahsettiğin ayni anda farkli yerlerde yürüyüşe çikmak ,gonul bağıyla yuruyuş arkadaşliği yapmak heralde. Valla uyarsa saatlerimiz yapalim.
Leslie felan pek sevmiyorum ben, o tür sporlar agri yapiyor vucudumda. 2-3 aydir bacagimdaki ağri geçmedi,kas gevşeticiler,buzlar da işe yaramiyor. Kilo ağir olunca zorlamak iyi gelmiyor bizlere. Yürüme,yüzme en uygunu. Eee 40'ndan sonra spor yaparsak olacaği bu:)))
Ay ben de tereciye tere satiyorum gibi oldu,sen bunlarin âlâsini biliyorsundur.

bugünkü menüm :::

sabah.aç 1 Br ılık su
2 dilim tb ekmek
2 yk lor
5 zeytin
1tk.reçel
domates sivri biber

ara..yeşilçay. .

öğlen..4 yk .zyğ.pırasa
3 yk.yoğurt
1 dilim tb ekmek

ara.5 tane .kuru üzüm.

akşam..5 adet .küçük .ızgara köfte
bol karışık yeşil salata
2 lt su...
1 türk kahve.5 kuru üzüm .

birazdan çay içicem. .

Estağfurullah...ben de 3 ay oldu ciddi spor yapalı tereci değilim hiç :)

Fakat şu bir gerçekçi hafifledikce hep hareket etmek istiyor insan...

Tamam yapalım valla.. uygun olduğumuz da aynı saate çıkalım şahane olur.. hatta grupça cikalim online ne guzel olur.

Haftada 3 gün aletler-platese başladım zalımın gızları dün çıktım salondan ayaklarım titriyordu pertimi çıkardılar kollarda fena ağrısından zor uyudum

Arzucuğum masallahin var,çok guzel gidiyorsun,bu haftaki kilo kaybinda muhtesem,tebrik ederim.inşallah hep boyle gidersin

Arzucuğum masallahin var,çok guzel gidiyorsun,bu haftaki kilo kaybinda muhtesem,tebrik ederim.inşallah hep boyle gidersin
çok teşekkür ederim canım
inşallah. canım hepberaber verelim inşallah sağlıklı kilolar verelim. Rabbim hepimizin nefsini korusun kötü yiyeceklerden. .

Çikalim gülüm. Eksi 16kg bile beni bayağı rahatlatti,nefes nefese kalmiyorum artik,daha uzun yuruyebiliyorum. Ama eve gelince bir ağirlik çokuyor,oturduğum yerden kalkmak istemiyorum.
Ara tatilde kendimi 47 yaş bakimina alacağim,kolumda,bacağimda oldurmeyen surunduren agrilar var, Arzuzuzuuu nun bahsettiği ağrilardan,onlarla biraz uğraşayim nedeni,tedavisi nedir oğreneyim. bir de tiroidime baktirayim,benimkiler tembel çalişmiyor.
E eboe gibi hazirana kadar ben de biraz verip tatilin keyfini çikarmak istiyorum.
Boyle işte,anlattikça anlatasim geliyor,tahminimce sen de iyi bir dinleyicisin :)

Haftada 3 gün aletler-platese başladım zalımın gızları dün çıktım salondan ayaklarım titriyordu pertimi çıkardılar kollarda fena ağrısından zor uyudum
Ilk öyle oluyor kuzum. Sonradan alışıyorsun. .
Ben ilk gün yeni doğmuş buzağı gibi ayakta duramıyordum bacaklarimin titremesinden. :)
Ama hala kollarım çok güçsüz artık dambilla calisiyoruz fena oluyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…