Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şeniz

evet kızlar daha patateslerimi yemedim ama zencefilli çayımı içtim içerken insanın boğazını yakıyo elme sirkesinden daha ii bana destek olun diyetimi sonuna kadar götüreyim şimdi 2 adet patatesimide yiyeyim görüşürük

benimde açıldı
kk.radyo yazıyo ama ses felan yok
bu ara dumana aminn diyorumm

kızlar akşam eşime dedimki yarın alışverişe çıkıcam korse lazım sarkıcam dedim şöyle bir baktı hatun sen zayıflıyosun gerçekten valla zayıflayınca öyle daracık kotları giyinip felan çıkmak yok valla seni kaparlar badigartsız gezdirmem diyor:ecrin_bebek:benim herif dile geliyor demekki bayağı farkediyor görüntüde bende boynumu farkettim arkadaşlar benim boynumda varmış

benimde açıldı
kk.radyo yazıyo ama ses felan yok
bu ara dumana aminn diyorumm

Ya radyo kapalı olunca girdiğiniz zaman kk radyo yazar ama ses gelmez normal olarak...

Ben dj girişi yapamıyorum ve nasıl sinirleniyorum anlatamam

:kedi: opuyorumnanaktan

Ya radyo kapalı olunca girdiğiniz zaman kk radyo yazar ama ses gelmez normal olarak...

Ben dj girişi yapamıyorum ve nasıl sinirleniyorum anlatamam

nan bende de ne nazar varmış yarabbim ya..
değdirmediğim yer kalmadı.. of!
Bilen biri okusun topiğimizi lütfen yaa..

töbee töbeeeeeeee :roflol:

Anam cebır Ögretmenımı unutmusum nan.artık benı bÖlermıydı carparmıydı bılmem..denklem 404 yapıstırıcı daha uygun oldu...
Okul zamanımda mat.Ögr pek sevmezdım amma denklem sankı onlardan farklı..
Namemse ne dıyım oku oku bıtmez....
He tursarı varya kızlar fıstık gıbı...
Guıde neden bılmem ama sana yazacak bıse bulamadım tatlım...senınle muhabbetımız olmadımıkı....
Radyonun lınkını yollayın bana bı gırım bakım...
Sıze volkan konaktan ıstek yaparım belkım...dılencı Özellıkle sana...

DUR CANDY BEN BI OKUYUP ÜFLıYEYıM..CUMA SAATı SıZDE AMıN DEYıN HATUN KARILAR....:Saruboceq: :Saruboceq:
HALLEYCIGIM KORSE ALICAKSAN PARAFINLI OLANINI AL DIGERLER ACAYIP DERIYI BURUSTURUYOR....
SARKICI LıNETı DıNLEMıŞTıM BIRGUN ESKI SEVGILISI ONU KIMSE ELINDEN ALMASIN DıYE KILO VERMESıNı ıSTEMIYORMUS SEVGILISINDEN AYRILDIKTAN SONRA ıNADINA ZAYIFLAMIS..
GECENLERDE BENIMKIDE DEDIKI BANA HATUN YA SENIN MEMISLERINDE VARMIS..SANKI HIC GORMEMIŞ GIBI :roflol: :roflol: :roflol: TERBIYESIZIM BEN YA....
TABI MIDE CEKILINCE MEMISLERE MEDAN KALIYO....

Ya ben kendı kendımemı yazıyorum...
Benı begenmıyormusunuz..
Yazın bırseyler bak gıdıyom haaaaa....
Zaten gırtlaga kadar ıŞım var...

kısa süre içinse iyi bende artık öyle beslenicen zannettim bende katılıyorum detoxsa bende hafta içi yapıcam

canım aradığım korseden bir yerde buldum bu bilgiyi bilmiyordum parafinlimi bilmiyorum ya değilse başka yerde yok ama almam lazımbilmiyorumkismile

anacım ben burda görünüyorum ama aslında değilim.. koşturuyorum.. yoksa hiç gördünmü sustuğumu.. sen oku da amin diyelim :Saruboceq:

güldüreyim sizi çok ilginç :)))

BURCLARINIZIN ARAPÇA İSMİNİ BİLİYORMUSUNUZ :)))

KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

bendeniz ENDAZE_İ KANTAR kaderime bakın yaa:roflol::roflol::roflol:

Ablacım ben radyoyla uğraşıyorum nur benimle uğraşıyo...gerisini bilmiyorum

Bonusum yaa o güncelleme azcık uzun sürer umarım işe yarar ogün ben abimlerde yaptım evdeki bilgisayara bağlanamadım valla. Sana söyleyemeden sen gittin bilmiyorumkismile

SENINKI SÜPER DAHA NE BENIMKI DAVAR_UL KURBAN YANI KURBANLIK BESILI DAVAR :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…