halleycim çünkü ben verdiğim 1.5 kiloyu geri aldım ve o benim programıma uymuyor şimdi aslında bu hafta programımda 1 kilo vermek var ama bu fazlalık yani mehter takımının bi parçası olarak geriye attığım adım beni çok zora sokuyor.. onu bi atayım kurtulucam.. program çok ağır değil.. çok hareketli ve baklagil yoğurt üzerine.. kahvaltı da var.. detoks dediysek o kadar da detoks değil (nasıl bir tabirse bu) kaydirigubbakcemile3
ayrıca ayda bir vücudun detoksa ihtiyacı olduğunu biliyordum.. CADIARZU
sen akıllanmıycan:) hangi siteye takıldığın belli oldu yerimseniben ben de o diyetlerin hepsini yaptım. okuyorsan topikleri yazılarımı görebilirsin.
ayran detoksunda 1.5 vermiştim galiba. 2. gün zorlandım. ben uydum mu hiç bişey kaçırmıyorum genelde çünkü. yoğurdu da yaptım ama 3 gün yeterli diye düşündüm. onda da 2 kg gitmişti sanırım. yalnız ben bunları ayda bi falan yaptım öyle arka arkaya değil. sıkıldıkça kilom durdukça iyi moral oldu. kolay gelsin sen de yaparsan sonuçlarını yazarsın.
ben birazdan spor salonu bakmaya gidicemzemuszemus
bende yapacağım bu diyeti ayran ve mercimek bulgur nohuttan oluşuyor dimi tatlım ben bunu yapacağım:dance:
canım biraz zor bi diyet eğer bıktırır iyice iştah patlaması yaparım diyorsan 2 kere düşün de sonra bana kızmaa.s beyaz kırmızı ne olursa yağsız et yiycez, biraz domates salatalık yiyebilirz çok acıkırsak, biraz da süt yoğurt. başka bişey yoksempatiksalakcinni var mısın bebeğim düelloya lülülülülülü :roflol:
sen akıllanmıycan:) hangi siteye takıldığın belli oldu yerimseniben ben de o diyetlerin hepsini yaptım. okuyorsan topikleri yazılarımı görebilirsin.
ayran detoksunda 1.5 vermiştim galiba. 2. gün zorlandım. ben uydum mu hiç bişey kaçırmıyorum genelde çünkü. yoğurdu da yaptım ama 3 gün yeterli diye düşündüm. onda da 2 kg gitmişti sanırım. yalnız ben bunları ayda bi falan yaptım öyle arka arkaya değil. sıkıldıkça kilom durdukça iyi moral oldu. kolay gelsin sen de yaparsan sonuçlarını yazarsın.
evet evet o.. ama ben başka bi programla da karışık yaptım.. göndereyim mi sana özeldenyerimseniben
niyet ettim niyet eyledim haftasonu detoks yapmaya zemuszemus
tabii ki tatlım sorman hata gönder gönder
ay tuttum bunu çok güzelmiş oruç tutar gibi yemin et bide annemler öle yaparmış günde 6dilimden çok ekmek yimicem yemi ederim diyolarmış felaket güldüm karnım ağrudu bak ya delikafadulden
töbee töbee yeme kız napıyon dicene yanına kola öneriyoo
İlahi citol,o fıstık ne oluyo peki..Fıstık yiyeceksen kolayla yiycen sende yani..:roflol:
Yazık olmuş fıstıklara..:roflol:
allahım esirgesinyaaakannehirDün netden okuduğum bir haber..Adana'da 200küsurluk bir adamdan 45 kg.yağ almışlar..180 kg.ya inmiş..
65 yaşındaki obez yürüyemiyomuş göbeği bacaklarının arasına falan giriyomuş..Korkunç ötesi bişey...
Okuduktan sonra hemen kalktım, muhteşem göbeğimi inceledim her açıdan..:roflol:
:roflol: mehter babaları ponpon kızlara eşledin haGünaydınlaaarrr topiğimin zarif hatunları...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
umarım herkes kilo vermiştir... mehteran takımından kimler 2 ileri gitti ya da kimler geri geldi görcez bakalım hayde brehh ya Allaaaahhhihoyyythihoyyyt (mehteran smile'ı böyle pala bıyıklı amcalar flan bu ponpon kızı öyle hayal edin :asigim:)
şekerim nasılmış bu diyet uyarım ben sana yapalım valla...
Emine abla başınız sağolsun...
:lepi:
candy canım neden bu kadar büyük beklentilerin var anlamıyorum seni arkadaşım aç kal detox yap verirsin ama sudan yada kastan buda en büyük düşmanın
saol cnm cumamız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah..
ay tuttum bunu çok güzelmiş oruç tutar gibi yemin et bide annemler öle yaparmış günde 6dilimden çok ekmek yimicem yemi ederim diyolarmış felaket güldüm karnım ağrudu bak ya delikafadulden
ayy ablam benim yaa alemsinnn...)) nasıl güldüysem burda herkes bana baktı..:kedi:halada gülüyorum..ALLAH da seni güldürsün..:Saruboceq:Hiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
töbee töbee yeme kız napıyon dicene yanına kola öneriyoo
topik iyice uçtuu bu haftasırnaşık şey
allahım esirgesinyaaakannehir
:roflol: mehter babaları ponpon kızlara eşledin ha
:lepi:
saol cnm cumamız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah..
önceki senelerde bende yemin etmiştim
pideye dayanamıyodum
bi yemin ettim dedim bir ay yemicem pide
işe yarıyorlaelaelaelaelae
sen bana katıl arkadaşım beraber patates diyeti deneyelim ben yarın başlayacam
tatlım 2 günlük diyettemi 1.5 kilo gitti yanında ne kadar spor yaptın çünkü c.tesi pazar bende yapacağıma.s:çok üzgünüm:
yarın ayran diyeti yapıyor lmasaydım bende patates diyeti yapacaktım ama ayrandan sonra ona geçeceğim saten çarşambadan sonra iyi kilo vereceğim buna emşnşm 3-4 kilo gidecek:roflol:
zalimi neden kilonu bildirmiyosun kaydirigubbakcemile
benim kilolu halimi kıskanan zayıf var akannehir
ayıp ettin şekerim sen ayrıntılarıyla müsait olunca bi paylaş benimle... düello, meydan savaşı, yağlı güreş ne istersen varım...naniknanikcanım biraz zor bi diyet eğer bıktırır iyice iştah patlaması yaparım diyorsan 2 kere düşün de sonra bana kızmaa.s beyaz kırmızı ne olursa yağsız et yiycez, biraz domates salatalık yiyebilirz çok acıkırsak, biraz da süt yoğurt. başka bişey yoksempatiksalakcinni var mısın bebeğim düelloya lülülülülülü :roflol:
niyet ettim niyet eyledim haftasonu detoks yapmaya zemuszemus
:roflol: mehter babaları ponpon kızlara eşledin ha
gunaydın canlarım nasılsınız bakalım....
ben var hergun sizinle olmaktan mutluyum...
mesela beyzacım komedyen..agzından bal damlıyo...
candycıgım nese kaynagım..şeker kız..
dilenci sıkı dost..
citol müdür..
zalimi bi var bi yok..titiz becerikli..
ambrosia gurbetteki akrabam..
yena guzel bir anne...
yagmurgözü o zaten yagmurgözlü acıların kadını...
cherry tatlım benım..
derin mutlulugu hak eden..
halleycıgım kesin kararlı....dansöz...
bonus bana çok masum geliyo..
nur arkadas kıymeti bilen...
kit cana yakın...
gamzeli onun emınım gamzesı cok yakısıyordur.
yurdusum beyzanın kankisi...
capries boyna sallıyo..kaydirigubbakcemile2
kimse kaldımı bakıcam şimdi..:uhm:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?