Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapacağım bu diyeti ayran ve mercimek bulgur nohuttan oluşuyor dimi tatlım ben bunu yapacağım:dance:

niyet ettim niyet eyledim haftasonu detoks yapmaya zemuszemus

bende yapacağım bu diyeti ayran ve mercimek bulgur nohuttan oluşuyor dimi tatlım ben bunu yapacağım:dance:

evet evet o.. ama ben başka bi programla da karışık yaptım.. göndereyim mi sana özeldenyerimseniben

tatlım 2 günlük diyettemi 1.5 kilo gitti yanında ne kadar spor yaptın çünkü c.tesi pazar bende yapacağıma.s:çok üzgünüm:

ay tuttum bunu çok güzelmiş oruç tutar gibi yemin et bide annemler öle yaparmış günde 6dilimden çok ekmek yimicem yemi ederim diyolarmış felaket güldüm karnım ağrudu bak ya delikafadulden

tabii ki tatlım sorman hata gönder gönder

gönderdim.. hem sporunu da yapmış olarrsın. zemuszemus

ay tuttum bunu çok güzelmiş oruç tutar gibi yemin et bide annemler öle yaparmış günde 6dilimden çok ekmek yimicem yemi ederim diyolarmış felaket güldüm karnım ağrudu bak ya delikafadulden

yemin ettim yemin eyledim :roflol:

İlahi citol,o fıstık ne oluyo peki..Fıstık yiyeceksen kolayla yiycen sende yani..:roflol:

Yazık olmuş fıstıklara..:roflol:

töbee töbee yeme kız napıyon dicene yanına kola öneriyoo
topik iyice uçtuu bu haftasırnaşık şey
allahım esirgesinyaaakannehir
:roflol: mehter babaları ponpon kızlara eşledin ha

candy canım neden bu kadar büyük beklentilerin var anlamıyorum seni arkadaşım aç kal detox yap verirsin ama sudan yada kastan buda en büyük düşmanın
:lepi:
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

günaydın fıstıklarrr geçmişe bi bakam neler kaynamış...))
saol cnm cumamız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah..

önceki senelerde bende yemin etmiştim
pideye dayanamıyodum
bi yemin ettim dedim bir ay yemicem pide
işe yarıyorlaelaelaelaelae

ayy ablam benim yaa alemsinnn...)) nasıl güldüysem burda herkes bana baktı..:kedi:halada gülüyorum..ALLAH da seni güldürsün..:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

sen bana katıl arkadaşım beraber patates diyeti deneyelim ben yarın başlayacam

yarın ayran diyeti yapıyor lmasaydım bende patates diyeti yapacaktım ama ayrandan sonra ona geçeceğim saten çarşambadan sonra iyi kilo vereceğim buna emşnşm 3-4 kilo gidecek:roflol:

tatlım 2 günlük diyettemi 1.5 kilo gitti yanında ne kadar spor yaptın çünkü c.tesi pazar bende yapacağıma.s:çok üzgünüm:

biraz yürüdüm sadece yarım saat canım fazla yapmadım halsiz düşmeyeyeim diye.

ayranı yağsız yoğurttan ve koyu olmayan şekilde yaptım baklagilleri de az tuttum ama.

gunaydın canlarım nasılsınız bakalım....
ben var hergun sizinle olmaktan mutluyum...
mesela beyzacım komedyen..agzından bal damlıyo...
candycıgım nese kaynagım..şeker kız..
dilenci sıkı dost..
citol müdür..
zalimi bi var bi yok..titiz becerikli..
ambrosia gurbetteki akrabam..
yena guzel bir anne...
yagmurgözü o zaten yagmurgözlü acıların kadını...
cherry tatlım benım..
derin mutlulugu hak eden..
halleycıgım kesin kararlı....dansöz...
bonus bana çok masum geliyo..
nur arkadas kıymeti bilen...
kit cana yakın...
gamzeli onun emınım gamzesı cok yakısıyordur.
yurdusum beyzanın kankisi...
capries boyna sallıyo..kaydirigubbakcemile2
kimse kaldımı bakıcam şimdi..:uhm:.

benim kilolu halimi kıskanan zayıf var akannehir

ayy bende bu sabah işe gelirken beraber çalıştığım bi arkadaşım var kız incecik ama hala şu herbalife tan kullanıyo dikkat etmesi gerekiyomuş peeeehhlmaz: işte uyanamadım koşa koşa servise bi binişim var saç baş dağınık gözler şiş üstüme ne giymişim farkında bile değilim flan kaydirigubbakcemile3 bindim servise yanına oturdum aman yaa dedim suratımın yarısı zaten göz kocaman bide böyle uyanamayınca iyice pörtlüyo hale bak flan diye söyleniyorum kaydirigubbakcemile3 kız dedi ki valla aslı sende ki kaş göz dudak bende olsa var yaaa oooof yani dedi çok güzelsin sen yaa ne gözü sende ki diyo kaydirigubbakcemile3 eşek mi derler badem mi derler ne derlerse hepsinin karışımı sende ki bende niye yok ki şu surat dedikaydirigubbakcemile3 :kedi: bende dedim olur mu yaa sen çok güzelsin (yani aslına bakarsanız pek güzel değil ama kendine has bi güzelliği var diyelim aklinialirimsmile) sen bakma benim gözüme dudağıma onunla orantılı olarak her yerim büyük benim dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gülüyo estircen sen ortalığı bi zayıflasan yanında durulmaz valla diyo:asigim: böyle işte paylaşmak istedimm :hulya:

ayıp ettin şekerim sen ayrıntılarıyla müsait olunca bi paylaş benimle... düello, meydan savaşı, yağlı güreş ne istersen varım...naniknanik

bende bişiler ayarlasam yaa...:uhm:

bende öyle yazıyodum her tarafa "NıYET ETTıM DıYET ETMEYE" diyekaydirigubbakcemile3

:roflol: mehter babaları ponpon kızlara eşledin ha

pala bıyık taksak aynı ama...:icecream:

Son düzenleme:

tatlın kurban olsun sana :asigim::asigim: oyy yirim yirim...:kedi:

Bonus
derin
emrahelif
Guide
GAMZELı
mmuti
Nur1835
tursari
zalimi
kilo bildirimi bekliyorum kızarr

Oy anam oyy günaydın size buyrunnnnnnnnn

Citol msj atmaya değmeyecek kadar aynıyım -tatlicadiarzu- ( fragmanı izlememi nan gebereyrum -tatlicadiarzu- )

Zabahtan iyi başlamak için uğraştım ve başladımda şükür....

Allahım sen beni nefsime uydurupta diyetimi bozdurma....Sen hamurlara yan gözle baktırma...hepsinden iğrenmemi nasip eyle bana ...aminn... :Saruboceq:z

Kalkınca su+ ceviz+ kayısı....

Kahvaltı....2 dilim ekme, 1 çorba kaşığı krem peynir...domates salatalık...aklinialirimsmile

1 saat önce yemiştim şimcik bi çay yapıyom kendüme

Candy allah seni bildiği gibi yapsın nan....radyo radyo dedin uğraşıyorum açamıyorum varmı böyle bişey ya....kötükedihüso

Herkes açıyo bi sorun yok ben açamıyorum flatcast error diyo :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…