candy canımçok sağol hemşerim bende sizleri özlüyorum inanki ama dediğimn gibi benim cazgır kızım rahat vermiyorşimdi hele çok mızmız hastada olduğu için sende kendine iyi bak canım sağolsizi de iki dakika rahat bırakmaya gelmiyo yine düşmüş çeneniz alsanaalsanasmile
ama hep ben yokken konuşuyosunuz bak bozuluyorum ha ohaoldumsmile
valla ver olmazsa atarsın pantolon başına 5 lira veriyorum ben bayanssulusmile
iğneleme olayı beni de kaskatı yapıyo sorma..
EVEEEEET.. ARTIKIN YARIN HEP OTURAN ZAYIFLADIKÇA PELTE GİBİ OLAN HATUNLARDAN OLMAYACAĞIZ.. TER OLMADAN KAZANÇ OLMAZ ÖYLE DEĞİL Mİ AMA..
CHERRY PİE, SEN, BEN bi de CİTOL BİZE KATILIYOR SANIRSAM.. HAREKETLER ÇOK KOLAY VE SANIRIM ÇOK İŞE YARAYACAKLAR.. BEN ÇOK BEĞENDİM BU EGZERSİZİ.. MEKİK ZOR ÇEKİYORUM BEN bilmiyorumkismile BUNLAR KOLAY.. AMA SÜRE UZAYINCA ZOR OLACAKLAR TABİ.. boshayallersmile YÜRÜYÜŞLE DESTEKLEMEYİ PLANLIYORUM HATTA ÖNCE Bİ YARIM SAAT YÜRÜR ISINIRIM SONRA EGZERSİZ SONRA DA DUŞ..
dur daha ericem vakti var yeni pantolonun aklinialirimsmile
geçmiş olsun canım benim.. kendine de kızına da iyi bak.. özlüyoruuz ama olsun.. soğuk odada durma.. bizim evde de bilgisayar soğuk odada.. hiç görüyo musunuz akşam beni bayanssulusmile
ay yanlış anlamadığına sevindim tatlımcım ama üşütme kızı bak zaten cazgırlık yapıyor bi de hastalığında yakar sizi:))
canım pahalı değil ya kiloyla almıyosunki ki ben 2 tl lik alıyorum çaya doğruyorum veya cesaretin varsa (acı da baya:) ceviz büyüklüğünde rendele suyunu sık biraz limon sık azcık su koy bi dikişte yur. bağışıklığı kuvvetlendirir ama zayıflatıcı etkisini bilmiyorum hiç öyle favori bi yiyeceğim olmadı valla ne lahana ne maydonoz. normal hepsinden yiyorum tabi.
bursa16 başınız sağolsun canım hayırdır?
detoks falan denmiş. ben hafta içi okulda yiyorum yapamam haftasonu da sizler eşinizle falan yapamıyorsunuz katılamam sanırım ben. ama ben haftasonu şok diyet benzeri bişey yapacağım. et diyeti. sadece 2 günlüğüne katılmak isteyen olursa yapalım.
:roflol:Hiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
14 tl diye duydum eskişehirdeslm kızlar nasılsınız okuyorumda nedir bu egzersiz olayı bende yapayım yürüyüşle destekleyeyim ben anlamadım birde zencefilli çayı nasıl içiyoruz nasıl yapıyoruz ben bu zamana kadar zencefilin tadına bakmamıştım dün taze olanlarından aldım kilosuda 10 tl bana pahalı geldi oralarda kaç para ve çayı yaparken ne kadar doğrayacam anlatırsanız sevinirim
çok acıkcaksınnben diyete başlıyalı tam 1 ay oldu bu gün ilk 3 hafta sandaloz sakızı&elma sirkesi kullandım her hafta 500 600 gr felan verdim
1 haftadır kullanıyorum bu çayı çok memnunum yarın sonuçlardan sonra belli olur ne kadar verdiğim ki eminim dahada verirdimde dün akşam koca bir tabak dolusu pirinç pilavı kaçırdım bilmiyorumkismilekimse duymasınn
başınız sag olsun cmorada bende varım gördünmü...zemuszemus
beyzacıgım allah sanı napsın hemi guldurdun bizi....mötüneeeeeeee kaydirigubbakcemile3
bu caydan sana galıba ben bahsettım demı ..bırkac gun yaptım..evet iyiydi ama neden devam etmedıgımı bılmıyom....laelaelaelaelae
bencede zencefıl bu konuda iyi.halley tozmu kullanıyokı ben toz kullanıyodum cok acıydı...kafamçokkarıştı
:lepi: süperBugün yediklerim..
Sabah: 2 dilim kepek ekmek,tulum peynir,5 zeytin,bir çay kaşığı bal,4 çatal omlet..
Ara: Şekerli türk kahvesi,3 kuru kayısı..
Öğle: 5 kaşık kabak,salata,2 dilim kepek ekmek..
Ara: 200ml.süt ile hazırlanmış şekerli nescafe,yeşil çay
Akşam: 200gr.yoğurt,3 kaşık erişte,elma bir adet..
sen bana katıl arkadaşım beraber patates diyeti deneyelim ben yarın başlayacam
sen bana katıl arkadaşım beraber patates diyeti deneyelim ben yarın başlayacam
iyi geceler hanımlar bugun ne yedim
sabah10 gibi koca kase çorba-2 dilim k.e
12 gibi patates yemegim vardı ondan ve ayran ekmeksiz malum hemen diceksiniz ama patates ekmekkk
2 bucuk gibi biraz omlet bir parça ekmek bu ara aralarda bolca su- bir bardak limonata- yeşil çay-
akşam 5-6 gibi bir tabak kabak yemegi üstüne sarımsaklı yogurt- 3-4 kaşık alinazik bir parça ekmek yedim ama sonradan içimi tutsun diye
sonrada bir bardak süt içtim bir avuç fıstık ile
BAŞINIZ SAĞOLSUN .Allah rahmet etsin.
sagolun hocam.pardon hoca camide..sagol örtmen
bursa16 başınız sağolsun canım hayırdır
teşekkur ederım..eşimin akrabası bir yandanda kayınpederimin eski nişanlısı....
Başınız sağolsun...
sagol canım.
Allah gülmekten ayırmasın tatlım...
amin cümlemizi insaallah.....
Başınız sağ olsun canım.Allah rahmet eylesin sizlere de sabır ihsan etsin....
canım et diyeti yapıcam ben. protein almış olucam amacım o. olsun sen gene onu yap burdan kontrol ederiz birbirimizi bozmayalım bu haftasonu bi 800 gr gönderelim:lepi:
Kardeş haftanın şampiyonusun o zaman.Zencefil taze mi onu da belirtte belki yaparız yarınki haberine göre
orada bende varım gördünmü...zemuszemus
beyzacıgım allah sanı napsın hemi guldurdun bizi....mötüneeeeeeee kaydirigubbakcemile3
bu caydan sana galıba ben bahsettım demı ..bırkac gun yaptım..evet iyiydi ama neden devam etmedıgımı bılmıyom....laelaelaelaelae
bencede zencefıl bu konuda iyi.halley tozmu kullanıyokı ben toz kullanıyodum cok acıydı...kafamçokkarıştı
:roflol:
14 tl diye duydum eskişehirdediger topiten
3-5 milyonluk alıcaksın zaten
her seferinde taze taze kullanmak için
çok acıkcaksınn
taze pişmiş dumanı üstünde prinç plavı teryaglı ama
doldurcaksın tabagına hesapsız sorgusuz yanınada yogurrrtt cokacimcoook
başınız sag olsun cm
:lepi: süper
o ne ay
bayılırım patatesede
ben haftasonu baklagilli ayranlı bişey yapıcam.. okudum beğendim.. iki günlük inşallah işe yarar.. bu hafta en az iki buçuk vermem lazım.. valla olmazsa bi daha benden hayır gelmez.. belki ben de kaçarım buralardan o zaman mafoldumben
halley naptın ne güzel gidiyormuşsun allahtan benim öle bir sorunum yok pilavdan nefret ederim iğrenç yani ııııy bana göre yani
Hiç uyuz olma canım.Eminim eşin kınamak amacıyla bakmıştır.Şeyi ayrı şeyi ayrı oynayan hatunları esefle kınamıştır.Öğledir öğledir itiraz etme.Benim eşim beni hep böyle kandırıyor.Kınamak amacıyla bakıyor ben şarlayınca da yakaladım ama sende kadının ( afedersiniz) mötüne bakıyordun diyor.Gerçektende bakıyorum nasıl sallıyor diye.Bu nedenle eşimin gözünde sapığım.Bu durumda kızılmıyor tabii basıyoruz kahkahayı.Geçtimi uyuzun.Gül biraz bakayım.Kedidir kediiiiiii boşver.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
candy canım neden bu kadar büyük beklentilerin var anlamıyorum seni arkadaşım aç kal detox yap verirsin ama sudan yada kastan buda en büyük düşmanın
yarın akşam yemeğe kalabalıkça misafirim var evet menüyü açıklıyorum şimdi plan yaptım
tarhana çorbası
sebzeli güveç
pirinç pilavı
yoğurtlu brokoli salatası
fındık lahmacun
marul salata
turşu
etimek tatlısı
nasıl olmuş yetişir işallah
ayyyy nefret ediyorum güzel yani zayıf diyim hatunlardan tabi bir potansiyel sapıkta benim nasıl sallayor o popoyu nasıl sütyen takmışki bunlar dimdik ne güzel duruyo vücudu diye çıldıranlardanım dünyada zayıf olanlar şişmanlasın şişmanlarda zayıflasın isterdim o zaman biz ezerdik onlarda bizi kıskanırdı sempatiksalakcinni o zaman tabi bu topikler daha da çoğalacaktı ama bizde burada olmayacaktık zayıflardan nefret ediyorum çünkü ben veremiyorum ama inat işte bende zayıf olcam o zaman kimseyi kıskanmammirmirmirmirçok uykum geldi ya ayakta uyuyorum resmen annem doktora gitti 7de bidaada uyuyamadım:roflol:
canım biraz zor bi diyet eğer bıktırır iyice iştah patlaması yaparım diyorsan 2 kere düşün de sonra bana kızmaa.s beyaz kırmızı ne olursa yağsız et yiycez, biraz domates salatalık yiyebilirz çok acıkırsak, biraz da süt yoğurt. başka bişey yoksempatiksalakcinni var mısın bebeğim düelloya lülülülülülü :roflol:Günaydınlaaarrr topiğimin zarif hatunları...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
umarım herkes kilo vermiştir... mehteran takımından kimler 2 ileri gitti ya da kimler geri geldi görcez bakalım hayde brehh ya Allaaaahhhihoyyythihoyyyt (mehteran smile'ı böyle pala bıyıklı amcalar flan bu ponpon kızı öyle hayal edin :asigim:)
şekerim nasılmış bu diyet uyarım ben sana yapalım valla...
ben de hafta sonu 2 günlük bi detox gibi bişeyler bakıcam bugün nette..
sonra 3 günlük bi diyetim var onu yaparım.. sonra yine 2 günlük..
sonra da beş günlük yoğurt diyeti..
anasını ağlatıcam sindirim sistemimin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?