Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

candy canımçok sağol hemşerim bende sizleri özlüyorum inanki ama dediğimn gibi benim cazgır kızım rahat vermiyorşimdi hele çok mızmız hastada olduğu için sende kendine iyi bak canım sağol

dilenci olurmu canım kötü birşey demedinki yoksa çok hassasızdır bu knuda çabuk kırılırım ve söylerdimde zaten merak etme canım hiç kırılırmızyım sizlere iyiki varsınız:enbuyukkk:sorma canım dahada mızmız oldu zaten huysuzdu

:roflol:
14 tl diye duydum eskişehirde diger topiten
3-5 milyonluk alıcaksın zaten
her seferinde taze taze kullanmak için
çok acıkcaksınn
taze pişmiş dumanı üstünde prinç plavı teryaglı ama
doldurcaksın tabagına hesapsız sorgusuz yanınada yogurrrtt cokacimcoook
başınız sag olsun cm
:lepi: süper
sen bana katıl arkadaşım beraber patates diyeti deneyelim ben yarın başlayacam

o ne ay
bayılırım patatesede

iyi geceler hanımlar bugun ne yedim

sabah10 gibi koca kase çorba-2 dilim k.e
12 gibi patates yemegim vardı ondan ve ayran ekmeksiz malum hemen diceksiniz ama patates ekmekkk
2 bucuk gibi biraz omlet bir parça ekmek bu ara aralarda bolca su- bir bardak limonata- yeşil çay-

akşam 5-6 gibi bir tabak kabak yemegi üstüne sarımsaklı yogurt- 3-4 kaşık alinazik bir parça ekmek yedim ama sonradan içimi tutsun diye

sonrada bir bardak süt içtim bir avuç fıstık ile

İlahi citol,o fıstık ne oluyo peki..Fıstık yiyeceksen kolayla yiycen sende yani..:roflol:

Yazık olmuş fıstıklara..:roflol:

Dün netden okuduğum bir haber..Adana'da 200küsurluk bir adamdan 45 kg.yağ almışlar..180 kg.ya inmiş..

65 yaşındaki obez yürüyemiyomuş göbeği bacaklarının arasına falan giriyomuş..Korkunç ötesi bişey...

Okuduktan sonra hemen kalktım, muhteşem göbeğimi inceledim her açıdan..
:roflol:

Son düzenleme:

dün kaybettıgımız kadın 70 lı yaslardaydı hic cocugu olmamış o hersı herkeste onu cok severdı ALLAH RAHMETİNLE MUAMELE EDER İNSALLAH...

başınız sag olsun cm

SAGOL CITOLUMM

günaydın herkese.....hayırlı cumalar....bugun bırbırımız icinde dua edelım...kımın duası kabulolur bılınmez....

canlarım anne olmak veya evlı olmak sart degılmıs su anneler gunu cekılısıne sızde katılın.. belkı bırbırımıze cıkarız daha guzel olur...hadı kızlar bakıcam bugun...olumunekankayizsmile

Günaydınlaaarrr topiğimin zarif hatunları...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
umarım herkes kilo vermiştir... mehteran takımından kimler 2 ileri gitti ya da kimler geri geldi görcez bakalım hayde brehh ya Allaaaahhhihoyyythihoyyyt (mehteran smile'ı böyle pala bıyıklı amcalar flan bu ponpon kızı öyle hayal edin :asigim:)

canım et diyeti yapıcam ben. protein almış olucam amacım o. olsun sen gene onu yap burdan kontrol ederiz birbirimizi bozmayalım bu haftasonu bi 800 gr gönderelim:lepi:

şekerim nasılmış bu diyet uyarım ben sana yapalım valla...

Emine abla başınız sağolsun...

ben de hafta sonu 2 günlük bi detox gibi bişeyler bakıcam bugün nette..

sonra 3 günlük bi diyetim var onu yaparım.. sonra yine 2 günlük..

sonra da beş günlük yoğurt diyeti..

anasını ağlatıcam sindirim sistemimin kaydirigubbakcemile3

ben haftasonu baklagilli ayranlı bişey yapıcam.. okudum beğendim.. iki günlük inşallah işe yarar.. bu hafta en az iki buçuk vermem lazım.. valla olmazsa bi daha benden hayır gelmez.. belki ben de kaçarım buralardan o zaman mafoldumben

günaydınlar umarım her kez azda çokta olsa kilo vermiştir bu hafta vermiyenler üzülmesin yolumuz uzun hanımlar 2 3 ayda almadık ya bu pamuk şekerleriaklinialirimsmile
bu akşam allah nasip ederse memlekete gidicez hafta sonu oradayım görseniz halimi sabah kalktım ilk olarak kendime azzık çantası hazırladım diyetimi bozmaya hiç niyetim yok musli mi arada yiyeceğim atıştırmalıkları küçük küçük kaplarla birrrrrrr çanta hazırladım arabada elimin altında dursun yolculuktada lazım olurzemuszemus

Kardeş haftanın şampiyonusun o zaman.Zencefil taze mi onu da belirtte belki yaparız yarınki haberine göre

tatlım haftanın şampiyonu olacağımı sanmam ama kendi kendimin şampiyonuyum bu hafta canım tarifte taze zencefil diyor ama onu bulamam kuru kök zencefil kullanıyorum

ben nette ender abimizin yazılarına bakarken gördüm buraya yazdığımda sen başlamıştın tavsiye ettin ,bende çok faydası oldu,benim zencefil bey kök almış onu kullanıyorum çok acı genzim yanıyor

offf citol sorma bide nohutluydu onu yememek için akşam menüm musli ve yoğurttu ama çocuklara koyarken ,dur tadına bakım eşe bırakim derken hoppppp gitti koca bir tabakkbilmiyorumkismile

halley naptın ne güzel gidiyormuşsun allahtan benim öle bir sorunum yok pilavdan nefret ederim iğrenç yani ııııy bana göre yani

candy canım neden bu kadar büyük beklentilerin var anlamıyorum seni arkadaşım aç kal detox yap verirsin ama sudan yada kastan buda en büyük düşmanın

halley naptın ne güzel gidiyormuşsun allahtan benim öle bir sorunum yok pilavdan nefret ederim iğrenç yani ııııy bana göre yani

valla her şeye hayır diyebiliyorumda hayatta dayanamıyacağım iki şey var dolma ve pilavvbilmiyorumkismile

ayyyy nefret ediyorum güzel yani zayıf diyim hatunlardan tabi bir potansiyel sapıkta benim nasıl sallayor o popoyu nasıl sütyen takmışki bunlar dimdik ne güzel duruyo vücudu diye çıldıranlardanım dünyada zayıf olanlar şişmanlasın şişmanlarda zayıflasın isterdim o zaman biz ezerdik onlarda bizi kıskanırdı sempatiksalakcinni o zaman tabi bu topikler daha da çoğalacaktı ama bizde burada olmayacaktık zayıflardan nefret ediyorum çünkü ben veremiyorum ama inat işte bende zayıf olcam o zaman kimseyi kıskanmammirmirmirmirçok uykum geldi ya ayakta uyuyorum resmen annem doktora gitti 7de bidaada uyuyamadım:roflol:

candy canım neden bu kadar büyük beklentilerin var anlamıyorum seni arkadaşım aç kal detox yap verirsin ama sudan yada kastan buda en büyük düşmanın

halleycim çünkü ben verdiğim 1.5 kiloyu geri aldım ve o benim programıma uymuyor şimdi aslında bu hafta programımda 1 kilo vermek var ama bu fazlalık yani mehter takımının bi parçası olarak geriye attığım adım beni çok zora sokuyor.. onu bi atayım kurtulucam.. program çok ağır değil.. çok hareketli ve baklagil yoğurt üzerine.. kahvaltı da var.. detoks dediysek o kadar da detoks değil (nasıl bir tabirse bu) kaydirigubbakcemile3

ayrıca ayda bir vücudun detoksa ihtiyacı olduğunu biliyordum.. CADIARZU

ayy o etimek tatlısı ve fındık lahmacunlar için nelerimi vermezdim mmmmm inanamıyorum diğerlerinden de sadece marul salatayı seviyorum herhalde sana geleydim bu üçüyle doyardımkaydirigubbakcemile3

benim kilolu halimi kıskanan zayıf var akannehir

canım biraz zor bi diyet eğer bıktırır iyice iştah patlaması yaparım diyorsan 2 kere düşün de sonra bana kızmaa.s beyaz kırmızı ne olursa yağsız et yiycez, biraz domates salatalık yiyebilirz çok acıkırsak, biraz da süt yoğurt. başka bişey yoksempatiksalakcinni var mısın bebeğim düelloya lülülülülülü :roflol:

sen akıllanmıycan:) hangi siteye takıldığın belli oldu yerimseniben ben de o diyetlerin hepsini yaptım. okuyorsan topikleri yazılarımı görebilirsin.

ayran detoksunda 1.5 vermiştim galiba. 2. gün zorlandım. ben uydum mu hiç bişey kaçırmıyorum genelde çünkü. yoğurdu da yaptım ama 3 gün yeterli diye düşündüm. onda da 2 kg gitmişti sanırım. yalnız ben bunları ayda bi falan yaptım öyle arka arkaya değil. sıkıldıkça kilom durdukça iyi moral oldu. kolay gelsin sen de yaparsan sonuçlarını yazarsın.

ben birazdan spor salonu bakmaya gidicemzemuszemus

dilenciii ye bişey dicektim ama unuttum :roflol: görünce onu aklıma geldi ama ne dicemi hatırlamıyorum bi türlü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…