Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.. Geçmişi okuyacak vaktim yok herkes iyidir inşallah.. Bildirim yapayım hemen..

Kilo
Geçen hafta 101.2
Bu hafta 102.3
Fark + 1.1
Spor yok
Bu artı moralını bozmasın canım
Haftaya 99.9 bıle olur
Hızlı gelen çabuk gider

Canim Otel nasıl,beğendinmi. ?

Yerini ve ismini yazarmısın değerlendirelim :)
Canım Kuşadasına geldik yakın diye sadece iki tane 5 yıldızlı otel kışın acıkmış fazla bir seçenek yoktu korumar oteldeyiz hiç bişey yok bence sıkıcı bir tatil çocuk oyun odası bile kışın kapalı sen düşün sadece sıcak havuz jakuzi hamam spa masaj ve vasata yakın bir menü kısacası beğenmedim boşa para

Hayirli cumalar kızlar

Geçen hafta 91.8
Bu hafta 92.9
Fark +1.1

Şehir dışından misafirim vardı hem yedim hem yedirdim

dafi ablam Allah şifa versin
YENA sana da gecmis olsun tatlım

Buraya girmediğim zamanlar kilo verme serüvenimi çok bosluyorum
Hasili kelam o veya bu şekilde kilo vermeye devam etmek istiyorum. Önümüzdeki hafta tekrardan fitnessa başliycam haftada üç gün. yaptığım spora kıyıp yiyemem diye düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum

selamünaleyküm herkese

hayırlı cumalar arkadaşlar

dün menümü yazamadım eşim grip oldu akşamdan beri uğraştırıyor sabah ta küçük oğlum hasta oldu. o da kusuyor hafif de ateşi var .vakit buldukça tabiki burda olucam. ..

kilo .bildiririm. .geçen hafta. 80......2 ....olması lazımdı. .. bu ..hafta...79....8...bu arada. reglim devam ediyor. ..

Spor 135 dk
Kilo 78.2
Dün 77.5 dum dısarda 2 lahmacun birazda tavacıdan et yedim sıvu yagda pişirmişler ondan mı aldım anlamadım
Ankaraya gidiyoruz gelenekadar hedefim 77.5 olmak almamak inş. Basarırım öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…