Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum incir kayısı yemiyo musun
yedim de biraz biraz faydası oldu. tamamen değil. kaç gündür probiyotik içiyorum. o halde yani düşün artık. bu akşam da içicem yatarken. gaz da sanırım soğan kürünün de etkisi var. soğan kürüne başladım. 3. günümdü bugün.

Perşembe menüm
Sabah 7.00 iki kuru kayısı bi incir

Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
Bi havuç

Arada maydonoz
Dukan birası

Yemekten önce iki ceviz iki incir
Akşam 19.15
3 yk ıspanak yemeği
Bi büyük tabak kabaktan cacık
Maydonoz
3 litre su
45 dk leslie

İyi geceler kızlar Kuşadasında oteldeyiz nasıl fırtına yağmur eşim diyor tusunami bizi alıp gidecek otel denize sıfır, deniz gören oda olsun dedin aha gör ödümüz seyimizde diyor ilk seni alır dedim cam kenarında ki yataktasin, iyice korktu şaka bir yana hava fena

Allah şifa versin canım verilmiş sadakasi varmış kuzeninin

Ben gene unuttum soğan yapmayı. Şifa olsun kuzum.acı işe yaramıyo mu gevşetmeye. Kereviz kabak ananas keten tohumu bunlar hep gevşetici şeyler ağırlık ver bikaç gün bunlara.

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah canım.

dafi çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk düzelir kuzenin

Allah şifa versin canım verilmiş sadakasi varmış kuzeninin

dafi abla cok gecmis olsun allah sifa versin...
Çok sağolun kızlar teşekkür ederim
Henüz pek atlatmış değil.
Çocukları bizim eve bırakıp hastahaneye gittik. Bütün gün oraldaydık.
Hiç su içemedim.

Sabah erken çıkarım beni sabit geçin

Iyi geceler kizlar
Yrn yogun bir gun bizi bekliyor hastalarin cogu taburcu ve yerine yeni yatislar gelecek
Emine ilk kez karne alacak yarim saat izin alip oraya gidip gelcem hemen
Dr kontrolum var yogunluktan unutmazsam anca cikisa dogru giderim o vakitler daha sakin oluyor

Tesekkur ederim cnm

nasıl yane 746 mesaj
bizim evde kendini hasta sanan bir koca , babasının ve annesinin burnundan getiren 2 yaş sendromlu bir cocuk
yarın almanyaya gidecek duygusal alıngan bir anneanne var

O zaman sana sirayla gecmis olsun kolay gelsin Allah kavustursun diyelim ☺

Gecmis olsun abla Allah sifa versin

Bu arada aklim neye takildi ben bir kullaniciyla bir topigi zor takip edebiliyorum millet coklu kullaniciyla nasil onlari karistirmadan takip edebiliyor acaba ya isleri gucleri yok telefon basindan kalkmiyorlar ya da cok zekiler

Merhaba hanimlar ben 98 kiloyum boyum 158 yas 26 insulin.dorencim.ve troitlerimde biraz az yavas calisiyormus.ilac kullaniyorum iki jaftadir nasil zayifliyotsunuz bana yardimci olir musunuz 3 ay sonra hamile kalmak icon tedaviye baslayacagim uc ayda ne kadar kilo verirsem.benim.icin o ladar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…