yedim de biraz biraz faydası oldu. tamamen değil. kaç gündür probiyotik içiyorum. o halde yani düşün artık. bu akşam da içicem yatarken. gaz da sanırım soğan kürünün de etkisi var. soğan kürüne başladım. 3. günümdü bugün.Kuzum incir kayısı yemiyo musun
Allah şifa versin canım verilmiş sadakasi varmış kuzenininSelamun aleyküm güzeller
Bugün güne sıkıntılı başladım.
Sabah namazını kılarken kuzenimin kızı ağlayarak aradı. Babam kalp krizi geçiriyor dedi. Ambulansla inegöl devlet hastahanesine götürmüşler. Hastahaneye girince kalp durmuş. Hemen müdahale edilmiş ambulanstatken dursaydı döndürme şansımız olmazdı demişler. Inegöl bursaya sevk etti sabahtan beridir hastahanedeyiz. Anjio yapıldı stent takıldı su anda yoğun bakıma aldılar
Ben gene unuttum soğan yapmayı. Şifa olsun kuzum.acı işe yaramıyo mu gevşetmeye. Kereviz kabak ananas keten tohumu bunlar hep gevşetici şeyler ağırlık ver bikaç gün bunlara.yedim de biraz biraz faydası oldu. tamamen değil. kaç gündür probiyotik içiyorum. o halde yani düşün artık. bu akşam da içicem yatarken. gaz da sanırım soğan kürünün de etkisi var. soğan kürüne başladım. 3. günümdü bugün.
Ben gene unuttum soğan yapmayı. Şifa olsun kuzum.acı işe yaramıyo mu gevşetmeye. Kereviz kabak ananas keten tohumu bunlar hep gevşetici şeyler ağırlık ver bikaç gün bunlara.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah canım.
dafi çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk düzelir kuzenin
Allah şifa versin canım verilmiş sadakasi varmış kuzeninin
Çok sağolun kızlar teşekkür ederimdafi abla cok gecmis olsun allah sifa versin...
Sen öyle boş yere sarılmazsın. Biliyom sen de bana karşı boş değilsinHemende bi şekiller
Sen öyle boş yere sarılmazsın. Biliyom sen de bana karşı boş değilsin
Iyi geceler
Bir miktar fenalardayim burayada gelemiyorum o yuzden.
Siz bana bakmayin salmayin sakin haftaya toparlarim ins bende.
Bulamiyorum gecmis olsun ikisi birden hasta kotu olmus.
@berilceee tam anlayamadim ama basiniz sagolsun demek istiyorum bende.
Birde yazicam yazicam araya bisey girdi hep o guzel duan icin ayrica tsk ederim çook incesin
nasıl yane 746 mesaj
bizim evde kendini hasta sanan bir koca , babasının ve annesinin burnundan getiren 2 yaş sendromlu bir cocuk
yarın almanyaya gidecek duygusal alıngan bir anneanne var
Çok sağolun kızlar teşekkür ederim
Henüz pek atlatmış değil.
Çocukları bizim eve bırakıp hastahaneye gittik. Bütün gün oraldaydık.
Hiç su içemedim.
Sabah erken çıkarım beni sabit geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?