Geçen hafta 1.olan kız 3.9 verdiydi :))Ben de istiyom haftada 5 kg
2.2den fazla veremedim hiç o da bi kereGeçen hafta 1.olan kız 3.9 verdiydi :))
Önceden bizim takımdada 4 kilo veren olmuştu hemde düşük kiloda
Emziriyodu
Bide aç gözlü berili gördüm :))
berilceee Allahtan belanımı istiyon tatlım :)) daha ne olsun
2 gün önce artıyım diyodun
Hakettigi degeri verek he mi
Arabada tele baktım biraz
içim dışıma çıktı
Nedense benim hep öyle oluyor midem çok bulanır
Şimdi kahve içiyom belki bastırır
Geçmişi okudum
Artılara üzüldümama bu pes etmek için sebep değil. Haftaya acısını çıkaralım canlar
Bütün emek verip çaba gösterenleride tebrik ederim
Bugün tek tek alıntı yapamıcam
Bide aç gözlü berili gördüm :))
berilceee Allahtan belanımı istiyon tatlım :)) daha ne olsun
2 gün önce artıyım diyodun
Yok kız özelden yazmıştık deluuu :))
Kendinemi tamam dedin kiz bunuda yaptinmi
Niyetim oyle bonuscuğum,inşallah hep beraber başaracağiz.sağol kuzumAblacim hemen yarin sabahtab basliyosun 15 gunu dolu dolu gecircez tamam mi?
Destek olalim birbirimize
Kesinlikle cok dogru soylemler. İlkokulda derslerim cok iyiydi ama ortaokul ve lisede bocaladim. Lise 2nin 2.donemince psikolojik bunalimdaydim. İlk defa belgesiz geçtim sinifi. Hiç unutamiyorum annem sarılmıştı hiç onemli degil biz seni biliyoruz iyi ol falan demişti. Normalde annemle cok uzagizdir. Sonra telefonumu degiştirdiler yeni aldilar.. velhasil evet sonra super bir ogrenci olarak devam edemedim ama iki yillik bolum mezunu oldum. Calistim, evlendim barklandim. Yuzlerini eğecek hiçbirşey yapmadim. İnşallah kizimda oyle yaparArkadaşlar kusura bakmayin pek topikle ilgili bir mesaj değil ama bir öğretmen olarak çok beğendiğim bir yaziyı paylasmak istedim,sizlerinde okula giden çocuklarinizin olduğunu düşünerek. Eğer kural ihlali yaptiysam özür dilerim bir daha paylaşmam. Evdeki tüm çocuklarimıza uygulayacağimiz güzel temenniler.
Anne babalar yaşlandıklarında çocuklarının karne notlarını hatırlamazlar. Ama şundan emin olun! Çocuklarınız karne günü yaptığınız konuşmaları ömür boyu unutmayacaklar.
Sizin için büyüklerimden öğrendiğim, kulağıma çalınan, düşündüğüm, yazdığım cümlelerden bir hediye paketi hazırladım.
Çocuklarınıza cuma günü güzel bir karne günü hatırası hediye etmek için istediğinizi kullanabilirsiniz.
1- Seni sevmem için bir şey yapman gerekmiyor. Zaten yapacağını yapmış ve benim evladım olmuşsun.
2- Okulda başarılı olup olmaman sana olan sevgimi azaltıp, çoğaltmaz. Sen okuldan sağ salim geldiğin her gün ben Allah'a şükrediyorum.
3- Derslerine çalışırsan mutlu olurum. Yeterli gayreti gösterdikten sonra aldığın not beni ilgilendirmez. Sen nasıl ki beni mezun olduğum okul veya aldığım maaşla değerlendirmiyorsan, ben de seni notlarınla değerlendiremem.
4- Seni sınıftaki başka öğrencilerle kıyaslayamam. Eğer günün birinde seni derslerinde daha iyi bir arkadaşınla kıyaslarsam, sen de beni, benden daha başarılı veya daha zengin bir tanıdığımızla kıyaslayabilirsin.
5- Notları yüksek, karakteri alçak bir çocuk olmanı istemem! Hayattaki en önemli şey iyi insan olabilmektir. Sen iyi insanın tarifini doğru kaynaklardan öğren ve gayret et. Gerisi teferruattır.
6- Okulda arkadaşlarınla veya öğretmenlerinle problem yaşayabilirsin. Bu problemleri mümkünse kendin çözmeye çalış. Bugünlerde her tökezlediğinde koluna girersem, ben yanında olmadığım zaman dengeni bulamazsın.
7- Abur cubur bilgilerle beslenenler obez bir ruha sahip olurlar. Bu yüzden biraz kitap diyeti yap. Onlarca kişisel gelişim kitabı okuyarak harcayacağın zamanı, “Kendin için istemediğini başkası için de isteme” hadis-i şerifini anlamaya çalışarak harca. Ruhun için en iyi egzersiz programı tefekkür etmektir.
8- Öz güvenle kibir arasındaki ince çizgiyi gözet. Kibrin en büyük alameti başına buyruk iş yapmak, hiçbir şey sormamaktır. Nefsinle tanışırsan her işini büyüklere danışırsın.
9- Yalnız kalmaktan korkma! Sürekli birileriyle olmak isteyen insanlar genelde zayıf insanlardır. Vaktinin kıymetini bilenler için yalnızlık fırsattır.
10- Boş durma ama biraz sakin ol! Eylemlerin düşünceni kuşatmasın. Hayatın her anında bir şeyler yapma telaşında olan insanlar muhtemelen bir şeylerden kaçıyorlardır. Telaşının altını biraz kıs ki, sabrın hemen taşmasın.
11- GSM operatörlerinin konuşma tarifelerini incelediğin kadar, kendi konuşma tarifeni de incele. Dünyadaki bütün konuşmalarına fatura geleceğini unutma. Faturasını ödeyebileceğin kadar konuş.
12- İleride yükselmek için sakın birilerinin sırtına basma! Kariyer merdiveninde tırmanırken ardında onlarca kırık kalp bırakan bir iş adamının yükü, sırtında onlarca kilo taşıyan bir hamalın yükünden çok daha ağırdır. Bunu unutma!
13- Sakın yerinin doldurulamayacağını düşünme! Dünyada anne babalığın dışındaki her pozisyon dolar. Hem de koltuk soğumadan!
14- Değer vermek-dua almaktan daha güzel bir alışveriş yoktur. O yüzden çevrendeki insanlara değer ver ve onlardan dua iste.
15- Ben yaşlandığımda bayramlarda tatile gitmek yerine beni ve diğer büyüklerini ziyaret et. Çünkü "her şey dâhil" tatil paketlerine anne baba duası dâhil değildir. Zamanın çok yavaş aktığı o bayram sabahlarında bizi bir zil sesine muhtaç bırakma!
Salih Uyan
başla valla. benim Allahın izniyle 4. gün bitti. inşallah faydasını görürüm. valla acı da yiyom ama az az çıkıyomBen gene unuttum soğan yapmayı. Şifa olsun kuzum.acı işe yaramıyo mu gevşetmeye. Kereviz kabak ananas keten tohumu bunlar hep gevşetici şeyler ağırlık ver bikaç gün bunlara.
selamünaleyküm herkese
hayırlı cumalar arkadaşlar
dün menümü yazamadım eşim grip oldu akşamdan beri uğraştırıyor sabah ta küçük oğlum hasta oldu. o da kusuyor hafif de ateşi var .vakit buldukça tabiki burda olucam. ..
kilo .bildiririm. .geçen hafta. 80......2 ....olması lazımdı. .. bu ..hafta...79....8...bu arada. reglim devam ediyor. ..Eki Görüntüle 2097205
Günaydınlarrrr
Bildirimimi yapayım bugün yoğunum biraz
Vakit bulunca geçmişe dönerim
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Ayyy bu gün her zamanki gibi tartilmadim kilo bildirimlerimde banyoda tartilirim çünkü
Çarşamba diyetusyen kilnu bildireyim
Geçen hafta 99.9
Bu hafta 98.6
Fark 1.300
dafi canım geçmiş olsun...
dafi hastan varmış Allah şifa versin canım geçmiş olsun
dafi gecmiş olsun
Hayirli cumalar kızlar
Geçen hafta 91.8
Bu hafta 92.9
Fark +1.1
Şehir dışından misafirim vardı hem yedim hem yedirdim
dafi ablam Allah şifa versin
@YENA sana da gecmis olsun tatlım
Buraya girmediğim zamanlar kilo verme serüvenimi çok bosluyorum
Hasili kelam o veya bu şekilde kilo vermeye devam etmek istiyorum. Önümüzdeki hafta tekrardan fitnessa başliycam haftada üç gün. yaptığım spora kıyıp yiyemem diye düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum
Kızlar çok teşekkür ederim
Eşine ve oğluna çok geçmiş olsun canımselamünaleyküm herkese
hayırlı cumalar arkadaşlar
dün menümü yazamadım eşim grip oldu akşamdan beri uğraştırıyor sabah ta küçük oğlum hasta oldu. o da kusuyor hafif de ateşi var .vakit buldukça tabiki burda olucam. ..
kilo .bildiririm. .geçen hafta. 80......2 ....olması lazımdı. .. bu ..hafta...79....8...bu arada. reglim devam ediyor. ..Eki Görüntüle 2097205
Gözünüz aydın canımBonuscum liste için teşekkürler
Ellerine sağlık
Kızlar çok teşekkür ederim
Hastam yoğun bakımdan çıktı çok şükür. Ama normal odaya almadılar henüz. Tekrar stent takılacak ama zamanını bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?