Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolasın tatlım
Seninde haftaya 7 ler gelecek inş.
Kız az daha bekliyeydin ya beni

inşallah mefkuşum yaa bıktım artık 80 lerden. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla artık 70 lere geçmemi nasip etsin inşallah sonra da çorap söküğü gibi gelsin yok bekleyemem valla gördümü 70 lere dalarım. sen arkamdan gel
Hadi fulyacim bu hafta 8 kurtulma haftan olsun inşallah
inşallah fatmam Rabbim nasip etsin

mutlu hafta sonları canım sağlıkla kullan kavanozlarını canikomm

vallahi bende iyice sinir oldum 7 ler göz kırpıyor geri kaçıyor sinir şey şöyle tam yakaladığım an.nasıl yapışıcam biliyormusun. sir.ağda. gibi

Mefkurem bildiremedim bu hafta.

Kendi adima zor bir hafta gecirdim biraktim diyeti falan.

Toparlamak zorundayim.
sağlık olsun canım düzelir yoluna koyarsın inşallah önemli olan sağlık huzur gerisi bir şekilde düzelir inşallah. Allah kolaylık versin. bonuscum

İyi akşamlar.
Cumartesi menü
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
Bi dilim tb ekmek
Üç çeri domates
4 zeytin
Havuç maydonoz

Saat 16.00 biraz çiğ kuruyemiş
Akşam 17.45
Bi tabak kapuska
Bi çatal pattis salata
Yoğurt
2 litre su
Dukan şeysi
Spor yok

Hastalara geçmis olsun. Rabbim sifalar versin.
Hergaf paylasimin çok guzeldi.

Bonus canim yasadigin stres sikınti gecer en kisa zamanda insallah ama bu surecte ekmege sarma yine bir yanin kontrollu olsun.

Yenalar nasil oldu acaba

Herkese hayirli aksamlar

Listem
Sabah 1 tk cikolata 1 kk peynir 4 zeytin 1 yum 4 minik suck.2 dlm ekm
Ara turk kahv az sekerli
3 kofte bikac patesyes patlican kizartma 1 dlm ekm
Ara turk kahv minik kurabiye
Aksam bi corba kasesi taze fasulye yarim kase pirinc pilavi bol salata bi kac lokma ekm
Su 5 brd dusundumde bugunde suyu az icmisim

menüm. .
sabah.aç 1 Br ılık su
2 dil . tb ekmek
1 .haş yumurta
1 dil.beyaz. peynir
5 zeytin
domates. salata.
çay.

ara.yeşilçay
3 .ceviz. .

öğlen. büyük kase .yoğurtlu lahana salatası
1 türk kahve...

akşam.fırında 4 .tane kanat .
2 .elma dil. patates fırında pişmiş.
söğüş salata.
1.5 .lt su.

birazdan çay içicem

mutlu hafta sonları canım sağlıkla kullan kavanozlarını canikomm
vallahi bende iyice sinir oldum 7 ler göz kırpıyor geri kaçıyor sinir şey şöyle tam yakaladığım an.nasıl yapışıcam biliyormusun. sir.ağda. gibi

saolasın. kombuchia demliyorum. yeni başladım. 1. posta mayalandı. şimdi 2. posta mayalanıyor.
aslında biliyor musun 70 ler tam dibimizde. o kadar yakınız ki. 70 leri görsek moral de olur. o zaman bence daha hızlı oluruz. benim motivasyonumu çok etkiler diye düşünüyorum sonraki hedef de 75 olur

ne diyorsun tabiki çok çok bizi motive edicek bencede daha hızlanırız .....bunu bilmiyorum aşkım kombç çayını nasıl birşey faydaları ne hiç denemedim

ne diyorsun tabiki çok çok bizi motive edicek bencede daha hızlanırız .....bunu bilmiyorum aşkım kombç çayını nasıl birşey faydaları ne hiç denemedim
tatlım buradan yazması uzun olur. Google amcaya yaz detaylı açıklamasını bulursun.

haftaya cuma inşallah 70 lere giriş yaparız.

hergaf kombu çayını düzenli kullanıp faydasını gördün mü?
Zararini gormedim canim,faydasi bende odem atmasi. Çok fazla tuketmiyorum. Kefirle donuşümlü içiyorum. Bir sure kefir,bir süre kombu çayi gibi. Kilo konusunda yardimci oluyor mu tam emin değilim. ben uzun süreli fermente olani içiyorum. En az 15 gunluk

Gerçekten iyi insan ama içi dolu dolu iyi insan olmak herşeyden onemli,çocuklar hep küçük kalmayacaklar,küçükken oğretmek gerekir bazı değerleri.

Hayırlı geceler..
Geçmiş olsun abla, Allah çocuklarına bağışlasın..
Hani geçen hafta son artı olacaktı güzelim
Malesef bu hafta böyle oldu..
İyi tatiller canım..
Bu artı moralını bozmasın canım
Haftaya 99.9 bıle olur
Hızlı gelen çabuk gider
İnşallah dikkat edebilirsem gider de..
Nekadar verbilirsem veremedigimide yapacak birsey yok derkm.10 yildir hasretim evlat kokusuna cnm cok yoruldjm artik
Hoşgeldiniz.. İnşallah hayırlı bi evlat sahibi olursunuz..
başla valla. benim Allahın izniyle 4. gün bitti. inşallah faydasını görürüm. valla acı da yiyom ama az az çıkıyom bu akşam bolca zeytinyağlı pırasa yedim bekliyom sabaha
Ben de aynı sorunu yaşıyorum bugünlerde..

Iyi geceler bonuscan bugün bildirim yapamadım zaten artıdayım ayni geçersin .. seslerim kısıldı hiç konuşamıyorum hastayim kayinvalideler geldi kayınpeder ile bizde kaliyorlar ....
Geçmiş olsun canım
Size de geçmiş olsun nursena..

Mefkurem bildiremedim bu hafta.

Kendi adima zor bir hafta gecirdim biraktim diyeti falan.

Toparlamak zorundayim.
Kuzummm
Tabiki herkes kendi yaşadığını bilir
bazen çok ağır geliyor herşey

Ama kendimden biliyorum
Kilo almaya devam edersek daha da mutsuz oluyoruz
Lütfen kendini ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…