Sağolasın tatlım
Seninde haftaya 7 ler gelecek inş.
Kız az daha bekliyeydin ya beni
inşallah fatmamHadi fulyacim bu hafta 8 kurtulma haftan olsun inşallah
mutlu hafta sonları canımmutlu haftasonları kızlarrrrr
dışardaydım. çiğ kuruyemiş stoklarımı doldurmak ve kombuchia çayım için 3 lt lik çift kapaklı kavanoz almak için çarşıya gittim geldim. aldım ama daha bakmam gereken ıvır zıvır vardı çok dolaşamadan eve dönmek zorunda kaldık. lüzumlu başka şeyler de bulunca aldık. eller ağırlaşınca mecbur eve geldik. az daha yürüseydim iyiydi hem de dolaşmak istiyordum ama kısıtlı kaldı. napalım artık bugün böyle oldu
vallahi bende iyice sinir oldum 7 ler göz kırpıyor geri kaçıyor sinir şey şöyle tam yakaladığım an.nasıl yapışıcam biliyormusun. sir.ağda. gibiinşallah mefkuşum yaa bıktım artık 80 lerden. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla artık 70 lere geçmemi nasip etsin inşallahsonra da çorap söküğü gibi gelsin yok bekleyemem valla gördümü 70 lere dalarım. sen arkamdan gel
inşallah fatmamRabbim nasip etsin
sağlık olsun canım düzelir yoluna koyarsın inşallah önemli olan sağlık huzur gerisi bir şekilde düzelir inşallah. Allah kolaylık versin. bonuscumMefkurem bildiremedim bu hafta.
Kendi adima zor bir hafta gecirdim biraktim diyeti falan.
Toparlamak zorundayim.
mutlu hafta sonları canımsağlıkla kullan kavanozlarını canikomm
vallahi bende iyice sinir oldum 7 ler göz kırpıyor geri kaçıyor sinir şey şöyle tam yakaladığım an.nasıl yapışıcam biliyormusun. sir.ağda. gibi
ne diyorsun tabiki çok çok bizi motive edicek bencede daha hızlanırız .....bunu bilmiyorum aşkım kombç çayını nasıl birşey faydaları ne hiç denemedimsaolasın. kombuchia demliyorum. yeni başladım. 1. posta mayalandı. şimdi 2. posta mayalanıyor.
aslında biliyor musun 70 ler tam dibimizde. o kadar yakınız ki. 70 leri görsek moral de olur. o zaman bence daha hızlı oluruz. benim motivasyonumu çok etkiler diye düşünüyorumsonraki hedef de 75 olur
tatlım buradan yazması uzun olur. Google amcaya yaz detaylı açıklamasını bulursun.ne diyorsun tabiki çok çok bizi motive edicek bencede daha hızlanırız .....bunu bilmiyorum aşkım kombç çayını nasıl birşey faydaları ne hiç denemedim
inşallah tatlımtatlım buradan yazması uzun olur. Google amcaya yaz detaylı açıklamasını bulursun.
haftaya cuma inşallah 70 lere giriş yaparız.
hergaf kombu çayını düzenli kullanıp faydasını gördün mü?Kombu mayasiyla siyah çayın fermente edilmesi ile olusan sirkemsi bir cay, birçok hastaliga ve kilo problemine iyi geldigi soyleniyor. Ben de yeni deniyorum
Zararini gormedim canim,faydasi bende odem atmasi. Çok fazla tuketmiyorum. Kefirle donuşümlü içiyorum. Bir sure kefir,bir süre kombu çayi gibi. Kilo konusunda yardimci oluyor mu tam emin değilim. ben uzun süreli fermente olani içiyorum. En az 15 gunlukhergaf kombu çayını düzenli kullanıp faydasını gördün mü?
Canım benim,derdin sıkıntın neyse inşallah bir an once geçer,Rabbim yardımcın olsun. Bizlerden istediğin bir şey var mıMefkurem bildiremedim bu hafta.
Toparlamak zorundayim.
Gerçekten iyi insan ama içi dolu dolu iyi insan olmak herşeyden onemli,çocuklar hep küçük kalmayacaklar,küçükken oğretmek gerekir bazı değerleri.Bizde aynı fikideyiz canım hatta öyle ki diplomayı almadan tatile bile çıktık mühim olan iyi insan olması derslerine çalışıp gayret göstermesi gerisi zamanlada olur karnemiz öğretmenimizde olucak haftaya evinden alicaz dönünce
Geçmiş olsun abla, Allah çocuklarına bağışlasın..Selamun aleyküm güzeller
Bugün güne sıkıntılı başladım.
Sabah namazını kılarken kuzenimin kızı ağlayarak aradı. Babam kalp krizi geçiriyor dedi. Ambulansla inegöl devlet hastahanesine götürmüşler. Hastahaneye girince kalp durmuş. Hemen müdahale edilmiş ambulanstatken dursaydı döndürme şansımız olmazdı demişler. Inegöl bursaya sevk etti sabahtan beridir hastahanedeyiz. Anjio yapıldı stent takıldı su anda yoğun bakıma aldılar
Malesef bu hafta böyle oldu..Hani geçen hafta son artı olacaktı güzelim
İyi tatiller canım..İyi geceler kızlar Kuşadasında oteldeyiz nasıl fırtına yağmur eşim diyor tusunami bizi alıp gidecek otel denize sıfır, deniz gören oda olsun dedin aha gör ödümüz seyimizde diyorilk seni alır dedim cam kenarında ki yataktasin, iyice korktu şaka bir yana hava fena
İnşallah dikkat edebilirsem gider de..Bu artı moralını bozmasın canım
Haftaya 99.9 bıle olur
Hızlı gelen çabuk gider
Hoşgeldiniz.. İnşallah hayırlı bi evlat sahibi olursunuz..Nekadar verbilirsem veremedigimide yapacak birsey yok derkm.10 yildir hasretim evlat kokusuna cnm cok yoruldjm artik
Ben de aynı sorunu yaşıyorum bugünlerde..başla valla. benim Allahın izniyle 4. gün bitti. inşallah faydasını görürüm. valla acı da yiyom ama az az çıkıyombu akşam bolca zeytinyağlı pırasa yedim bekliyom sabaha
Geçmiş olsun canımIyi geceler bonuscan bugün bildirim yapamadım zaten artıdayım ayni geçersin .. seslerim kısıldı hiç konuşamıyorum hastayim kayinvalideler geldi kayınpeder ile bizde kaliyorlar ....
Size de geçmiş olsun nursena..bonusum canumm cok haklısım bildirim yapamadım 15 gündür biraz rahatsızım dr falan uğraştım kkızlarda hastalandı piskolojikmende çok mutsuz günler gecirdim yazamadımm cok özür diliyorum listeden çıkayım görümce nişan lanacak ankaraya gidiorum hakkınızı helal edin
KuzummmMefkurem bildiremedim bu hafta.
Toparlamak zorundayim.
Zaten gayret göstermeleri derken onu kastetmistimGerçekten iyi insan ama içi dolu dolu iyi insan olmak herşeyden onemli,çocuklar hep küçük kalmayacaklar,küçükken oğretmek gerekir bazı değerleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?