Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözünüz aydın canım
Insallah çabuk toparlanır çabucak evıne döner sağlıcakla
Sagol canım
Çok şükür iyi şimdi
Bugün tanıdığımız bir dr. Geldi durumunu ona sorduk. Dr.uyla görüştü. Hastamızın durumu ciddi direğin öbür tarafına geçmiş, çakmışlar dönmüş dedi.o an hastahaneye ulaşmış olmanız büyük şans dedi. Hastahane dışında geçseydi döndürulemezdi dedi.
Ikıncı stentde takılır işlev görürse baypas a gerek kalmaz dedi.
Rabbim çocuklarına bağışlasın inşallah. İkiside bizde Ağlayıp duruyorlar .

Bundada bır hayır vardır belkı
Rabbım hastalıkla sevdıklerımızle sınamasın bızı
Şimdi şükür zamanı dafı
Ağlamayın herşey güzel olacak dıye düşünün
Hastayada yakınlarınada büyük geçmiş olsun canım

Sagol canım
Yenmekten sonra yıne götürdük yanına
Şimdi yarı yoğun bakımda olduğundan görebiliyorlar. Biraz iyi gördüler morelleri birazcık duzeldi

Sagol canım
Yenmekten sonra yıne götürdük yanına
Şimdi yarı yoğun bakımda olduğundan görebiliyorlar. Biraz iyi gördüler morelleri birazcık duzeldi
Hastanelerı severım ben
Gercı pek çıkamıyoruz ordanda
Sevgı kaygı ne ararsan var
Bır anlık gorebılme bıle dünyaya değer

Evet guzel veren arkadaslar var masallah insallah herkes istedigi kiloya ulasir

kızlar harikasınız çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler
Sağolasın tatlım
Seninde haftaya 7 ler gelecek inş.
Kız az daha bekliyeydin ya beni

Sizi azminizden dolayi.kutlarim.guzel vermissiniz.masallah ustunuzden bin yuk kalkmistir kesin
Çok teşekkür ederim cnm
Tabiki eksileri görmek Çok mutlu ediyor insanı

Iyi geceler bonuscan bugün bildirim yapamadım zaten artıdayım ayni geçersin .. seslerim kısıldı hiç konuşamıyorum hastayim kayinvalideler geldi kayınpeder ile bizde kaliyorlar ....
Geçmiş olsun derincim

Arzuzuzuuu
Kusura bakma kaçırmışım cnm sizinkilerede geçmiş olsun

Bizde aynı fikideyiz canım hatta öyle ki diplomayı almadan tatile bile çıktık mühim olan iyi insan olması derslerine çalışıp gayret göstermesi gerisi zamanlada olur karnemiz öğretmenimizde olucak haftaya evinden alicaz dönünce

Hadi fulyacim bu hafta 8 kurtulma haftan olsun inşallah

geçmiş olsun arzucum. regl şişliği de vardır. yine de eksi gelmiş tebrikler

Teşekkürler canım

Birde bildirimsizler var.....

@balinmaz
@simeranya7
nursena

Hadi balinmaz yeni o eski 2 arkadasa daha bisey demiyorum
bonusum canumm cok haklısım bildirim yapamadım 15 gündür biraz rahatsızım dr falan uğraştım kkızlarda hastalandı piskolojikmende çok mutsuz günler gecirdim yazamadımm cok özür diliyorum listeden çıkayım görümce nişan lanacak ankaraya gidiorum hakkınızı helal edin

geçmiş olsun arzucum. regl şişliği de vardır. yine de eksi gelmiş tebrikler

Eşine ve oğluna çok geçmiş olsun canım

Gunaydiiiin

Arzuzuzuuu Derin geçmiş olsun güzeller Allah şifa versin

Rose91 DelyDoly hoşgeldiniz aramiza
hanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun...

mutlu haftasonları kızlarrrrr

dışardaydım. çiğ kuruyemiş stoklarımı doldurmak ve kombuchia çayım için 3 lt lik çift kapaklı kavanoz almak için çarşıya gittim geldim. aldım ama daha bakmam gereken ıvır zıvır vardı çok dolaşamadan eve dönmek zorunda kaldık. lüzumlu başka şeyler de bulunca aldık. eller ağırlaşınca mecbur eve geldik. az daha yürüseydim iyiydi hem de dolaşmak istiyordum ama kısıtlı kaldı. napalım artık bugün böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…