ayy ablam benim yaa alemsinnn...)) nasıl güldüysem burda herkes bana baktı..:kedi:halada gülüyorum..ALLAH da seni güldürsün..:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:
Kimbilir gülmek sana ne kadar yakışıyordur.Allah gülmekten ayırmasın...
gunaydın canlarım nasılsınız bakalım....
ben var hergun sizinle olmaktan mutluyum...
mesela beyzacım komedyen..agzından bal damlıyo...
candycıgım nese kaynagım..şeker kız..
dilenci sıkı dost..
citol müdür..
zalimi bi var bi yok..titiz becerikli..
ambrosia gurbetteki akrabam..
yena guzel bir anne...
yagmurgözü o zaten yagmurgözlü acıların kadını...
cherry tatlım benım..
derin mutlulugu hak eden..
halleycıgım kesin kararlı....dansöz...
bonus bana çok masum geliyo..
nur arkadas kıymeti bilen...
kit cana yakın...
gamzeli onun emınım gamzesı cok yakısıyordur.
yurdusum beyzanın kankisi...
capries boyna sallıyo..kaydirigubbakcemile2
kimse kaldımı bakıcam şimdi..:uhm:.
Canım benim sende çok tatlı ve asil bir kadınsın.
ayy bende bu sabah işe gelirken beraber çalıştığım bi arkadaşım var kız incecik ama hala şu herbalife tan kullanıyo dikkat etmesi gerekiyomuş peeeehhlmaz: işte uyanamadım koşa koşa servise bi binişim var saç baş dağınık gözler şiş üstüme ne giymişim farkında bile değilim flan kaydirigubbakcemile3 bindim servise yanına oturdum aman yaa dedim suratımın yarısı zaten göz kocaman bide böyle uyanamayınca iyice pörtlüyo hale bak flan diye söyleniyorum kaydirigubbakcemile3 kız dedi ki valla aslı sende ki kaş göz dudak bende olsa var yaaa oooof yani dedi çok güzelsin sen yaa ne gözü sende ki diyo kaydirigubbakcemile3 eşek mi derler badem mi derler ne derlerse hepsinin karışımı sende ki bende niye yok ki şu surat dedikaydirigubbakcemile3 :kedi: bende dedim olur mu yaa sen çok güzelsin (yani aslına bakarsanız pek güzel değil ama kendine has bi güzelliği var diyelim aklinialirimsmile) sen bakma benim gözüme dudağıma onunla orantılı olarak her yerim büyük benim dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gülüyo estircen sen ortalığı bi zayıflasan yanında durulmaz valla diyo:asigim: böyle işte paylaşmak istedimm :hulya:
ayıp ettin şekerim sen ayrıntılarıyla müsait olunca bi paylaş benimle... düello, meydan savaşı, yağlı güreş ne istersen varım...naniknanik
bende bişiler ayarlasam yaa...:uhm:
bende öyle yazıyodum her tarafa "NİYET ETTİM DİYET ETMEYE" diyekaydirigubbakcemile3
pala bıyık taksak aynı ama...:icecream:
İnşallah vücutta bu güzelliklere eşlik edecek çok yakında...
Oy anam oyy günaydın size buyrunnnnnnnnn
Citol msj atmaya değmeyecek kadar aynıyım -tatlicadiarzu- ( fragmanı izlememi nan gebereyrum -tatlicadiarzu- )
Zabahtan iyi başlamak için uğraştım ve başladımda şükür....
Allahım sen beni nefsime uydurupta diyetimi bozdurma....Sen hamurlara yan gözle baktırma...hepsinden iğrenmemi nasip eyle bana ...aminn... :Saruboceq:z
Kalkınca su+ ceviz+ kayısı....
Kahvaltı....2 dilim ekme, 1 çorba kaşığı krem peynir...domates salatalık...aklinialirimsmile
1 saat önce yemiştim şimcik bi çay yapıyom kendüme
Candy allah seni bildiği gibi yapsın nan....radyo radyo dedin uğraşıyorum açamıyorum varmı böyle bişey ya....kötükedihüso
Herkes açıyo bi sorun yok ben açamıyorum flatcast error diyo :mymeka:
Günaydın canım...Sinirlenme açılır biraz sonra canım.
kızlar akşam eşime dedimki yarın alışverişe çıkıcam korse lazım sarkıcam dedim şöyle bir baktı hatun sen zayıflıyosun gerçekten valla zayıflayınca öyle daracık kotları giyinip felan çıkmak yok valla seni kaparlar badigartsız gezdirmem diyor:ecrin_bebek:benim herif dile geliyor demekki bayağı farkediyor görüntüde bende boynumu farkettim arkadaşlar benim boynumda varmış
Çok tatlısın canım ya.....Boynumuz var evet;ama bizim için o kadar kıymetli ki saklıyoruz.Kimseler görüp özenmesin....
Çok yaşa YAĞMURGÖZLÜM güldürdün hepimizi.güldüreyim sizi çok ilginç :)))
BURCLARINIZIN ARAPÇA İSMİNİ BİLİYORMUSUNUZ :)))
KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya
bendeniz ENDAZE_İ KANTAR kaderime bakın yaa:roflol::roflol::roflol:
Bendeniz de sığır- ül camış oluyorum.Sığır yetmemiş;camışla pekiştirmiş birde olayı.
Allahım bari burcum kibar bir şey olsaydı.
Haydaaaa bak şimdi camış olmaya razı oldum birden bire.Töbe töbe....Silah-ül Zemberek...:asigim:
bomba gibiyim mübarek...:kedi:
damacanalar dikkat geçenlerde adamın biri damacanaya tecavüz emişti ya asansörde ahahahaa Allahım sen esirge
BURSACIĞIM;kızlar musadenızle ben selayla cuma arası ibadete kacar.....
Sela ile cuma arası ne gibi bir ibadet yapıyorsun..Namazmı duamı?Cevap verirsen çok sevinirim.
Ah YENA ah niye şimdi o görüntüyü aklıma ve gözümün önüne getirdinki -tatlicadiarzu-
AAAAAAA Kıyamam YENACIĞIMA.