Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ablam benim yaa alemsinnn...)) nasıl güldüysem burda herkes bana baktı..:kedi:halada gülüyorum..ALLAH da seni güldürsün..:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

Kimbilir gülmek sana ne kadar yakışıyordur.Allah gülmekten ayırmasın...

Canım benim sende çok tatlı ve asil bir kadınsın.

İnşallah vücutta bu güzelliklere eşlik edecek çok yakında...

Günaydın canım...Sinirlenme açılır biraz sonra canım.

Çok tatlısın canım ya.....Boynumuz var evet;ama bizim için o kadar kıymetli ki saklıyoruz.Kimseler görüp özenmesin....
Çok yaşa YAĞMURGÖZLÜM güldürdün hepimizi.
Bendeniz de sığır- ül camış oluyorum.Sığır yetmemiş;camışla pekiştirmiş birde olayı.
Allahım bari burcum kibar bir şey olsaydı.
Silah-ül Zemberek...:asigim:
bomba gibiyim mübarek...:kedi:

damacanalar dikkat geçenlerde adamın biri damacanaya tecavüz emişti ya asansörde ahahahaa Allahım sen esirge
Haydaaaa bak şimdi camış olmaya razı oldum birden bire.Töbe töbe....
kızlar musadenızle ben selayla cuma arası ibadete kacar.....
BURSACIĞIM;
Sela ile cuma arası ne gibi bir ibadet yapıyorsun..Namazmı duamı?Cevap verirsen çok sevinirim.

Ah YENA ah niye şimdi o görüntüyü aklıma ve gözümün önüne getirdinki -tatlicadiarzu-

AAAAAAA Kıyamam YENACIĞIMA.

bunun üzerine güzel bir yeşil çay içilir az işim var kızlar malum akşam yola çıkıcam ben kaçar işim biterse uğrarım çıkmadan öpüyorum hepinizi

bu sarımsak ve zencefil çayı nasıl bişey...poşet çayı var mı,yoksa kendimiz demlicez...bilgi istiyorum kızlarr

Vay anam vay vayyy citol bi öpüyorum seni bak hakettin -tatlicadiarzu- Şeniz Şeniz ohh iğrençç sulu suluuu -tatlicadiarzu-

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-radyo.html Radyoyu ben açamadım ama elif ablaya söyledim o açtı bıyrın

ben aynıyım maalesef yeni gördüm mesajını citol yazdım zannediyordum ben atlamışım kusura bakmayın doktora gittim bende belki onun için unutmuşumdur

cezalıyım biliyorum ama şimdi geldim aynı kilom kolumu hissetmiyorudummmmmmmm doktordan geldmi ay çok korktum ya

bursa16 güzel düşüncelerin için çokkk teşekkür ederim...
burda hep beraber bişeylerin üstesinden gelebilmek,içimizde kalanları samimiyetle paylaşabilmek çokk güzel....

kızlar kilo bildirimleri 12 den önce yapılması gerekmiyor mu ????
ben neden cezayılım kiiiii kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım.. kısmetse inşallah benimde düğünüm var.. kilomda 104.6.. Allah hepimize kolaylık versin.. benimki eylülde olacak..
ayy sevindirik oldum bakk hadi bakalım hayırlım 0olsunn :lepi:
maydonoz hastasıyım ben
bahçemde çıkmaya başladı
tadından yenemz oluyorlar
pazarınkini yiyemiyorum o zaman
yaaa citol sen ne gıccccccccıııııkkk bişeysin yahuu olan var olmayan vaaa aaaaaaaalsanaalsanasmile yat kalk dua et valla tam benim istediğim hayata sahipsin va daha kimlerim kimbilir biz sıkıştık apartmanlara :1no2:Allah bu mübarek günnde hayırlıı uzunnnn ve huzurlu bir hayat geçirmenizi nasip etsin o evde inşallah torun larında koştursunlar o bahçede :Saruboceq::

evettt bende bi dönem sonra belim olduğunu farketmiştimm:roflol::roflol:

canımsınn utandırma bizi gıııııı :kedi::kedi::kedi:

nasıl oldu ve doydu dört çocuk o zaman (yanlış değilsen tabii)kaydirigubbakcemile3

AY ŞİMDİ MERAK ETTÜM DAMACANA KİM ACABA..bilmiyorumkismile
yenoşum damacana oluyor opuyorumnanaktanbende bende mahlukatül neydi lemm bilmiyorumkismile
Silah-ül Zemberek...:asigim:
bomba gibiyim mübarek...:kedi:

damacanalar dikkat geçenlerde adamın biri damacanaya tecavüz emişti ya asansörde ahahahaa Allahım sen esirge
:roflol::roflol::roflol:[/U]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyy ne güldüüüüümmmmmmm oğlumda bana bakıp oda gülüyorrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cezalıyım biliyorum ama şimdi geldim aynı kilom kolumu hissetmiyorudummmmmmmm doktordan geldmi ay çok korktum ya
geçmiş olsun canımcımmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bu arada bir haftadır yoktum babam ameliyat oldu ordaydım biraz karışık bir hafta geçirdik ama kilo almadan atlattım.halbuki ne güzel başlamıştım :umursamaz: bu arada babamda fıtık vardı onu aldırdı şimdi çok iyi çok şükür.sonra ananem umreye gitti.herkes iyi bana kamyon çarpmış gibi oldum grip başladı bendede .annemlerin evi çok soğuk vede sobalı daha yeni atlatmıştım gribi ama yineledi hofff. heryerim ağrıyor dün akşam eve geldim resmen yürürken esen rüzgar bile etimi acıtıyordu ellerimi yüzümü zro yıkadım ilaç aldım 10 da oğlumu yatırdım sızdım kaldım olduğum yerde sabah sekisbuçukta kalktım ancak okumayı bitirdimde yazabildim kaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim ama heryerim ağrıyor bütün kaslarım ve eklem yerlerim. çabuk geçer inşallah başında yakaladım uzun sürmez inşallah geçen seferki bir ay sürmüştü :1no2:bişey değil çocuğa geçmez inşallah o iyi maşallah şimdi bende iki güne toparlarım bence ilaç aldımmı iyi oluyorum birazda dinlendimmi bomba gibi olurum :lepi:

Son düzenleme:
ınşallah vücutta bu güzelliklere eşlik edecek çok yakında...
]

inşallah ablacımmmm...opuyorumnanaktan ağzından bal damlıyo bayanssulusmile

çok geçmiş olsun... Allah şifalar versin babanıza da size de :Saruboceq: anneniz için de Allah kabul etsin ne mutlu...:1rolleyes: sağlık sıhhat yerin de olsun da kilo nasılsa verilir....:1hug:

CANDY kız ne evlenmesi noluyo nan anaaaaammm candy'e bahele çok helecanlı oyyyhhhh :lepi:

sağlolasın canımcımm olumunekankayizsmiledoğru herkes iyi olsunda sengözlerimebaksanabzaten kilo veriyoruz demee :lepi::enbuyukkk:

radyoya katıldınız mı :1shok:

kızlar kilo bildirimleri 12 den önce yapılması gerekmiyor mu ????
ben neden cezayılım kiiiii kafamçokkarıştı

Citol 2.5 kilo verince kurtlandığı için :roflol:

şaka şaka.. düzeltir o onu bi uğrasında.. listeyi biraz erkencene hazırladı arkadaş.. :roflol:

CANDY kız ne evlenmesi noluyo nan anaaaaammm candy'e bahele çok helecanlı oyyyhhhh :lepi:

ben bu yaza gelin olucam belki bi ihtimal.. çünkünüm daha istemeye gelmediler.. sevgilim ailesine söylemiş bu yaz olabilir diye.. vazgeçmezse eğer olacak.. bıktırmazsam o zamana kadar :roflol: şaka bi yana inşallah olursa bu yaz hepsi bir arada olacak yani..

tekrar soruyorum.. radyoya katıldınız mı alsanaalsanasmile

Son düzenleme:

hadi bakalım inşallahhh :lepipuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…