bu arada bir haftadır yoktum babam ameliyat oldu ordaydım biraz karışık bir hafta geçirdik ama kilo almadan atlattım.halbuki ne güzel başlamıştım :umursamaz: bu arada babamda fıtık vardı onu aldırdı şimdi çok iyi çok şükür.sonra ananem umreye gitti.herkes iyi bana kamyon çarpmış gibi oldum grip başladı bendede .annemlerin evi çok soğuk vede sobalı daha yeni atlatmıştım gribi ama yineledi hofff. heryerim ağrıyor dün akşam eve geldim resmen yürürken esen rüzgar bile etimi acıtıyordu ellerimi yüzümü zro yıkadım ilaç aldım 10 da oğlumu yatırdım sızdım kaldım olduğum yerde sabah sekisbuçukta kalktım ancak okumayı bitirdimde yazabildim kaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim ama heryerim ağrıyor bütün kaslarım ve eklem yerlerim. çabuk geçer inşallah başında yakaladım uzun sürmez inşallah geçen seferki bir ay sürmüştü :1no2:bişey değil çocuğa geçmez inşallah o iyi maşallah şimdi bende iki güne toparlarım bence ilaç aldımmı iyi oluyorum birazda dinlendimmi bomba gibi olurum :lepi:
tursar'cim babana çok geşmiş olsun
sanada geçmiş olsun canım, opuyorumnanaktan
1.lerimiz :sm_cool:
citol........................2.5
2.lermiz :hooray:
beyzuş.......................1.3
denklem444..................1.2
halley......................1.2
cherry_pie.................1
Nur1835.....................1
3.lerimiz
kitkurdu..................0.9
egedeniz03.................0.6
Dilenciii ...............0.5
mmuti.....................0.5
candy_candy.................0.4
sağlolasın canımcımm olumunekankayizsmiledoğru herkes iyi olsunda sengözlerimebaksanabzaten kilo veriyoruz demee :lepi::enbuyukkk:
ben bu yaza gelin olucam belki bi ihtimal.. çünkünüm daha istemeye gelmediler.. sevgilim ailesine söylemiş bu yaz olabilir diye.. vazgeçmezse eğer olacak.. nıktırmazsam o zamana kadar :roflol: şaka bi yana inşallah olursa bu yaz hepsi bir arada olacak yani..
tekrar soruyorum.. radyoya katıldınız mı alsanaalsanasmile
radyoya katıldınız mı :1shok:
Citol 2.5 kilo verince kurtlandığı için :roflol:
şaka şaka.. düzeltir o onu bi uğrasında.. listeyi biraz erkencene hazırladı arkadaş.. :roflol:
ben bu yaza gelin olucam belki bi ihtimal.. çünkünüm daha istemeye gelmediler.. sevgilim ailesine söylemiş bu yaz olabilir diye.. vazgeçmezse eğer olacak.. nıktırmazsam o zamana kadar :roflol: şaka bi yana inşallah olursa bu yaz hepsi bir arada olacak yani..
tekrar soruyorum.. radyoya katıldınız mı alsanaalsanasmile
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi kutluyorum.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
cheryy pie bu sensen hakkettennnn de kızın söylediği doğru yanii maşşallaaahhh hiçte kilolu gibi görünmüyon yani yüzden :hulya:
yaa kıslarr ben şu aşağıda yazan 50 59 kilo beraber zayıflıyor topiğine bomba atacam varmısınızalsanaalsanasmile nerelerine zayıflıyorlarsa artıkınn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 haberlerr haberlerrr haberlerrr : bombalı saldırıyı üstlenen örgüt kk dan 90 kilo ve üzeri topiği oldu ve yaptıkları basın toplantısında 50 59 topiğinin açılma sebebinin 90 kilo ve üzeri topiğine hakaret olduğunu açıklamışlardır.bombalı saldırıyı düzenleyen tursari açıklamasında pişmanmısınız sorusuna hayır pişman değilim yine olsa yine yaparım cevabını vermiştir....
.
benim ablacım...:kedi: çok teşekkür ederim de belime kadar normal insan ebatlarındayım zaten kaydirigubbakcemile3 ondan aşağısı güliverin devler ülkesinde gördükleri gibi kaydirigubbakcemile3
.
armut sun sen yanii kaydirigubbakcemile3bendede havuçluk var biraz :kedi:
hadi radyoya gidelim.. ekledim elif ablayı ben söylim mi açsın :kedi:
Canım hayırlısı olsun inşaallah, allahım hayırlı kaderler nasip eylesin
opuyorumnanaktan
beni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?
hemde ne armut... Ankara armutu...:asigim:
vaay arkadaş ne radyoymuş yaa alsanaalsanasmile giremiyorum işte işteyim söyleye söyleye canımı çektirdin oram buram şişcekalsanaalsanasmile
bu sarımsak ve zencefil çayı nasıl bişey...poşet çayı var mı,yoksa kendimiz demlicez...bilgi istiyorum kızlarr
cezalıyım biliyorum ama şimdi geldim aynı kilomkolumu hissetmiyorudummmmmmmm doktordan geldmi ay çok korktum ya
bu arada bir haftadır yoktum babam ameliyat oldu ordaydım biraz karışık bir hafta geçirdik ama kilo almadan atlattım.halbuki ne güzel başlamıştım :umursamaz: bu arada babamda fıtık vardı onu aldırdı şimdi çok iyi çok şükür.sonra ananem umreye gitti.herkes iyi bana kamyon çarpmış gibi oldum grip başladı bendede .annemlerin evi çok soğuk vede sobalı daha yeni atlatmıştım gribi ama yineledi hofff. heryerim ağrıyor dün akşam eve geldim resmen yürürken esen rüzgar bile etimi acıtıyordu ellerimi yüzümü zro yıkadım ilaç aldım 10 da oğlumu yatırdım sızdım kaldım olduğum yerde sabah sekisbuçukta kalktım ancak okumayı bitirdimde yazabildim kaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim ama heryerim ağrıyor bütün kaslarım ve eklem yerlerim. çabuk geçer inşallah başında yakaladım uzun sürmez inşallah geçen seferki bir ay sürmüştü :1no2:bişey değil çocuğa geçmez inşallah o iyi maşallah şimdi bende iki güne toparlarım bence ilaç aldımmı iyi oluyorum birazda dinlendimmi bomba gibi olurum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?