Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursar'cim babana çok geşmiş olsun
sanada geçmiş olsun canım, opuyorumnanaktan

bu arada kilo veren herkesiiiiiiiiiii candannnnnnnnnnnnnn tebrik etmeyi unutttummmm :roflol:tebriklerrrrrrrrrrrr allah devamını getirsin inşallllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :sm_cool:

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi kutluyorum.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

sağlolasın canımcımm olumunekankayizsmiledoğru herkes iyi olsunda sengözlerimebaksanabzaten kilo veriyoruz demee :lepi::enbuyukkk:

öyle tabi...opuyorumnanaktan Rabbim dermansız dert vermesin...:Saruboceq:

anaaaamm kınayııııı getiiiiiiir aneeeeeeeeeeyyyyy :gitme: hadi bakalım hayırlısı olsun şekerim ne güzel...:1hug:

cheryy pie bu sensen hakkettennnn de kızın söylediği doğru yanii maşşallaaahhh hiçte kilolu gibi görünmüyon yani yüzden :hulya:

Canım hayırlısı olsun inşaallah, allahım hayırlı kaderler nasip eylesin
opuyorumnanaktan

Cuma saati diye kapadı elif abla isterseniz açar..benim çıkmam lazım işler var..kafam bozuldu zaten yemeğin üstüne yememem gereke bişeyler yedim...

elif@kadinlarkulubu.org ekleyin elif ablayı

cheryy pie bu sensen hakkettennnn de kızın söylediği doğru yanii maşşallaaahhh hiçte kilolu gibi görünmüyon yani yüzden :hulya:

benim ablacım...:kedi: çok teşekkür ederim de belime kadar normal insan ebatlarındayım zaten kaydirigubbakcemile3 ondan aşağısı güliverin devler ülkesinde gördükleri gibi kaydirigubbakcemile3

yaa kıslarr ben şu aşağıda yazan 50 59 kilo beraber zayıflıyor topiğine bomba atacam varmısınızalsanaalsanasmile nerelerine zayıflıyorlarsa artıkınn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 haberlerr haberlerrr haberlerrr : bombalı saldırıyı üstlenen örgüt kk dan 90 kilo ve üzeri topiği oldu ve yaptıkları basın toplantısında 50 59 topiğinin açılma sebebinin 90 kilo ve üzeri topiğine hakaret olduğunu açıklamışlardır.bombalı saldırıyı düzenleyen tursari açıklamasında pişmanmısınız sorusuna hayır pişman değilim yine olsa yine yaparım cevabını vermiştir....

hadi radyoya gidelim.. ekledim elif ablayı ben söylim mi açsın :kedi:

bide resimlerimizde gözlerimizin üstüne siyah şerit çektiler mi tamamdırkaydirigubbakcemile3 tursari de demezler pişman olmadığını dile getiren T. olay anını şöyle anlattı....
kaydirigubbakcemile3

benim ablacım...:kedi: çok teşekkür ederim de belime kadar normal insan ebatlarındayım zaten kaydirigubbakcemile3 ondan aşağısı güliverin devler ülkesinde gördükleri gibi kaydirigubbakcemile3
.
armut sun sen yanii kaydirigubbakcemile3bendede havuçluk var biraz :kedi:sende şu eski dizide ki şehrazat karakteri gibi hem iri gözlü hemde mühendissin hee yaa birine benzetecem seni ama çıkaramadım hayallah yaffff kaçlısın ben 83 lüyüm de

Son düzenleme:
beni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?

.
armut sun sen yanii kaydirigubbakcemile3bendede havuçluk var biraz :kedi:

hemde ne armut... Ankara armutu...:asigim:

hadi radyoya gidelim.. ekledim elif ablayı ben söylim mi açsın :kedi:

vaay arkadaş ne radyoymuş yaa alsanaalsanasmile giremiyorum işte işteyim söyleye söyleye canımı çektirdin oram buram şişcekalsanaalsanasmile

Canım hayırlısı olsun inşaallah, allahım hayırlı kaderler nasip eylesin
opuyorumnanaktan

sağol canımmm inşallah

beni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?

hastalığını bilmiyorum.. bahseder misin az

hemde ne armut... Ankara armutu...:asigim:

vaay arkadaş ne radyoymuş yaa alsanaalsanasmile giremiyorum işte işteyim söyleye söyleye canımı çektirdin oram buram şişcekalsanaalsanasmile

çatla :icecream:

bu sarımsak ve zencefil çayı nasıl bişey...poşet çayı var mı,yoksa kendimiz demlicez...bilgi istiyorum kızlarr

tatlım kendimiz yapıyoruz tarifte taze zencefil diyor ama bende kuru kök var bursalıdada toz biz böyle kullanıyoruz ,angelina jolie 11 kilo vermiş bu çayla

Kullanılan malzemeler:
1. Taze zencefil.
2. 2 diş sarmısak.
3. 2 çay kaşığı limon suyu.
4. 2 çay kaşığı bal

Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.

cezalıyım biliyorum ama şimdi geldim aynı kilom kolumu hissetmiyorudummmmmmmm doktordan geldmi ay çok korktum ya

çok geçmiş olsun ne dedi dr

çok geçmiş olsun tatlım bu koşuşturmacada almamakta başarızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…