Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımmm inşallah

hastalığını bilmiyorum.. bahseder misin az

çatla :icecream:

polikistik over yumurtlama sorunu diyebiliz yumuralarım oluyor ama çatlayamadan kiste dönüşüyor ve inci gibi rahimde diziler oluşturuyor ve şeker ilacı kullanarak regl oluyorum ve kilo veremiyorum çok çabuk acıkıyorum

geçmiş olsun canım.. acil şifalar versin Allah.. peki kesin kalıcı tedavisi yok mu yani.. Şeker ilacı ile regl oluyorum demişsin..

hadi millet nerdesiniz yahu.. tursari ve bursa dışında kimse yok

anaam abla demeyeyim o zaman çıtırmışsın :icecream:88 liyim bende...aklinialirimsmile
her gören birine benzetiyo valla kime benzettin ki acep? :uhm:

tursari'm geçmiş olsun ufmu oldun...

Dikkat ette kuzuya geçmesin...

anaam abla demeyeyim o zaman çıtırmışsın :icecream:88 liyim bende...aklinialirimsmile
her gören birine benzetiyo valla kime benzettin ki acep? :uhm:

de canim senin yaşında kardeşlerim var bişeycikler olmazz zemuszemus ne bilemmm şu mankenlerden birinemi benziyom bi türlü çıkaramadım yuaff
du bakalım bulurum herhalde opuyorumnanaktan

tursari'm geçmiş olsun ufmu oldun...

Dikkat ette kuzuya geçmesin...

evet yaa uff oldumm yaa düşün eşim dışarı çağırdı hayatta kaçmaz fırsat hiç gitmek istemiyom sen gel dedim ohaoldumsmileohaoldumsmile hiç bana göre değil yanii akannehir

canım çok geçmiş olsun...

beni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?

Geçmiş olsun sizede..
Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz..soğan suyundan falan bahsedilmiş okudunuzmu.?bi bakın isterseniz..

evet yaa uff oldumm yaa düşün eşim dışarı çağırdı hayatta kaçmaz fırsat hiç gitmek istemiyom sen gel dedim ohaoldumsmileohaoldumsmile hiç bana göre değil yanii akannehir

İyi yapmışsın gitme,gelsin ayağına..
:roflol:

de canim senin yaşında kardeşlerim var bişeycikler olmazz zemuszemus ne bilemmm şu mankenlerden birinemi benziyom bi türlü çıkaramadım yuaff
du bakalım bulurum herhalde opuyorumnanaktan

oooyy mankenlere başka taraflarım benzese keşke...:kedi:

TURSARİCİĞİM;
Öncelikle babana büyük geçmiş olsun canım;sana da tabii.Allah ikinizede acil şifalar versin.
Anacığının umresi hayırlı olsun.Allah cümlemize nasip etsin inşallah.Bizi yüce katında makbul kullarından eylesin yüce rabbim.

sağolasın canımcımm opuyorumnanaktan anammm kırk yılda bir çağırmış bu fırsat kaçarmı ama işte eylee ona dedim sen gel hiç gelememm :jeyyar:

sağolasınn aplammmmm anneannem aslında umreye gittide Allah mı söyletti nedir herkes annem anlamış inşallah Rabbim ona da hepimizede nasip etssin isteyen herkese inşallahh :Saruboceq:

citol tebrikler ayrıca kilo veren herkezide tebrik ediyorum
1 saattir geçmişteyim çünji aralarda kızım uyanıyor gidiponu salladım kaç sefer uyanmadan kalkıp işlerimi halletmem lazım 1saate uyanır zayen
bursacım çok sağol canım hepimiz mutlu olmaya layıkız
cennetimsin hoşgeldin canım bende 112 kilo ile hamile kaldım canım 12 sene sonra hemde allah verir üzme kendini canım

ahh ahh geldi bahar ayları gevşer gönül yayları ne güzel dışarıda kuşlar şıkır şıkır şakıyor bende bi hoşş oluyomm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…