sağol canımmm inşallah
hastalığını bilmiyorum.. bahseder misin az
çatla :icecream:
polikistik over yumurtlama sorunu diyebiliz yumuralarım oluyor ama çatlayamadan kiste dönüşüyor ve inci gibi rahimde diziler oluşturuyor ve şeker ilacı kullanarak regl oluyorum ve kilo veremiyorum çok çabuk acıkıyorum
geçmiş olsun canım.. acil şifalar versin Allah.. peki kesin kalıcı tedavisi yok mu yani.. Şeker ilacı ile regl oluyorum demişsin..
malesef:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
malesef:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
.
armut sun sen yanii kaydirigubbakcemile3bendede havuçluk var biraz :kedi:sende şu eski dizide ki şehrazat karakteri gibi hem iri gözlü hemde mühendissin hee yaa birine benzetecem seni ama çıkaramadım hayallah yaffff kaçlısın ben 83 lüyüm de
anaam abla demeyeyim o zaman çıtırmışsın :icecream:88 liyim bende...aklinialirimsmile
her gören birine benzetiyo valla kime benzettin ki acep? :uhm:
tursari'm geçmiş olsun ufmu oldun...
Dikkat ette kuzuya geçmesin...
bu arada bir haftadır yoktum babam ameliyat oldu ordaydım biraz karışık bir hafta geçirdik ama kilo almadan atlattım.halbuki ne güzel başlamıştım :umursamaz: bu arada babamda fıtık vardı onu aldırdı şimdi çok iyi çok şükür.sonra ananem umreye gitti.herkes iyi bana kamyon çarpmış gibi oldum grip başladı bendede .annemlerin evi çok soğuk vede sobalı daha yeni atlatmıştım gribi ama yineledi hofff. heryerim ağrıyor dün akşam eve geldim resmen yürürken esen rüzgar bile etimi acıtıyordu ellerimi yüzümü zro yıkadım ilaç aldım 10 da oğlumu yatırdım sızdım kaldım olduğum yerde sabah sekisbuçukta kalktım ancak okumayı bitirdimde yazabildim kaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim ama heryerim ağrıyor bütün kaslarım ve eklem yerlerim. çabuk geçer inşallah başında yakaladım uzun sürmez inşallah geçen seferki bir ay sürmüştü :1no2:bişey değil çocuğa geçmez inşallah o iyi maşallah şimdi bende iki güne toparlarım bence ilaç aldımmı iyi oluyorum birazda dinlendimmi bomba gibi olurum :lepi:
beni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?
evet yaa uff oldumm yaa düşün eşim dışarı çağırdı hayatta kaçmaz fırsat hiç gitmek istemiyom sen gel dedim ohaoldumsmileohaoldumsmile hiç bana göre değil yanii akannehir
de canim senin yaşında kardeşlerim var bişeycikler olmazz zemuszemus ne bilemmm şu mankenlerden birinemi benziyom bi türlü çıkaramadım yuaff
du bakalım bulurum herhalde opuyorumnanaktan
oooyy mankenlere başka taraflarım benzese keşke...:kedi:
bu arada bir haftadır yoktum babam ameliyat oldu ordaydım biraz karışık bir hafta geçirdik ama kilo almadan atlattım.halbuki ne güzel başlamıştım :umursamaz: bu arada babamda fıtık vardı onu aldırdı şimdi çok iyi çok şükür.sonra ananem umreye gitti.herkes iyi bana kamyon çarpmış gibi oldum grip başladı bendede .annemlerin evi çok soğuk vede sobalı daha yeni atlatmıştım gribi ama yineledi hofff. heryerim ağrıyor dün akşam eve geldim resmen yürürken esen rüzgar bile etimi acıtıyordu ellerimi yüzümü zro yıkadım ilaç aldım 10 da oğlumu yatırdım sızdım kaldım olduğum yerde sabah sekisbuçukta kalktım ancak okumayı bitirdimde yazabildim kaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim ama heryerim ağrıyor bütün kaslarım ve eklem yerlerim. çabuk geçer inşallah başında yakaladım uzun sürmez inşallah geçen seferki bir ay sürmüştü :1no2:bişey değil çocuğa geçmez inşallah o iyi maşallah şimdi bende iki güne toparlarım bence ilaç aldımmı iyi oluyorum birazda dinlendimmi bomba gibi olurum :lepi:
canım çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun sizede..
Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz..soğan suyundan falan bahsedilmiş okudunuzmu.?bi bakın isterseniz..
İyi yapmışsın gitme,gelsin ayağına..:roflol:
TURSARİCİĞİM;
Öncelikle babana büyük geçmiş olsun canım;sana da tabii.Allah ikinizede acil şifalar versin.
Anacığının umresi hayırlı olsun.Allah cümlemize nasip etsin inşallah.Bizi yüce katında makbul kullarından eylesin yüce rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?