Cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesirSelamun aleyküm güzeller
Bugün güne sıkıntılı başladım.
Sabah namazını kılarken kuzenimin kızı ağlayarak aradı. Babam kalp krizi geçiriyor dedi. Ambulansla inegöl devlet hastahanesine götürmüşler. Hastahaneye girince kalp durmuş. Hemen müdahale edilmiş ambulanstatken dursaydı döndürme şansımız olmazdı demişler. Inegöl bursaya sevk etti sabahtan beridir hastahanedeyiz. Anjio yapıldı stent takıldı su anda yoğun bakıma aldılar
Hin durun iyice karismisnasıl yane 746 mesaj
bizim evde kendini hasta sanan bir koca , babasının ve annesinin burnundan getiren 2 yaş sendromlu bir cocuk
yarın almanyaya gidecek duygusal alıngan bir anneanne var
Sen de bendensin doktorlar bekletmiyor artik ama 100 un ustune cikmaman gerekiyor. Ben de bebek icin kilo vermeye calisiyorum 10 yillik evliyim 2 ileri 1 geri gidiyorumNekadar verbilirsem veremedigimide yapacak birsey yok derkm.10 yildir hasretim evlat kokusuna cnm cok yoruldjm artik
Sana da protein vermistir bi de tavuk yeme diyorlar ekmek de yufka ekmek mayasiz. 3 ay boyle beslenip tedavi gorecegim bu sure icjnde 70 e dusmemi istedi. Hayirlisi olsun insallahDahiliye druna gitttim iki hafta once bana dedigi su sık sık yemeyeceksin sabah oglen aksam yiyeceksin dedi ve bol bol yuruyus dedi yediginize dunun ona gore sporunuzu yapin dedi onun icin.bol.spor.az yemek
Gunaydin hanimlarSen de bendensin doktorlar bekletmiyor artik ama 100 un ustune cikmaman gerekiyor. Ben de bebek icin kilo vermeye calisiyorum 10 yillik evliyim 2 ileri 1 geri gidiyorum
nabıyon kuzumİfendım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?