Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler herkese
Yena canım evet korumar 30 yıllık bir otel doğru ama çok pinti sahipleri demekki odalar eşyalar çok eski yemekler vasat odada şampuan saç kremi bile yok dünyanın parası bide utanmadan 5 yıldızlı her yedigin ictigin oda kartına işleniyor halbuki bizim konseptimiz herşey dahil sanırım pinti patron istatistik yapıyor

Cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir

Nekadar verbilirsem veremedigimide yapacak birsey yok derkm.10 yildir hasretim evlat kokusuna cnm cok yoruldjm artik
Sen de bendensin doktorlar bekletmiyor artik ama 100 un ustune cikmaman gerekiyor. Ben de bebek icin kilo vermeye calisiyorum 10 yillik evliyim 2 ileri 1 geri gidiyorum

Dahiliye druna gitttim iki hafta once bana dedigi su sık sık yemeyeceksin sabah oglen aksam yiyeceksin dedi ve bol bol yuruyus dedi yediginize dunun ona gore sporunuzu yapin dedi onun icin.bol.spor.az yemek
Sana da protein vermistir bi de tavuk yeme diyorlar ekmek de yufka ekmek mayasiz. 3 ay boyle beslenip tedavi gorecegim bu sure icjnde 70 e dusmemi istedi. Hayirlisi olsun insallah

Sen de bendensin doktorlar bekletmiyor artik ama 100 un ustune cikmaman gerekiyor. Ben de bebek icin kilo vermeye calisiyorum 10 yillik evliyim 2 ileri 1 geri gidiyorum
Gunaydin hanimlar
Yeni haftaniz hayırlı geçsin inş
cakil80 , malipina ve diger tüm bebek bekleyenlere Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. Anne olmak doğmadan bebeği için uğraşmak demektir. Allah çabalarinizi boşa çikarmasin hanimlar.

Amiiin canım sağolasın duan için

Cumartesi gunu misafirim vardi unutmusum.
Yabanci degil gorumcemlerdi ama unutmak nedir allasen
Eşim demese aksama kadar yayilcaktik cocuklarla
Hallettim sukur zaten gec geldiler bosta gelmezler hic

Pazar gunude erkenden yine gorumcemle kv ye kahvaltiya gittik.
Erken dedigimde 10 he bizim hazirlanmamiz uzun suruyor biraz
Kiyafetini begenmeyen, çorabini begenmeyen, sacini toplatmayan derken
Tüm gün ordaydım cikarken oglanla bi pazara girdik digerleri eve gitti yurumus olduk bizde.
Gelince yemekti vs girmeye firsatim olmadi.

Alabaş aldım yine daha oncede denedim begendim tavsiye ederim sizede hafif bir tadı var. Light turp gibi bisey.

Gunaydin

YENA iyi olmana sevindim beni gormemene de uzüldum kilo veremiyom diyemi :))) yuruyüste yapamiyom diye mi

cakil80 ve diger tum bebek isteyenler evlatlariniza insallah en kisa zamanda saglikla kavusursunuz.

Bonus alabaşi meyve gibi tuketiyoz esim kolestorolume iyi geliyor diyor siz nasi tuketiyosunuz

Mefkurem kizin ettigine bak ya ifade degistirmek ne demek sacmalamis. Caninizi sikmayin ilk mahkeme ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…