Ayy buda benim kaçıncı yeminim ya oruç borçlarım da duruyor günah oluyor ama temiz etmezsem de hiç yapmıyorum bu son olur umarım sonuca ulaşırım...Bir ara ben de etmistim,20kg vermiştim. Sonrasinda biraktim kilo aldim tekrar edeyim dedim bu sefer yemini tutamadim 3 gun oruç tutmuştum:)) bir daha da denemedim. Yeminin önemini bozmamak için
İyi yapmışsin. Arada lazım böyle şeyler.
İyi gidiyor bakalım canım bugun kv günümüzdu yarın daha iyi olacak spora da yarın başlayacağım bugun eşimde evdeydi temizlik çocuk git gel pek vakit bulamadım ama önceki başladığım da vücut alışmıştı ip atlamaya lesliye falan tekrar düzene sokmak lazım:)
kız yok fırsat veriyolarmı evdekiler tam tamamen teslim oluyorum diyet spor çekip çıkarıp alıyorlar ensemde heran evdekiler bugün biraz iyiydim eşimde iyiydi bugün çıktı dışarı bir ara fırsat buldum 1 mil yaptım. o bile fayda ona da razıyım 1 mile deKuzum alışmadı mı leslilere vücudun.
Normal de muhasebeciydim canım ama şimdilik ev hanımıyım 1 ve 4 yaşında iki kızım var..inşallah yaparım seviyorum leslie yi yormuyorSen calisiyormusun canım.
Bebelerin ufak sanırım.
Leslie çok iyi onu haftada 4 gün yapabilirsen şahane olur.
kız yok fırsat veriyolarmı evdekiler tam tamamen teslim oluyorum diyet spor çekip çıkarıp alıyorlar ensemde heran evdekiler bugün biraz iyiydim eşimde iyiydi bugün çıktı dışarı bir ara fırsat buldum 1 mil yaptım. o bile fayda ona da razıyım 1 mile de
Normal de muhasebeciydim canım ama şimdilik ev hanımıyım 1 ve 4 yaşında iki kızım var..inşallah yaparım seviyorum leslie yi yormuyor
Vuuu yena gelmis,hem de ne gelme,etkin buralardan hissediliyor:))ben de bugün seni soracaktim nerelerde bu hatun diye. Ben de izinli sayilirim 15 günlük:)) Hep beraber izindeyiz,yoksam bizi mi kiskandin sen,inşallah çok guzel geçirirsin iznini.Selamlar
Herkes çok iyidir umarım..
Arzucumm hastaymışsınız uf olmuşsunuz geçmiş olsun canım...
hergaf yazıya bayıldım çok beğendim paylaşımına sağlık :)
Kilo verenleri tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum..
@ISILDURU korumar otel,adanın en köklü otellerinden iyidir yani.. Demekki değişmiş yahut kış versiyonu böyle...
Yiine de keyfini çıkar canım...
Ben de 1 hafta yıllık izin aldım.. Evlatlarla vakit geçireyim
beyleyken beyle :)
Bizde de sadece ben içiyorum,üç gunde bir 2 litre mayaliyorum. Sodayla bir bardak kefiri kariştirip içiyorum, tadı boyle çok daha guzel oldu,tavsiye ederim.Bekleyince oluşan asidik tadı hoşuma gitmiyor benim midemi yakıyor fena şekil de... Hergün mayalıyordum genelde...
Ama çok sıkıldım benden başka da içen yok evde oğluma daha küçükken içiriyordum şimdi oda içmiyor...
Canim ne büyük dertten kurtulmuşsunuz. Verilmiş sadakaniz varmiş. İlahi adalet er ya da geç tecelli eder,ben de inanirim buna.Oğlan fena değil cnm
Zaten psikoloğada başlıcak
Karşı tarafın attıkları yalanlar bizi daha da çok şaşırtıyor. 5 yaşındaki çocuğa söylesen güler
Kız 1 hafta önce gidip ifadesini değiştirmiş yeni iftiralar eklemişler
Bi insan nasıl bu kadar adileşebilir, hiçmi Allah korkusu yok bunlarda, deyip tekrar şok olduk
Burdada 1-1.5 sene sürermiş heralde dava
Bizim hiç korkumuz yok, alnımız ak
Allah mutlaka bırakmıcak bunu onların yanına
Aminnnn
Beeen varim. Yeni 15 gunluk tatil planlarimin arasinda hergün yürümek var. Biliyor musun yürürken sen geldin aklima. Hava karamsar ve soğuk,yerler ıslak,telde nurettin rençber tam 1 saat yürüdüm,çok iyi geldi bana.devam edeceğim ins.Bugün 70 dk. Yürüdüm
Varmı başka yürüyen :)
Yarın da plates var ..
Doktorum mesaj atmış salonda muhakkak ağırlıkla kardiyo yapın diye. Dambılla çalışıyoruz yoğun olmayacak şekil de ama daha çok bölgesel yaptırıyor hoca. . Daktır Erkek hastalariyla karıştırıyor beni sanırım :)
aynen öyle vallahi afedersiniz Allah inandırsın aha bu yazıları yazarken bile çoğu zaman ayakta oluyorum. şimdi oturdum ufaklığı uyuttum diğerleri odalarında eşim eve geldi akşam yemek saati geldi ama yemeğe oturmadan çıktı arkadaşından tel geldi gitti daha gelmedi bende şimdi oturdum tv izliyorum canım. .Sen zaten hareketlisindir kuzum .
Evin yükü sen de çocuklar ufak..
Amin cnm sağolasınAllah iyilerle karşılaştırın canım.
Hee ben sandım zorlanıyon diye bir mil yapıyon. Olsun o da olur maksat kaslar çalışsınkız yok fırsat veriyolarmı evdekiler tam tamamen teslim oluyorum diyet spor çekip çıkarıp alıyorlar ensemde heran evdekiler bugün biraz iyiydim eşimde iyiydi bugün çıktı dışarı bir ara fırsat buldum 1 mil yaptım. o bile fayda ona da razıyım 1 mile de
Aynen cnm bizde çok şükrediyoruzCanim ne büyük dertten kurtulmuşsunuz. Verilmiş sadakaniz varmiş. İlahi adalet er ya da geç tecelli eder,ben de inanirim buna
başta zorlanmıştım bacaklarım ağrımıştı yazmıştım burda hatırlarsanız başım gözüm tuhaf olmuştu ama birden 3 mille başlamıştım sonra düşürdüm 1 le devam etmiştim hatta o hafta güzel kilo vermiştim sonra kız hastalandı bıraktım sırasıyla evdekiler nezle grip derken bugün işte fırsat bulup 1 yaptım hee şu da var zetwn 2 veya 3 yaparsamda hesi bir arada yapamıyorum sarsıyor beni 1 yapıp dinleniyorum akşamı bir daha yapıyorum bu şekilde yani ...Hee ben sandım zorlanıyon diye bir mil yapıyon. Olsun o da olur maksat kaslar çalışsın
Kız deli üçle başlanır mıbaşta zorlanmıştım bacaklarım ağrımıştı yazmıştım burda hatırlarsanız başım gözüm tuhaf olmuştu ama birden 3 mille başlamıştım sonra düşürdüm 1 le devam etmiştim hatta o hafta güzel kilo vermiştim sonra kız hastalandı bıraktım sırasıyla evdekiler nezle grip derken bugün işte fırsat bulup 1 yaptım hee şu da var zetwn 2 veya 3 yaparsamda hesi bir arada yapamıyorum sarsıyor beni 1 yapıp dinleniyorum akşamı bir daha yapıyorum bu şekilde yani ...
kızım senle ben birmiyim senin maşallahİn var .benim yaşımda var ağar geliyor birden yapamam. ..Kız deli üçle başlanır mı
İşte ille vur dedin mi öldürücez huyumuz kurusun
Vakit buldukça yaparsın dediğin gibi. Ben parça parça yapamıyorum, birden ter atıp direk duşa atıyom kendimi
Sanki ben 20 yaşımdayımkızım senle ben birmiyim senin maşallahİn var .benim yaşımda var ağar geliyor birden yapamam. ..
Duyuluyor mu oralardan:)) Geliyorum inş.
Ben de hiç sevemedim,herkes çok methediyor, bende bir gariplik var diyordum neyseki bir sevmeyen daha varmiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?