Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy buda benim kaçıncı yeminim ya oruç borçlarım da duruyor günah oluyor ama temiz etmezsem de hiç yapmıyorum bu son olur umarım sonuca ulaşırım...

Sen calisiyormusun canım.
Bebelerin ufak sanırım.

Leslie çok iyi onu haftada 4 gün yapabilirsen şahane olur.

Kuzum alışmadı mı leslilere vücudun.
kız yok fırsat veriyolarmı evdekiler tam tamamen teslim oluyorum diyet spor çekip çıkarıp alıyorlar ensemde heran evdekiler bugün biraz iyiydim eşimde iyiydi bugün çıktı dışarı bir ara fırsat buldum 1 mil yaptım. o bile fayda ona da razıyım 1 mile de

Sen zaten hareketlisindir kuzum .
Evin yükü sen de çocuklar ufak..

Vuuu yena gelmis,hem de ne gelme,etkin buralardan hissediliyor:))ben de bugün seni soracaktim nerelerde bu hatun diye. Ben de izinli sayilirim 15 günlük:)) Hep beraber izindeyiz,yoksam bizi mi kiskandin sen,inşallah çok guzel geçirirsin iznini.
Bizde de sadece ben içiyorum,üç gunde bir 2 litre mayaliyorum. Sodayla bir bardak kefiri kariştirip içiyorum, tadı boyle çok daha guzel oldu,tavsiye ederim.
Canim ne büyük dertten kurtulmuşsunuz. Verilmiş sadakaniz varmiş. İlahi adalet er ya da geç tecelli eder,ben de inanirim buna.
Beeen varim. Yeni 15 gunluk tatil planlarimin arasinda hergün yürümek var. Biliyor musun yürürken sen geldin aklima. Hava karamsar ve soğuk,yerler ıslak,telde nurettin rençber tam 1 saat yürüdüm,çok iyi geldi bana.devam edeceğim ins.
Daktırın sendeki gücü keşfetmis belli ki. Kendinide çok zorlama sonrasinda vücutta ağrilar oluşuyor

Sen zaten hareketlisindir kuzum .
Evin yükü sen de çocuklar ufak..
aynen öyle vallahi afedersiniz Allah inandırsın aha bu yazıları yazarken bile çoğu zaman ayakta oluyorum. şimdi oturdum ufaklığı uyuttum diğerleri odalarında eşim eve geldi akşam yemek saati geldi ama yemeğe oturmadan çıktı arkadaşından tel geldi gitti daha gelmedi bende şimdi oturdum tv izliyorum canım. .

Hee ben sandım zorlanıyon diye bir mil yapıyon. Olsun o da olur maksat kaslar çalışsın

Hee ben sandım zorlanıyon diye bir mil yapıyon. Olsun o da olur maksat kaslar çalışsın
başta zorlanmıştım bacaklarım ağrımıştı yazmıştım burda hatırlarsanız başım gözüm tuhaf olmuştu ama birden 3 mille başlamıştım sonra düşürdüm 1 le devam etmiştim hatta o hafta güzel kilo vermiştim sonra kız hastalandı bıraktım sırasıyla evdekiler nezle grip derken bugün işte fırsat bulup 1 yaptım hee şu da var zetwn 2 veya 3 yaparsamda hesi bir arada yapamıyorum sarsıyor beni 1 yapıp dinleniyorum akşamı bir daha yapıyorum bu şekilde yani ...

Kız deli üçle başlanır mı
İşte ille vur dedin mi öldürücez huyumuz kurusun
Vakit buldukça yaparsın dediğin gibi. Ben parça parça yapamıyorum, birden ter atıp direk duşa atıyom kendimi

Kız deli üçle başlanır mı
İşte ille vur dedin mi öldürücez huyumuz kurusun
Vakit buldukça yaparsın dediğin gibi. Ben parça parça yapamıyorum, birden ter atıp direk duşa atıyom kendimi
kızım senle ben birmiyim senin maşallahİn var .benim yaşımda var ağar geliyor birden yapamam. ..

kızım senle ben birmiyim senin maşallahİn var .benim yaşımda var ağar geliyor birden yapamam. ..
Sanki ben 20 yaşımdayım
Yaşlanmışız kuzum ya üç aydır sırt ağrılarıyla dolaşıyorum, kuluncum tutuk son iki haftadır.ama çok şükür bel ağrılarım geçti leslie ve yürüyüşler çok iyi geldi

Duyuluyor mu oralardan:)) Geliyorum inş.

Duyuluyor evet. :)

Ne güzel yürümüşsun sen de çok sevindim..
Hele müzik eşliğinde ne güzel oluyor dimi.

Kuzum ben sömestr da genel de izin kullanıyorum.
Bunu da belirteyim :)

Ben de hiç sevemedim,herkes çok methediyor, bende bir gariplik var diyordum neyseki bir sevmeyen daha varmiş:))

Yok yok normalsin sen. :)
Çok itici kadın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…