nabıyon kuzum
Afiyet olsun kuzumNot aldim liste icin napim sonrada kahvalti ins.
Sen napiyosun sırtın nasıl?
Gunaydin
YENA iyi olmana sevindim beni gormemene de uzüldum kilo veremiyom diyemi :))) yuruyüste yapamiyom diye mi
@cakil80 ve diger tum bebek isteyenler evlatlariniza insallah en kisa zamanda saglikla kavusursunuz.
Bonus alabaşi meyve gibi tuketiyoz esim kolestorolume iyi geliyor diyor siz nasi tuketiyosunuz
Mefkurem kizin ettigine bak ya ifade degistirmek ne demek sacmalamis. Caninizi sikmayin ilk mahkeme ne zaman
Daha belli değil cnmMefkurem kizin ettigine bak ya ifade degistirmek ne demek sacmalamis. Caninizi sikmayin ilk mahkeme ne zaman
Burda çok tüketilir cnm oKesip yiyorum bende meyve gibi bahar salata yapmiyacak kadar sevdim cunku :)
Yemekte yiyorum ama.
Kirmuzisini tercih etmem lahana gibi yesili guzel.
Oh şükür bonus hayata dönmüşsün.çok sevindim. Artik kaldiğin yerden tam gaz devam et olur mu canım. Seni seviyoruzCumartesi gunu misafirim vardi unutmusum.
Yabanci degil gorumcemlerdi ama unutmak nedir allasen
Eşim demese aksama kadar yayilcaktik cocuklarla
Hallettim sukur zaten gec geldiler bosta gelmezler hic
Pazar gunude erkenden yine gorumcemle kv ye kahvaltiya gittik.
Erken dedigimde 10 he bizim hazirlanmamiz uzun suruyor biraz
Kiyafetini begenmeyen, çorabini begenmeyen, sacini toplatmayan derken
Tüm gün ordaydım cikarken oglanla bi pazara girdik digerleri eve gitti yurumus olduk bizde.
Gelince yemekti vs girmeye firsatim olmadi.
Alabaş aldım yine daha oncede denedim begendim tavsiye ederim sizede hafif bir tadı var. Light turp gibi bisey.
Eki Görüntüle 2098474
Geçmiş olsun canim. Neden oldu,çok spor yapmaktan mı? Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağrilar var, durduk yere ağrimiyor ama ters birşey yaptiğimda beni hoplatiyor. Doktora gidecegim insAfiyet olsun kuzumsırtım sabahları iyi ya akşama doğru sapıtıyo hep
Afiyet olsun kuzumsırtım sabahları iyi ya akşama doğru sapıtıyo hep
bu vücut yürüyüş dışında hiç spor yapmadı kuzum.birden başlayınca vurdu böyle aylardır sol taraf iptalGeçmiş olsun canim. Neden oldu,çok spor yapmaktan mı? Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağrilar var, durduk yere ağrimiyor ama ters birşey yaptiğimda beni hoplatiyor. Doktora gidecegim ins
aklımda deli sorular
Pc de durmak cok iyi gelir he
Yuzustu yatarak yapilan bir mekik var ter mekik bir dene istersen.
Resim kotu ama anlatmak adina ekliyorum
Eki Görüntüle 2098481
aklımda deli sorular
onun için ikinci adam lazım o da şu an evde yokKurcalama uygulamaya gec. Ebru salli yaptiriyodu platesin icinde.
onun için ikinci adam lazım o da şu an evde yok
ama tibetin 5 hareketine başlayabilirim aslında.çağrışım yaptı bak iyi hatırlattın
Sağol kuzumm.Kantaron yağı kaynanam vermişti bana ama eskidi diye attım.ama ters mekiği deniyim bakim.inşallah iyi gelir
hee ne bilim orda birbirrlerinin üstüne oturmuşlar ya ondan şeyettim birden .tamam sporu yapınca üstüne eklerim ters mekiği
Fentezi dunyan rengarenk feristah anliyorumda iki adama gerek yok
Elleri ensede birlestir ve basini yukari kaldirmadan sadece sirtini kaldirmaya calis.
Bolgesel yapiyon ya onu yaparken 10 lik 1 set yap bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?