Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesip yiyorum bende meyve gibi bahar salata yapmiyacak kadar sevdim cunku :)
Yemekte yiyorum ama.
Kirmuzisini tercih etmem lahana gibi yesili guzel.

Oh şükür bonus hayata dönmüşsün.çok sevindim. Artik kaldiğin yerden tam gaz devam et olur mu canım. Seni seviyoruz
Alabaş hiç bilmiyorum ,pazara gittiğimde bakarim,sen tavsiye ettiğine gore guzeldir. Sana da afiyet ,şifa olsun inşallah:))

Afiyet olsun kuzum sırtım sabahları iyi ya akşama doğru sapıtıyo hep
Geçmiş olsun canim. Neden oldu,çok spor yapmaktan mı? Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağrilar var, durduk yere ağrimiyor ama ters birşey yaptiğimda beni hoplatiyor. Doktora gidecegim ins

Geçmiş olsun canim. Neden oldu,çok spor yapmaktan mı? Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağrilar var, durduk yere ağrimiyor ama ters birşey yaptiğimda beni hoplatiyor. Doktora gidecegim ins
bu vücut yürüyüş dışında hiç spor yapmadı kuzum.birden başlayınca vurdu böyle aylardır sol taraf iptal

Tam maliye yazarken ablam aradi 20 dk konustuk arada dedimki gel kahvaltiya yok dedi.
En son bi giybet kalmisti tam onu edecekken dediki üf tamm be geliyorum :))

Sorsan giybetten haz etmiyoruz

Yabanci degil anamin gelinin giybeti

onun için ikinci adam lazım o da şu an evde yok
ama tibetin 5 hareketine başlayabilirim aslında.çağrışım yaptı bak iyi hatırlattın

Fentezi dunyan rengarenk feristah anliyorumda iki adama gerek yok

Elleri ensede birlestir ve basini yukari kaldirmadan sadece sirtini kaldirmaya calis.
Bolgesel yapiyon ya onu yaparken 10 lik 1 set yap bakalim.

Sağol kuzumm.Kantaron yağı kaynanam vermişti bana ama eskidi diye attım.ama ters mekiği deniyim bakim.inşallah iyi gelir

Fentezi dunyan rengarenk feristah anliyorumda iki adama gerek yok

Elleri ensede birlestir ve basini yukari kaldirmadan sadece sirtini kaldirmaya calis.
Bolgesel yapiyon ya onu yaparken 10 lik 1 set yap bakalim.
hee ne bilim orda birbirrlerinin üstüne oturmuşlar ya ondan şeyettim birden .tamam sporu yapınca üstüne eklerim ters mekiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…