- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Geçmiş olsun canım bana geliyor yavaş yavaş burnun dişlerim sızlıyo tylolhot içiyorum şimdi başlamasın diye başlarsa durum vahim ev çocuklar falan yanarızKızlar ben çok kötü grip oldum evdekiler hepsi bana sattı eni sonu ağzım burnum fena boğazlarımda gıdıklanıyordu bugün antibiyotik/grip hapı içtim 2 gündür de yoğunum birkaç eşya değişti evde bugün hepsi üstüste geldi çok yorgunum gerginim sabah kahvaltı foto attım ondan sonrası kuru yemiş le geçiştirdim akşamda haşlama tavuk yoğurt yedim yani bu arada dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür Allah’a bu ara sık gelemiyebilirim ara ara uğrarım canlar sizsizde yapamıyorum
Menüm
Sabah kepekli tost domates salatalık yarım simit
Ara neskafe
Öğle
Yoğurt ve bir tabak pırasa
Ara biraz çerez
Ara minik galatalardan 4-5 tane
Akşam salata ve yoğurt
Ara iki salatalık
Su 2 lt
Spor yok
Kızlar ben çok kötü grip oldum evdekiler hepsi bana sattı eni sonu ağzım burnum fena boğazlarımda gıdıklanıyordu bugün antibiyotik/grip hapı içtim 2 gündür de yoğunum birkaç eşya değişti evde bugün hepsi üstüste geldi çok yorgunum gerginim sabah kahvaltı foto attım ondan sonrası kuru yemiş le geçiştirdim akşamda haşlama tavuk yoğurt yedim yani bu arada dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür Allah’a bu ara sık gelemiyebilirim ara ara uğrarım canlar sizsizde yapamıyorum
Geçmiş olsun canım bana geliyor yavaş yavaş burnun dişlerim sızlıyo tylolhot içiyorum şimdi başlamasın diye başlarsa durum vahim ev çocuklar falan yanarız
aman dikkat et canım ben iyiydim kız bir hastalandı ondan sonra eşim grip oldu derken ufaklar bende hafif is koruyordum kendimi ama olmuyor iste evde birinde olunca herkese bulaşırıyor pis bir hastalık aman çocuklara dikkat et yaklaşma geçmiş olsun bende teraflu içiyorum birde agument içiyorum şu anda canımGeçmiş olsun canım bana geliyor yavaş yavaş burnun dişlerim sızlıyo tylolhot içiyorum şimdi başlamasın diye başlarsa durum vahim ev çocuklar falan yanarız
Sağol canım yok yatamam ayakta geçiriyorum mecbur. Evin işi benim elime bakıyor yenacım Allah beterinden korusun hepimizi canımSabah hem tost hem simit fazla olmuş :)
Salatalık mevsim sbzesi olmadigindan tuketmesen daha iyi..
Onun dişin da afiyet olsun :)
Geçmiş olsun arzucum. Dikkat et kendine ..
Dinlen diicem ama nasıl olacak bilemiyorum.
Bol sıvı bitki cayida iyi gelir...
Çok geçmiş olsun cnmKızlar ben çok kötü grip oldum evdekiler hepsi bana sattı eni sonu ağzım burnum fena boğazlarımda gıdıklanıyordu bugün antibiyotik/grip hapı içtim 2 gündür de yoğunum birkaç eşya değişti evde bugün hepsi üstüste geldi çok yorgunum gerginim sabah kahvaltı foto attım ondan sonrası kuru yemiş le geçiştirdim akşamda haşlama tavuk yoğurt yedim yani bu arada dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür Allah’a bu ara sık gelemiyebilirim ara ara uğrarım canlar sizsizde yapamıyorum
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah çakılcım..Size anlattım mi bilmiyorum beni çok etkiledi rüyamda doktor kontrolünde doktor 2 gün önce hamile kalmissin dedi. Ben de mümkün değil dedim ama rüya çok etkiledi resmen bu ara herkesin içine doğuyor çok yakın zamanda hamile kalacağıma dair. Hakkimizda hayırlısı olsun
Kızlar ben çok kötü grip oldum evdekiler hepsi bana sattı eni sonu ağzım burnum fena boğazlarımda gıdıklanıyordu bugün antibiyotik/grip hapı içtim 2 gündür de yoğunum birkaç eşya değişti evde bugün hepsi üstüste geldi çok yorgunum gerginim sabah kahvaltı foto attım ondan sonrası kuru yemiş le geçiştirdim akşamda haşlama tavuk yoğurt yedim yani bu arada dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür Allah’a bu ara sık gelemiyebilirim ara ara uğrarım canlar sizsizde yapamıyorum
Geçmiş olsun canım bana geliyor yavaş yavaş burnun dişlerim sızlıyo tylolhot içiyorum şimdi başlamasın diye başlarsa durum vahim ev çocuklar falan yanarız
Cok sagol canımyaa neler yaşamışsın.. Üzüldüm gerçekten..
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.. Dediğin gibi imtihan dünyası işte...
Amın en önemlisı o canımberilceee canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben iyi bilirim o el kol ağrılarını Allah dermansız dert vermesin kardeşim Allah büyüktür ölümden başka herşeye çare var rabbim şifalar versin inşallah
Geçmiş olsunKızlar ben çok kötü grip oldum evdekiler hepsi bana sattı eni sonu ağzım burnum fena boğazlarımda gıdıklanıyordu bugün antibiyotik/grip hapı içtim 2 gündür de yoğunum birkaç eşya değişti evde bugün hepsi üstüste geldi çok yorgunum gerginim sabah kahvaltı foto attım ondan sonrası kuru yemiş le geçiştirdim akşamda haşlama tavuk yoğurt yedim yani bu arada dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür Allah’a bu ara sık gelemiyebilirim ara ara uğrarım canlar sizsizde yapamıyorum
Yakında sende yatarsın aman dıkkat etAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah çakılcım..
Geçmiş olsun kızlar. Bizde de eşimle kızım grip. Benim de boğazım yanmaya başladı bugün..
Buda geçecek ama bıraz nazlı gecıyor işteGunaydin
Hayirli sabahlar
Grip olan anne ve cocuklarina gecmis olsun.
Cakil hadi hayirlisi insallah canim. biraz kilo verince kafanin rahatladigini goruyorum senin adina cok seviniyorum.
Berilceee Rabbim sifa versin zor bi surec yasiyosun uzuldum canim cok geçmis olsun
teşekkür ederim canım aynen öyle valla ne pis bir hastalık bugün iyice kötüleştim şimdi çorba yapıyorum limonlu içicem arkasına ilaçları içiyimÇok geçmiş olsun cnm
Grip eve bi girdimi herkesi dolaşır zaten
. Teşekkürler canım amannnn dikkat eve girdimi çıkmıyor herkese bulaşıp öyle gidiyor pislik hastalık.Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah çakılcım..
Geçmiş olsun kızlar. Bizde de eşimle kızım grip. Benim de boğazım yanmaya başladı bugün..
. Teşekkür ederim canım aynen dikkat etmeliyiz artık ama geldimi geliyor işte hastalıklarCok sagol canım
Amın en önemlisı o canım
Geçmiş olsun
Yakında sende yatarsın aman dıkkat et
Geçmiş olsun
Buda geçecek ama bıraz nazlı gecıyor işte
Sagol canım
Günaydın kuzulaar.
an itibariyle pattis detoksuna başladım.bugün ve yarın yapcam.iki haftadır 90 kiloda takıldım kaldım. inşallah inerim cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?