Her takımın kendi simgesi cnmMefkurem profillerinizdeki hayvan fikürleri nedir merak ettim,takimlarda yarişanlarda var galiba.
Hepnize sevgiler canlar,güzel ve mutlu bir gün geçirin inş
Selamlar, hayırlı günler hanimlar,
Oncelikle hasta guzellerimize geçmiş olsun diyorum,dikkat ediniz kendinize,anneler hasta olursa hayat durur bir nevi:) Birakin işleri sonra yaparsiniz,once sağlık. Bol bol dinlenin,bitki çaylari için,vitamin alın.
YENA yıldönümünüz kutlu olsun canim,yavrularinla,sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıldönümleriniz olsun,torunlu torbalı inşallah. Enişteye ne alacaksin bakıyım:) ya da sana ne hediye gelecek acaba,merakta birakma bizi:))
Türkü icin teşekkurler,bugün yürürken tekrar dinleyeceğim. Yürüyüş ve muzik iyi gidiyor.
@malipina kuzum daha ne kadan vereceksin, sonuçta eksiliyorsun. Pattis detoksu nasil yapiliyor,etkili ise ben de yapayim. Bende 3 haftadir vermiyorum sayılır.
Mefkurem profillerinizdeki hayvan fikürleri nedir merak ettim,takimlarda yarişanlarda var galiba.
Hepnize sevgiler canlar,güzel ve mutlu bir gün geçirin inş
Tünaydınlarrrrr
yıldönümünüz kutlu olsun yenacım
Daha nice sağlıklı mutlu yıllar inş.
Bizim 30 sene oldu :))
Hayırlı olsun bol eksi getirsin cnm
Hepinize geçmiş olsun canlar
15 de nişan nikah oldu 16 da düğünMaşallah mefkusum nice 30 senelere. .
Sen kaç yaşında evlendin yahu 15 mi.?
Sağolasın kuzum. Amin inşallah. .
Valla gidemedim arkadaşım aradı kahveye diye geldi biraz kaldı bir yaz :).
Yarın erkenden çıkarım inşallah. .
Mont yahut eşofman takımı almayi düşünüyorum ihtiyacı var aradan çıkmış olur :)
O bana muhtemelen Alyans alcak çünkü baya bollasti takamiyorum..öyle saniyorum. : ) hatta bir ara yanımdayken vitrinde beğenmiş aa ne güzel falan demiştim. Eşşek değilse anlamistir
15 de nişan nikah oldu 16 da düğün
yıldırım aşkı olmuştuyoksa aklımda tabi öyle bişey yoktu
Vize için 1 sene beklemem gerekiyodu o zaman
Tabi okuluda bıraktım akıllı kafam
Sonra burda dışardan devam ettim
Ay alemsin yena. İnşallah degildir diyelim. Ama söz konusu erkekler olunca herşeye hazırlıklı olmak lazim
Çok minnakmişsin mefkurem. O yaşta İyi baş etmişsin evlilikle, erkenden çok yol almişsin. Aşk işte bazen aklı devre dışı birakabiliyor. Neyse sonu güzel bari. Mutluluklar canim.15 de nişan nikah oldu 16 da düğün
yıldırım aşkı olmuştuyoksa aklımda tabi öyle bişey yoktu
Vize için 1 sene beklemem gerekiyodu o zaman
Tabi okuluda bıraktım akıllı kafam
Sonra burda dışardan devam ettim
Anadolu üni.Burda işe yaramadı amaSeni gidi aşık :)
Dışarıda bitirmen sahane olmuş. . Tebrik ederim.
Ben özellikle kadınların eğitimlerini tamamlaması taraftarıyım ne olursa olsun..
Amin cnm.cümlemiz için inş.Çok minnakmişsin mefkurem. O yaşta İyi baş etmişsin evlilikle, erkenden çok yol almişsin. Aşk işte bazen aklı devre dışı birakabiliyor. Neyse sonu güzel bari. Mutluluklar canim.
Neyse güzel bişeyler gelsinde :)))Çok haklısın :)
Fazla beklenti içine girmiim en iyisi.
Şu taşlı yüzükler de olabilir parlak olanindan :)
Artık içinden ne geliyorsa :)
Yena sizin takıma yapılmadımı simge
Bugün yapılır heralde cnmYok yapılmadı canım :)
Valla bravo,Amin cnm.cümlemiz için inş.
Ben erken başlayıp her işi erken bitirdim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
Valla bravo,çocukken çocuk büyütmek,herkesin altindan kalkacaği iş değil,ben yapamazdim heralde
Ohh yürüyüşümü de yaptim içim rahat.
Karlarin uzerime düşerken pıt pıt sesleri veYENA nin muzikleri eşliğinde. Kaçamağimda yok( sadece kahve yaninda bir tutku kurabiye) sayilir. 1 saat de yürüyüş. Keyfim gıcır yani.
Evet canım iyi geldi.okul zamani da yürümeyi düşünüyorum.Ben de sanırım o yaşta büyütemezdim...
Üstün yetenek gerçekten erken anne olup çocuk yetiştirmek.. büyüksünüz genç anneler...
Ohhh süper. Çok sevindim..
İyi geliyor dimi yürümek...
İnş bırakmazsın artık...
Okul dönemi de en azından haftada 3 gün yap yürüyüşü canım...
Evet canım iyi geldi.okul zamani da yürümeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?