Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karatay teyze duymasın :)

Şişman şişman konuşma der valla :)
hee duymaz duymaz
napim kuzu o kadar spor diyete tepki yok vücutta.durdu resmen.geçen hafta -500 gitti bu hafta -200 hala.napim bi şaşırtmaca yapmam lazım.alıştı vücut karataya artık sallamıyo hiç beni

Yarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :) o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)

Günaydın güzeller,
İzmir çok soğuk kızlar öksürüyor eşim iki gündür grip benimde başım ağrıyor sanırım grip kapıda Allah hepimize şifa versin
Geçmiş olsun canım eşine de sana da acil şifa dilerim canım

Yarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :) o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)
Yenacım nice sağlıklı mutlu seneler dilerim eşinle çocuklarınla geçireceğin çok uzun ömrünüz yıllarınız olsun inşallah tatlımm MAŞAllAH

menün nerdeydi arzuuuuuuu
Dün vermedim menü daha doğrusu 2 gündür yoğunum evde bazı eşyalar değişti tamircinin biri geldi üstüne öbürü geldi yani seni anlıcağn herşey üst üste geldi bu yüzd n paylaşamadım ama tabini böyle oldu diye kaçamak yapmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Kahvaltımı her sabah ki gibi yapıyorum
Sıralamam şöyle
Aç 1 br limonlu ılık su
1dil tb ekmek
5 zeytin
domates salata sivri biber
2yk maydanozlu dereotlu lor
Kk peynir
2 ceviz
Aralarda akşama kadar kuruyemişle geçiştirdim çünkü orada dışarda işlerimiz vardı eşimle
Akşamda haşlama tavuk bir parça 3 yk yoğurt
Ekmek sadece sabah alıyorum böyle işte şimdide hastayım mesela bu sabah süzme mercimek yaptım bir kase ekmeksiz çorba içtim yinele korumaya çalışıyorum

Selamün aleyküm....

istanbulda ha bugun ha yarın denilen kar geldi sonunda çok talı yağıyo...
bende hastayım yatmak istiyorum ama ne mumkun...
berilceee Rabbim şifa versin canım...
E eboe Arzuzuzuuu çok geçmiş olsun sizde...

Rabbim daha çokkk mutlu huzurlu seneler göstersin size torun torbaya karıştırsın...

Amin kuzum.
Sana da çok geçmiş olsun..

Canım sanada çok geçmiş olsun evt İstanbul çok soğuk
Kar soğu ama bizim bölgeye henüz yağmıyor

Tünaydınlarrrrr

yıldönümünüz kutlu olsun yenacım
Daha nice sağlıklı mutlu yıllar inş.

Bizim 30 sene oldu :))

Günaydın kuzulaar.
an itibariyle pattis detoksuna başladım.bugün ve yarın yapcam.iki haftadır 90 kiloda takıldım kaldım. inşallah inerim cumaya kadar
Hayırlı olsun bol eksi getirsin cnm

Günaydın güzeller,
İzmir çok soğuk kızlar öksürüyor eşim iki gündür grip benimde başım ağrıyor sanırım grip kapıda Allah hepimize şifa versin

istanbulda ha bugun ha yarın denilen kar geldi sonunda çok talı yağıyo...
bende hastayım yatmak istiyorum ama ne mumkun

Hayırlı günler
Herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için

YENA nice 23 yıllar görün inşallah, Allah ağzınızın tadını bozmasın ablacım
Hepinize geçmiş olsun canlar

Selamlar, hayırlı günler hanimlar,
Oncelikle hasta guzellerimize geçmiş olsun diyorum,dikkat ediniz kendinize,anneler hasta olursa hayat durur bir nevi:) Birakin işleri sonra yaparsiniz,once sağlık. Bol bol dinlenin,bitki çaylari için,vitamin alın.
YENA yıldönümünüz kutlu olsun canim,yavrularinla,sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıldönümleriniz olsun,torunlu torbalı inşallah. Enişteye ne alacaksin bakıyım:) ya da sana ne hediye gelecek acaba,merakta birakma bizi:))
Türkü icin teşekkurler,bugün yürürken tekrar dinleyeceğim. Yürüyüş ve muzik iyi gidiyor.
malipina kuzum daha ne kadan vereceksin, sonuçta eksiliyorsun. Pattis detoksu nasil yapiliyor,etkili ise ben de yapayim. Bende 3 haftadir vermiyorum sayılır.
Mefkurem profillerinizdeki hayvan fikürleri nedir merak ettim,takimlarda yarişanlarda var galiba.
Hepnize sevgiler canlar,güzel ve mutlu bir gün geçirin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…