hee duymaz duymazKaratay teyze duymasın :)
Şişman şişman konuşma der valla :)
Yarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :)o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)
Geçmiş olsun canım eşine de sana da acil şifa dilerim canımGünaydın güzeller,
İzmir çok soğuk kızlar öksürüyor eşim iki gündür grip benimde başım ağrıyor sanırım grip kapıda Allah hepimize şifa versin
Geçmiş olsun canım eşine de sana da acil şifa dilerim canım
Yenacım nice sağlıklı mutlu seneler dilerim eşinle çocuklarınla geçireceğin çok uzun ömrünüz yıllarınız olsun inşallah tatlımmYarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :)o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)
Çok teşekkür ederim canım
menün nerdeydi arzuuuuuuuÇok teşekkür ederim canım
Dün vermedim menü daha doğrusu 2 gündür yoğunum evde bazı eşyalar değişti tamircinin biri geldi üstüne öbürü geldi yani seni anlıcağn herşey üst üste geldi bu yüzd n paylaşamadım ama tabini böyle oldu diye kaçamak yapmıyorum dikkat etmeye çalışıyorummenün nerdeydi arzuuuuuuu
BilmukabeleYenacım nice sağlıklı mutlu seneler dilerim eşinle çocuklarınla geçireceğin çok uzun ömrünüz yıllarınız olsun inşallah tatlımmMAŞAllAH
Yarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :)o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Selamün aleyküm....
istanbulda ha bugun ha yarın denilen kar geldi sonunda çok talı yağıyo...
bende hastayım yatmak istiyorum ama ne mumkun...
berilceee Rabbim şifa versin canım...
E eboeArzuzuzuuu çok geçmiş olsun sizde...
Rabbim daha çokkk mutlu huzurlu seneler göstersin size torun torbaya karıştırsın...
Canım sanada çok geçmiş olsun evt İstanbul çok soğukSelamün aleyküm....
bende hastayım yatmak istiyorum ama ne mumkun...
berilceee Rabbim şifa versin canım...
E eboeArzuzuzuuu çok geçmiş olsun sizde...
Rabbim daha çokkk mutlu huzurlu seneler göstersin size torun torbaya karıştırsın...
Hayırlı günler
Herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
YENA nice 23 yıllar görün inşallah, Allah ağzınızın tadını bozmasın ablacım
Canım sanada çok geçmiş olsun evt İstanbul çok soğuk
Kar soğu ama bizim bölgeye henüz yağmıyor
yıldönümünüz kutlu olsun yenacımYarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :)o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Hayırlı olsun bol eksi getirsin cnmGünaydın kuzulaar.
an itibariyle pattis detoksuna başladım.bugün ve yarın yapcam.iki haftadır 90 kiloda takıldım kaldım. inşallah inerim cumaya kadar
Günaydın güzeller,
İzmir çok soğuk kızlar öksürüyor eşim iki gündür grip benimde başım ağrıyor sanırım grip kapıda Allah hepimize şifa versin
bende hastayım yatmak istiyorum ama ne mumkun
Hepinize geçmiş olsun canlarHayırlı günler
Herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
YENA nice 23 yıllar görün inşallah, Allah ağzınızın tadını bozmasın ablacım
sağol kuzumTünaydınlarrrrr
yıldönümünüz kutlu olsun yenacım
Daha nice sağlıklı mutlu yıllar inş.
Bizim 30 sene oldu :))
Hayırlı olsun bol eksi getirsin cnm
Hepinize geçmiş olsun canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?