- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Kuzum mesajını şimdi gördüm çok özür dilerim. İki haftadır takıldım 90a o yüzden patates detoksu yaptım güzel de sonuç verdi. Ama benim amacım metabolizmayı şaşırtmaktı. Daha vereceğim en az 15 kilo daha var. 70 olursam çok rahatlicam. Patates detoksunda sadece patates ve yoğurt var bi de üç litre su içicen gün boyu kuzumSelamlar, hayırlı günler hanimlar,
Oncelikle hasta guzellerimize geçmiş olsun diyorum,dikkat ediniz kendinize,anneler hasta olursa hayat durur bir nevi:) Birakin işleri sonra yaparsiniz,once sağlık. Bol bol dinlenin,bitki çaylari için,vitamin alın.
YENA yıldönümünüz kutlu olsun canim,yavrularinla,sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıldönümleriniz olsun,torunlu torbalı inşallah. Enişteye ne alacaksin bakıyım:) ya da sana ne hediye gelecek acaba,merakta birakma bizi:))
Türkü icin teşekkurler,bugün yürürken tekrar dinleyeceğim. Yürüyüş ve muzik iyi gidiyor.
malipina kuzum daha ne kadan vereceksin, sonuçta eksiliyorsun. Pattis detoksu nasil yapiliyor,etkili ise ben de yapayim. Bende 3 haftadir vermiyorum sayılır.
Mefkurem profillerinizdeki hayvan fikürleri nedir merak ettim,takimlarda yarişanlarda var galiba.
Hepnize sevgiler canlar,güzel ve mutlu bir gün geçirin inş
Kuzu maşallah
Onemli değil kuzum,hepimiz dalgin olabiliyoruz,işe yaradiğina sevindim. Neden çok acele ediyorsun,çok güzel veriyorsun,metonu bozma benceKuzum mesajını şimdi gördüm çok özür dilerim. İki haftadır takıldım 90a o yüzden patates detoksu yaptım güzel de sonuç verdi. Ama benim amacım metabolizmayı şaşırtmaktı. Daha vereceğim en az 15 kilo daha var. 70 olursam çok rahatlicam. Patates detoksunda sadece patates ve yoğurt var bi de üç litre su içicen gün boyu kuzum
Eboe toparlanman gerekiyor artik,at şu üstündeki stresi. Olumlu düşün, kilo aldikça daha da mutsuz olacaksin. Lütfen kendine bunu yapma. Gel tatilde beraber yürüyelimHayırlı cumalar..
Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum, bu hafta 103... Yine artı ama ne kadar bilmiyorum..
Slm kizlar
YENA gule gule kullan cnm alyansini
Bildirimde yapayim
Kilom 103.8
Gecen hafta 104.6
Fark - 0.8 kg
Spor yok
YENA cım güle güle kullan alyansını canım
Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 123
Aslında 124 leri buldum bu hafta çok stresliyim o yüzden hiç dikkatli olamıyorum..
Kızlar ikiside hasta butun gün oksuruyorlar
Birde nisa hastalanırmi acaba enfeksiyondan korkusu bitiriyor beni grip olmaması lazım ama bir türlü geçmiyor oksurugumuz grip ilaclarida yasak ...probiyotik pekmez antibiyotikle geçirmeye çalışıyorum.. daha çok hastalanmasınlar diye evdende cikmiyorum kaloriferli evde surekli hastalar...
Yenacim nice senelere ıyi günlerde kullan alyansini..
Merhabalar kızlar bu günlerde yoğunum oğlan askere gidecek bir haftaya kilo durumuda sabit.....görüşürüz
Selamun aleyküm güzeller
Kilo bildirimi
Geçen hafta
99
Bu hafta
98.5
Fark
- 500 gr.
Hayırlı günler, hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 104.8
Guncel:. 103.5
Fark: - 1,3kg
Spor. 6*50 dk = 300 dk yürüyüş
Bonus
Niyeyse en fazla 1,3 kg verebiliyorum
Hayirli cumalar
Kilom 105.5 gecen hafta kactin hatirlamiyorum ama artiyim...
Spor 60 dakika yazmaya bile degmez aslinda...
YENA beklenen hediyen gelmiş,gule gule kullan. Eşin de sinavini geçmis, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Hayırlı cumalar..
Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum, bu hafta 103... Yine artı ama ne kadar bilmiyorum..
Hayırlı cumalar
Spor yok
Kilo 78
Ankaradayım hala cok opuyorum
Kilo bildirip size sonra dönecem :))
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı
Hastanedeyim,tatilde kendime mini check-up yaptiriyorum. Sonuclarimin çogu iyi çıktı,şükür. Doktorum da aferin didi bana,kilo verdiğim içinyavas yavaş ver kilonu dedi. Sağlıklı olalim da gerisini bir sekilde hallederiz inşallah
YENA d vitaminim 27. 5 çıktı. Doktor çok düşük değil dedi. Ben biraz istekli olunca damla yazdı, ampül fazla dedi. Birde kan değerlerim düsük çikti,demirime baktirdi,sonucu bekliyorum. Buyuk ihtimal demir hapi verecek. Kol ve bacakdaki ağrilarima da iyi gelir inşallah
Onemli değil kuzum,hepimiz dalgin olabiliyoruz,işe yaradiğina sevindim. Neden çok acele ediyorsun,çok güzel veriyorsun,metonu bozma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?