Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafi cim bu nasıl bir insan isan ...Allahtan korkar insan..Allah islah etsin inşallah kardeşim diyecek şey bulamıyorum eşine de hata bulıyorum ben yanlış anlama ama bence eşin bütün kardeşlerini toplayıp konuşmalı bu ne yaaa Allah sana sabır versin

Bende özledim canımmm alısverişleri hep buraya ayırdım misafirlikler yogunum. Aslında diyeti bozdum 79.5 fln gordum wc sıkıntım vardı dun ananemin ilacından içtim onun için bugun 78 geldim. İnş gercek kilomdur

Sadece dinliyorlar canım icraat yok.
Geçen pazar akşamı eltim söyledim. Arkanızdan değil yüzünüze söylüyorum haftada 1 gün alın dedim. Haftada 1 gün istemiyorum götürün dedim. Bağıra bağıra söylüyorum duymuyorsanız anıra anıra söyliyeyim dedim. Siz beni eşek görüyorsunuz ya gördüğünüz eşeğin dilinden bağırayım dedim. Kaynım dükkana gitmiş esime bir yerde çapa var gidip bakkalın demiş. Pazarlığını yapmışlar bende para yok demiş esime aldırmış. Herkese benim diyormuş. Eşimin iyi niyetinden bizi tepe tepe kullanıyorlar. Eşimde onlara bu fırsatı veriyor. Kaynım yoksul olsa üzülmem yeni tarla sattı 25 bin lira parası var kenarda. 2500 tl lik çapayi esime aldırıyor.

işte diyorum ya eşine hata bulıyorum diye eşin de bitecek iş sen eşine tavrı koycaksın bacım ordan işi bitircekin oda onlara tavrını gösrerecek inşallah sonuç hayırlı olur hakkınızda

işte diyorum ya eşine hata bulıyorum diye eşin de bitecek iş sen eşine tavrı koycaksın bacım ordan işi bitircekin oda onlara tavrını gösrerecek inşallah sonuç hayırlı olur hakkınızda
Bende söyledim canım
Ben avaz avaz bağırıyorum
Duymuyorlar bile dedim.
Yetmiyormuş gibi gelip elindeki bir şekilde alıp gidiyorlar beni çileden çıkartmak için herşeyi yapıyorlar dedim.
Beni gaza getirip sonradan pişman olacağım şeyler yaptırma diyor

çok güç canım nediyim aile işlerine fazlada karışılmıyor Allah yardımcın olsun inşallah

Firsat bulmuşken menumu yazıyım
Sabah
Kepekli tost çay
Ara bir kaç minik galata
Öğle kek yapmıştım 3 dilim kadar koydum sonra yarısı yedim hiç yemesem daha iyiydi ama buda bişey tuttum kendimi
Akşam yemeğini de 4 te yedim
Bir kase çorba ve yoğurt yedim
Az önce de 5i 1 yerde form çayı içtim
Su içemiyorum akşamları yanıma alıp zorluyorum kendimi hiç kabız olmazdım diyetle birlikte kabız olmaya başladım spor gene yok bende çünkü ev işini bile bitiremedim saat kaç oldu

Allah onu bildiği gibi yapsın

Eşin sana bunu diyor ki sen sus diye tamam boşver demen için ,yoksa bişey yapacağı yok üzgünüm senin adına ablacim çok yıprandın

iyi akşamlar kızlar .....

bugün menü...
sabah 1 br ılık su
1 neskafe 2 si bir arada
kahvaltı.1 dil tb ekmek
5 zeytin
2 yk maydanozlu dereotlu lor
kk penir
domates salatalık biber
ara . yeşilçay.
öğlen . haş..lahana yoğurtlu baharatlı
salatası
ara . türk kahve
akşam.. 5 yk .tas kebabı
2 yk ..pilav ızun zamandır yememiştim
2...lt su
çay içicem birazdan

Ben de açmadı canım. Ins şifa olur..
Bu ay kontrolumde degerlerim normal çıkmasına rağmen Dr. Tekrar baslamami istedi...

bende de açmaz diye düşünüyorum. bu akşam 2. yi içtim. zaten beneksol ve apikobal ile formatları farklı. onlardaki b12 suniymiş. new life ın ki doğal. sen bana yazdıktan sonra tesadüfen sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okudum.

arkadaşlar tüm kilo verenleri kutluyorum harikasınız
malipina 80 leri görmüşsünnnnnnnn

Arzuzuzuuu çok güzel kilo vermişsinnnnnnn
teşekkürler canım sende süpersin canım çok iyi gidiyorsun inşallah hep beraber hedeflerimize en kısa zamanda sağlıkla ulaşırız

teşekkürler canım sende süpersin canım çok iyi gidiyorsun inşallah hep beraber hedeflerimize en kısa zamanda sağlıkla ulaşırız
amin inşallah arzucum. bir daha 80 lere dönmek istemiyorum. 79 u ucundan gördüm. bir de 75 i görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…