- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Bende özledim canımmm alısverişleri hep buraya ayırdım misafirlikler yogunum. Aslında diyeti bozdum 79.5 fln gordum wc sıkıntım vardı dun ananemin ilacından içtim onun için bugun 78 geldim. İnş gercek kilomdurSağol kuzum... Kızlar nasıl oldu.?
Derincim Tuhaf bir salgın var.. Herkes hasta..
Dikkat edin canım..
Kolay gelsin doğacım..
Selametle gidip gelsin inşş
Aleyküm selam daficim. Nasılsın görünmüyorsun..
harika
Az kaldı... 3 lü haneler see you diyeceğiz birlikte...
Olurmu zeyno senin çocuklarla yaptığın her hareket çok önemli...
Bu son artın olur inş..
Özlettin kendini canım...
İyi almamışsın kilo..
Yapma Allahaşkına mefkuş..
% 1 başarı...
Ne istiyorsunuz anlamıyorum..
vaaaay çok sevindim maşallah diyelim o vakit...
İncelmeye ve yürüyüşe devam...
İyi ve kötü kolestrolün kaç söyleyebilirimisin bir de b12..
Sadece dinliyorlar canım icraat yok.dafi cim bu nasıl bir insan isan ...Allahtan korkar insan..Allah islah etsin inşallah kardeşim diyecek şey bulamıyorum eşine de hata bulıyorum ben yanlış anlama ama bence eşin bütün kardeşlerini toplayıp konuşmalı bu ne yaaa Allah sana sabır versin
Sadece dinliyorlar canım icraat yok.
Geçen pazar akşamı eltim söyledim. Arkanızdan değil yüzünüze söylüyorum haftada 1 gün alın dedim. Haftada 1 gün istemiyorum götürün dedim. Bağıra bağıra söylüyorum duymuyorsanız anıra anıra söyliyeyim dedim. Siz beni eşek görüyorsunuz ya gördüğünüz eşeğin dilinden bağırayım dedim. Kaynım dükkana gitmiş esime bir yerde çapa var gidip bakkalın demiş. Pazarlığını yapmışlar bende para yok demiş esime aldırmış. Herkese benim diyormuş. Eşimin iyi niyetinden bizi tepe tepe kullanıyorlar. Eşimde onlara bu fırsatı veriyor. Kaynım yoksul olsa üzülmem yeni tarla sattı 25 bin lira parası var kenarda. 2500 tl lik çapayi esime aldırıyor.
Bende söyledim canımişte diyorum ya eşine hata bulıyorum diye eşin de bitecek iş sen eşine tavrı koycaksın bacım ordan işi bitircekin oda onlara tavrını gösrerecek inşallah sonuç hayırlı olur hakkınızda
çok güç canım nediyim aile işlerine fazlada karışılmıyor Allah yardımcın olsun inşallahBende söyledim canım
Ben avaz avaz bağırıyorum
Duymuyorlar bile dedim.
Yetmiyormuş gibi gelip elindeki bir şekilde alıp gidiyorlar beni çileden çıkartmak için herşeyi yapıyorlar dedim.
Beni gaza getirip sonradan pişman olacağım şeyler yaptırma diyor
Çoğunluk iyice boşladı burayı
Yarın inş.herkes ekside olur
İyi akşamlar
Ankara buz gibi Allah kimseyi soğukta bırakmasın
Değilmiş :))
Geldi beklenen hediyem. :)
Allah onu bildiği gibi yapsınSussam gönül susmuyor
Konuşsam kelimeler kifayetsiz
Son günlerde bana tenezzulü yok
Düşmanıymışım gibi davranıyor.
Tek güzel tarafı
Bana işi düşmesin diye altına damlamıyor bile. Çiş yıkamaktan kurtuldum.
Demekki bile istiye yapmıyormuş
Eşin sana bunu diyor ki sen sus diye tamam boşver demen için ,yoksa bişey yapacağı yok üzgünüm senin adına ablacim çok yıprandınBende söyledim canım
Ben avaz avaz bağırıyorum
Duymuyorlar bile dedim.
Yetmiyormuş gibi gelip elindeki bir şekilde alıp gidiyorlar beni çileden çıkartmak için herşeyi yapıyorlar dedim.
Beni gaza getirip sonradan pişman olacağım şeyler yaptırma diyor
Ben de açmadı canım. Ins şifa olur..
Bu ay kontrolumde degerlerim normal çıkmasına rağmen Dr. Tekrar baslamami istedi...
teşekkürler canım sende süpersin canım çok iyi gidiyorsun inşallah hep beraber hedeflerimize en kısa zamanda sağlıkla ulaşırızarkadaşlar tüm kilo verenleri kutluyorumharikasınız
malipina 80 leri görmüşsünnnnnnnn
Arzuzuzuuu çok güzel kilo vermişsinnnnnnn
amin inşallah arzucum. bir daha 80 lere dönmek istemiyorum. 79 u ucundan gördüm. bir de 75 i görsemteşekkürler canım sende süpersin canım çok iyi gidiyorsun inşallah hep beraber hedeflerimize en kısa zamanda sağlıkla ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?