Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canım
Bu günlerde kolumu bile kaldırmak istemiyorum.
Hiç birşey canım istemiyor.
Yasam enerjim tükendi galiba
SEN nasılsın
Evlilik yildonumünuzmuş
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar geçirin kuzularınızla birlikte hep mutlu olun. Hediyeni gule gule kullan canım

sağol tatlım...

Neden peki.?
kp dışın da varmı bir sebep.?

B12 305
Kolestrollere bakilmamis,karaciger enzimlerine bakmis oda iyi
İnsülin direnci,aclik kan şekeri iyi,tshim ilacla iyi durumda
K2 yi sorarim yanina girince,doktorlar pek karatayi sevmiyorlar,baksana d için çok düşük değil dedi.

Benim de aynı hemen hemen b12 çok düşüktü ilaç kullandıktan sonra yükseldi..

İyi sevindim senin adına..

Hayirli cumalar kızlar

Geçen hafta 92.9
Bu hafta 94.9
Spor 185 dk
İstikrarlı bir şekilde yukselisteyim
Mşl kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz

Hasta olan miniklere ve annelerine Allahtan acil şifalar diliyorum.

@YENA nice mutlu yıllara tatlım

@doga3 Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. Bugünlerde dualarımda hep kınalı kuzular var. Bundan böyle senin oglusunu da katıcam dualarima

@eboe kuzum sende istikrarla yukselistesin. Şu An psikolojimizin aynı olduğu kanaatindeyim. Kilo vermeye dair herhangi bir gücüm ve inancim yok. Bi türlü irademe sahip çıkamıyorum. Ha bugün ha yarın derken kırkıma merdiven dayadim istediğim ve begendiğim kıyafetleri giyemeden yaslanicam. Gel birbirimizi motive edelim. Buraya sık sık uğraYalım ve kesinlikle yediklerimize içtiklerimize karisalim gerekirse saç baş yolalim yaza kadar 10-15 kadar kilo verelim.
Yoluuuuuyyyy

sağolasın canım...

80 lere yaklaşmışken tekrar uzaklaştın.. aslın da dikkat edince çok iyi kilo veriyorsun...
Hadi ama en güzel yaş aralığı 30 lar, benim için öyleydi.. Zaman hızla akıyor en güzel dönemimizi şişman ve pişmalık için de ah vah ederek geçirmeyelim.....

1 hafta izin de ne çabuk bitti yahu...
Cuma oldu bile...

Bugün akşam abime kalmaya gideceğiz çocuklarla, yarın akşam üzeri döneriz...

Çayım bitsin biraz evi toparlıyayım ben de...

sağol tatlım...

Neden peki.?
kp dışın da varmı bir sebep.?
Kp in olduğu yerde başka sebebe ihtiyaç yokki
tek başına oturuyor diye üzülüp vijdan yaptigim adam bakıldıkca canavarlaştı.
Bir insan birgün huzursuzluk çıkartmadan oturamazmı
Hergün sudan sebeplerden problem
İşçiyi kovmuş 3 gündür gelmiyor adam.
Bütün gün oturup plan yapıyor. Bizim olan ne varsa ölmeden önce bizden alıp obürlerine paylastiracak.
Banada senin mal mülk neyine diyor.
Kocan sigortanı yatırıyor. Bir maaş senin neyine yetmemiş diyor

Kusura bakma ama çok ukala bir adam..
Hatta terbiyesiz..

Seni en hassas olduğun yerden vuruyor sürekli...Günahtır olmaz... kalkıp namaz kılıyor tespih çekiyor ya.. Peki kırdığı kalp ne olacak düşünüyormu.? Allah beni affetsin ama haksızlığa gelemiyorum... bu zaman da kız evlat bakmıyor kapının önüne koyuyor duymadığımız şey değil...
bulmuş mis gibi bakılıyor hala kaprıs hala huysuzluk...
Tamam yalan dünya geçici bunlar senin imtihanın ama zorla şeytana uyduruyor insanı. bak beni bile söyletti teee izmirden bursaya....
Sen tırnaklarınla elde etmişsin çalışıp çabalamışsın zamanın da biliyorum..mal sahibi olmuşsun kalkıp söz hakkımı buluyor kendisin de...

Ya susup imtihanım deyip sineye çekicen kendini üzmeden yıpratmadan.. hasta olursan sana kim bakacak onu düşün.. ya da gerisini biliyorsun ama onu da sen yapamazsın bırak ben de yapamam anca boş konuşurum işte...

Sussam gönül susmuyor
Konuşsam kelimeler kifayetsiz

Son günlerde bana tenezzulü yok
Düşmanıymışım gibi davranıyor.
Tek güzel tarafı
Bana işi düşmesin diye altına damlamıyor bile. Çiş yıkamaktan kurtuldum.
Demekki bile istiye yapmıyormuş

sen de haklısın canım... Yine de sık sık burdasın..
aynen aşkım burda olmaya çalışıyorum öesela şimdi evi toparladım mutfağı namuoyu heryeri bitirdim makine çektim eve oturdum mola yeşilçay molası moladan sonra kalkıp silme ve toz alma çamaşır astım + makineye attım akşam yemeği için eti koydum haşlanıyor bende mola canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…