Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım senin hedef kaç canım korumaya me zaman geçiceksin
benim büyük hedef 60 canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla afiyetle görmeyi nasip etsin.
görcez inşallah canım sağlıkla görelim hepberaber ne güzel duygu diimi vücut adeta kendine geliyor şekline geliyor
aminnnn kesinlikle resmen karın bölgem ve g.ö.s lerim küçüldü ki daha ne kadar kilo verdim. inşallah büyük hedefime kolaylıkla ulaşırım. evet hep beraber arzucum. bu kilolar bizi çok üzdü. artık mutlu olalım.

Iyi aksamlar

Ogleden beri annemdeydim yeni geldim

Kilo bildirdim takima burayada ekliycem tabiki.

Sizlerde ne var ne yok okuyup gorecegim.
1-2 gun uzak kaldim cok sey kacirmadim insallah.
iyiyim ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kaçırmadın ben sana özet geçerim

selam +90 grubuuuuuuuuuuuuu

YENA cığıma da bir bırakayım

Gruba katılmak isterim bende, tabii liste falan oluşturuyor musunuz pek bilmiyorum ama:)

Yaşım 17 (18e azcık kaldı azcıkkk maciöfgieçwi) boyum 170, kilom 92... Amacım sağlıklı beslenmek, pek listelere uyabilen biri değilim çünkü. Ben de güncellerim burayı günlük ve haftalık olarak yarından itibarennn<3

Sızın gunlüklerınızı okumuştum

Sızın gunlüklerınızı okumuştum

Hosgeldin ne kadar genc bir uye :)) masallah boy var kilo az gitse bile cok gitti gorunur.

Listemiz var tabi bendeniz yapiyor listeyi.
Kilo takip listesi bizim tuttugumuz.
Herkesin diyeti farkli.

Şu an itibariyle yarin dogum gunusu olan elifime pasta keki yapmak icün yımırtaları dolaptan çikardim gitti

Ne cabuk gecmis 3 sene ya şok olmustum ogrendigimde.
Sizede nasil yazdigimi hatirliyorum :)
E eboe demistiki sen oldu diye uzuluyon ben olmuyo diye

2 şubatta dogacakti Ausencia deyzesiyle yaş gunleri ayni olacakti ama annesinin dayanilmaz agrilari sebebiyle 27 ocakta kestirdik gitti

Allahim her isteyene nasip etsin.

bende de çok fark etti canım aynen ...... eevet yaa h m üzdü hemde upraştırıyor hepimizi canım

Iyi geceler kizlar

Gecmis olsun cnm

Merhabalar kızlar bu günlerde yoğunum oğlan askere gidecek bir haftaya kilo durumuda sabit.....görüşürüz

Allah kavustursun cnm hayirli tezkereler

Sorma cnm ya eminenin stesleri devam ediyor zeynepte arada ateslenmeye basladi
Emineyi yanimda yatirdim uykuya yani daldi 25 dkdir oksuruk krizine girip uyuyamadi cocuk geniz akintisi cok uyurken geriye dogru aktigi icin yutkunamiyor oksurtuyor
Eski emekli olan drumuz ozelde baslamis adapazarinda haftasonu hasta bakiyormus oraya goturesim var yrn iyi olmazlarsa pazar gotururum diyordum ama son 20 dk dan sonra acaba yrn mi gotursem demeye basladim

Hosgeldin cnm

Zaman ne cabuk geciyor di mi bende bir ara verdikten sonra donmustum tekrar topige soylemistin hamile oldugunu ayy o gunu hatirladim birden ☺ saglikli huzur dolu mutlu nice yillariniz olsun insallah

Nice yaslara annesi sağlıklı sıhatli huzur dolu.
Sen hamiştin ben yine burda diyetteydim. Hala aynı yerdeyım

Seninki de mi öksürüyor canım ya kuçugu uyuttum öksürükten uyandı kustu kuzum şimdi koynumda halaoksutuyo ara ara buyukte inliyor bakalım nasıl geçecek gecemiz inşallah düzelir hepsi rahat rahat uyurlar

Şimdiden kutlu olsun doğum günü :)

Bulamiyorum , syns geçmiş olsun kuzulara,Allah şifa versin.
Bonus senin kuzu da iyiki doğmuş, hayırlı, sağlıklı ,mutlu uzun ömrü olsun.
YENA doktora sordum k2 ye gerek yok ,damla yeterli dedi. Bence doktorlar da fazla bilmiyor bu konuları. Benim de evde n.. life k2d3 takviyesi var,onu kullaniyordum,bitene kadar devam edeceğim,sonra damla. Kafalarimiz iyice karıstı, sağlıklı yaşiyoruz sitesini takip ediyordum,çoğu şeyi değiştirdiler onlarda, kime inanacağimizi şasirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…