- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
inşallah canım senin hedef kaç canım korumaya me zaman geçiceksinamin inşallah arzucum. bir daha 80 lere dönmek istemiyorum. 79 u ucundan gördüm. bir de 75 i görsem
görcez inşallah canım sağlıkla görelim hepberaber ne güzel duygu diimi vücut adeta kendine geliyor şekline geliyoramin inşallah arzucum. bir daha 80 lere dönmek istemiyorum. 79 u ucundan gördüm. bir de 75 i görsem
benim büyük hedef 60 canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla afiyetle görmeyi nasip etsin.inşallah canım senin hedef kaç canım korumaya me zaman geçiceksin
aminnnngörcez inşallah canım sağlıkla görelim hepberaber ne güzel duygu diimi vücut adeta kendine geliyor şekline geliyor
Hee ucundan accık gördüm kuzummm sonundaarkadaşlar tüm kilo verenleri kutluyorumharikasınız
malipina 80 leri görmüşsünnnnnnnn
Arzuzuzuuu çok güzel kilo vermişsinnnnnnn
Tadını çıkar kuzu yarasın tatilSonunda tatil başladıiiii yasasinnnn
iyiyim ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeIyi aksamlar
Ogleden beri annemdeydim yeni geldim
Kilo bildirdim takima burayada ekliycem tabiki.
Sizlerde ne var ne yok okuyup gorecegim.
1-2 gun uzak kaldim cok sey kacirmadim insallah.
Sızın gunlüklerınızı okumuştumGruba katılmak isterim bende, tabii liste falan oluşturuyor musunuz pek bilmiyorum ama:)
Yaşım 17 (18e azcık kaldı azcıkkk maciöfgieçwi) boyum 170, kilom 92... Amacım sağlıklı beslenmek, pek listelere uyabilen biri değilim çünkü. Ben de güncellerim burayı günlük ve haftalık olarak yarından itibarennn<3
Sızın gunlüklerınızı okumuştumGruba katılmak isterim bende, tabii liste falan oluşturuyor musunuz pek bilmiyorum ama:)
Yaşım 17 (18e azcık kaldı azcıkkk maciöfgieçwi) boyum 170, kilom 92... Amacım sağlıklı beslenmek, pek listelere uyabilen biri değilim çünkü. Ben de güncellerim burayı günlük ve haftalık olarak yarından itibarennn<3
Gruba katılmak isterim bende, tabii liste falan oluşturuyor musunuz pek bilmiyorum ama:)
iyiyim ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kaçırmadın ben sana özet geçerim
selam +90 grubuuuuuuuuuuuuu
YENA cığıma da bir bırakayım
bende de çok fark etti canım aynen ...... eevet yaa h m üzdü hemde upraştırıyor hepimizi canımbenim büyük hedef 60 canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla afiyetle görmeyi nasip etsin.
aminnnnkesinlikle resmen karın bölgem ve g.ö.s lerim küçüldü ki daha ne kadar kilo verdim. inşallah büyük hedefime kolaylıkla ulaşırım. evet hep beraber arzucum. bu kilolar bizi çok üzdü. artık mutlu olalım.
Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 123
Aslında 124 leri buldum bu hafta çok stresliyim o yüzden hiç dikkatli olamıyorum..
Kızlar ikiside hasta butun gün oksuruyorlar
Birde nisa hastalanırmi acaba enfeksiyondan korkusu bitiriyor beni grip olmaması lazım ama bir türlü geçmiyor oksurugumuz grip ilaclarida yasak ...probiyotik pekmez antibiyotikle geçirmeye çalışıyorum.. daha çok hastalanmasınlar diye evdende cikmiyorum kaloriferli evde surekli hastalar...
Yenacim nice senelere ıyi günlerde kullan alyansini..
Merhabalar kızlar bu günlerde yoğunum oğlan askere gidecek bir haftaya kilo durumuda sabit.....görüşürüz
Sağol kuzum... Kızlar nasıl oldu.?
Derincim Tuhaf bir salgın var.. Herkes hasta..
Dikkat edin canım..
Kolay gelsin doğacım..
Selametle gidip gelsin inşş
Aleyküm selam daficim. Nasılsın görünmüyorsun..
harika
Az kaldı... 3 lü haneler see you diyeceğiz birlikte...
Olurmu zeyno senin çocuklarla yaptığın her hareket çok önemli...
Bu son artın olur inş..
Özlettin kendini canım...
İyi almamışsın kilo..
Yapma Allahaşkına mefkuş..
% 1 başarı...
Ne istiyorsunuz anlamıyorum..
vaaaay çok sevindim maşallah diyelim o vakit...
İncelmeye ve yürüyüşe devam...
İyi ve kötü kolestrolün kaç söyleyebilirimisin bir de b12..
Gruba katılmak isterim bende, tabii liste falan oluşturuyor musunuz pek bilmiyorum ama:)
Şu an itibariyle yarin dogum gunusu olan elifime pasta keki yapmak icün yımırtaları dolaptan çikardim gitti
Ne cabuk gecmis 3 sene ya şok olmustum ogrendigimde.
Sizede nasil yazdigimi hatirliyorum :)
E eboe demistiki sen oldu diye uzuluyon ben olmuyo diye
2 şubatta dogacaktiAusencia deyzesiyle yaş gunleri ayni olacakti ama annesinin dayanilmaz agrilari sebebiyle 27 ocakta kestirdik gitti
Allahim her isteyene nasip etsin.
Nice yaslara annesi sağlıklı sıhatli huzur dolu.Şu an itibariyle yarin dogum gunusu olan elifime pasta keki yapmak icün yımırtaları dolaptan çikardim gitti
2 şubatta dogacaktiAusencia deyzesiyle yaş gunleri ayni olacakti ama annesinin dayanilmaz agrilari sebebiyle 27 ocakta kestirdik gitti
Seninki de mi öksürüyor canım ya kuçugu uyuttum öksürükten uyandı kustu kuzum şimdi koynumda halaoksutuyo ara ara buyukte inliyor bakalım nasıl geçecek gecemiz inşallah düzelir hepsi rahat rahat uyurlarIyi geceler kizlar
Gecmis olsun cnm
Allah kavustursun cnm hayirli tezkereler
Sorma cnm ya eminenin stesleri devam ediyor zeynepte arada ateslenmeye basladi
Emineyi yanimda yatirdim uykuya yani daldi 25 dkdir oksuruk krizine girip uyuyamadi cocuk geniz akintisi cok uyurken geriye dogru aktigi icin yutkunamiyor oksurtuyor
Eski emekli olan drumuz ozelde baslamis adapazarinda haftasonu hasta bakiyormus oraya goturesim var yrn iyi olmazlarsa pazar gotururum diyordum ama son 20 dk dan sonra acaba yrn mi gotursem demeye basladim
Hosgeldin cnm
Zaman ne cabuk geciyor di mi bende bir ara verdikten sonra donmustum tekrar topige soylemistin hamile oldugunu ayy o gunu hatirladim birden ☺ saglikli huzur dolu mutlu nice yillariniz olsun insallah
Şimdiden kutlu olsun doğum günü :)Şu an itibariyle yarin dogum gunusu olan elifime pasta keki yapmak icün yımırtaları dolaptan çikardim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?