Çoğu gıtmıs gülüm daha neYok kızzz daha 16 kilo var
Ama banada baya inceldin diyolar gerçi 18 kilo gitti o kadar olsun :))
Bende sporu artıracam artık
Yani inş.:))
Bugun kostur kostur canta hazirla utu yap evi topla dolap bosalt ay sanirim tum vucudum kas yapti resmen. Yola ciktik artik rahatim gerci esim telase muduru ucak kacacak diye diye elimi ayagimi bir biribe dolandirdi keske bu hareketler de spor olsaayak ucunda atlayınca ses çıkmıyo kız .100 tane iyi başlangıç için arttırırsın gün gün.ben bugün atlicaktım ama adet oldum atlayamam sancım çok
Tum body ciler gidiyormus sik bir yer fotolari gordum bakalimnesim sikinti cikartmaz umarim kendi tatilde spor yapnayacakmis bolca yiyecekmisgünlük ücret alırlar .neden kabul etmesinlerki müşteri müşteridir
Spor takımlarına dahil edilmese de onlarda spora girer kuzum hareket ediyosun sürekli çünküBugun kostur kostur canta hazirla utu yap evi topla dolap bosalt ay sanirim tum vucudum kas yapti resmen. Yola ciktik artik rahatim gerci esim telase muduru ucak kacacak diye diye elimi ayagimi bir biribe dolandirdi keske bu hareketler de spor olsa
Birakir vucut enerji alacak biseyler ariyordur su yaglarin yerini gosteren bisey olsa da hemen eriselercakil80 geçen markette gördüm alim dedim baktım 20 lira 25 lira .oha dedim alt tarafı bi ip.gittim milyoncudan aldım 7 liraya mis gibi .gerçi iki üç gündür atlıyamıyorum detoks çok halsiz bıraktı
Bırak o yesin sen diyete odaklan canım. Bir haftada toparlarsın çabucak kendini. Yediklerine dikkat et yeterTum body ciler gidiyormus sik bir yer fotolari gordum bakalimnesim sikinti cikartmaz umarim kendi tatilde spor yapnayacakmis bolca yiyecekmis
Mantikli bolca park var nehir varBence 1 hafta dışarıda açık havada yürü mis gibi. Sonra eve gelince mekik çeker bölgesel yaparsın
1 hafta yaptığın ağırlık işine yaramaz..
Şu an itibariyle yarin dogum gunusu olan elifime pasta keki yapmak icün yımırtaları dolaptan çikardim gitti
Ne cabuk gecmis 3 sene ya şok olmustum ogrendigimde.
Sizede nasil yazdigimi hatirliyorum :)
E eboe demistiki sen oldu diye uzuluyon ben olmuyo diye
2 şubatta dogacaktiAusencia deyzesiyle yaş gunleri ayni olacakti ama annesinin dayanilmaz agrilari sebebiyle 27 ocakta kestirdik gitti
Allahim her isteyene nasip etsin.
Bencede canım menumde bu var zaten akşamaKizlar gecmis olsun bol acili tavuk suyuna sehriye corbasi biseyciginiz kalmaz
çok geçmiş olsun canım Allah tan acil şifalar dilerim yavruna inşallah sabaha hiç bişrşeyciği kalmaz sağlıkla eve dönersiniz .....İyi geceler hanımlar nasılsınız biz acile gelmiştik öksürük için bırakmadılar sabaha kadar gözle yapacaklarmış buyugunteyzeye gonderdik eşimide eve gönderdim ufaklıkla hastanede bekliyoruz bakalım bu gece nasıl geçecek:)
İnşallah canım uyumadan sabahı etmeyi bekliyorum Allahtan şimdilik uykum gelmedi:))çok geçmiş olsun canım Allah tan acil şifalar dilerim yavruna inşallah sabaha hiç bişrşeyciği kalmaz sağlıkla eve dönersiniz .....
Sen o pastalara bakma çakılım giyeceğin küçük beden elbiselrri düşünIlk gun menusu
Bu tatil dieti cooook zor ama
Sabah 1 domates 50 gr ekmek 2 kasik yogurt (sirf bitsin diye)
Saat 18 00
Hashasli avucici kadar pasta
Saat 19.00
1 kase borek corbasi bazilari yuzuk corbasi diyor
1 kasik pirinc pilavi
2 kasik pastirmali kurufasulye
22.00
1 mandalina kucucuk
Ev halki 23.30 itibari ile gece ogunune basladi ben sadece 2 kasik yine corbadan aldim dayanamadim onlar bolca yiyor.
Yawww burda herkes yiyorrr bu evde cok yemek var cok pasta varbi de bana yarin sana ayri birseyler pisirelim diyorlar yaw bu dolap yemek dolu oyyyyy
Inş.önemli bişey yoktur cnmİyi geceler hanımlar nasılsınız biz acile gelmiştik öksürük için bırakmadılar sabaha kadar gözle yapacaklarmış buyugunteyzeye gonderdik eşimide eve gönderdim ufaklıkla hastanede bekliyoruz bakalım bu gece nasıl geçecek:)
Gecmis olsun nasildi geceniz rahat atlattiniz miİyi geceler hanımlar nasılsınız biz acile gelmiştik öksürük için bırakmadılar sabaha kadar gözle yapacaklarmış buyugunteyzeye gonderdik eşimide eve gönderdim ufaklıkla hastanede bekliyoruz bakalım bu gece nasıl geçecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?