Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayak ucunda atlayınca ses çıkmıyo kız .100 tane iyi başlangıç için arttırırsın gün gün.ben bugün atlicaktım ama adet oldum atlayamam sancım çok
Bugun kostur kostur canta hazirla utu yap evi topla dolap bosalt ay sanirim tum vucudum kas yapti resmen. Yola ciktik artik rahatim gerci esim telase muduru ucak kacacak diye diye elimi ayagimi bir biribe dolandirdi keske bu hareketler de spor olsa

Bugun kostur kostur canta hazirla utu yap evi topla dolap bosalt ay sanirim tum vucudum kas yapti resmen. Yola ciktik artik rahatim gerci esim telase muduru ucak kacacak diye diye elimi ayagimi bir biribe dolandirdi keske bu hareketler de spor olsa
Spor takımlarına dahil edilmese de onlarda spora girer kuzum hareket ediyosun sürekli çünkü

Birakir vucut enerji alacak biseyler ariyordur su yaglarin yerini gosteren bisey olsa da hemen eriseler

Aminnnnn

Yine Kova olma şerefine nail olmuş ya o da yeter :)

Selamun aleyküm..
2 günde okuyup alıntı yaptım ama gitmiş...
Bu mesajı da kaç saatte yazdım zaten.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim, benim de bi kırılma noktam olacak inşallah..
Hasta olanlara çok geçmiş olsun, biz de daha tam atlatamadık..
Sizi seviyorum..

Ilk gun menusu

Bu tatil dieti cooook zor ama

Sabah 1 domates 50 gr ekmek 2 kasik yogurt (sirf bitsin diye)

Saat 18 00
Hashasli avucici kadar pasta

Saat 19.00

1 kase borek corbasi bazilari yuzuk corbasi diyor
1 kasik pirinc pilavi
2 kasik pastirmali kurufasulye

22.00
1 mandalina kucucuk

Ev halki 23.30 itibari ile gece ogunune basladi ben sadece 2 kasik yine corbadan aldim dayanamadim onlar bolca yiyor.

Yawww burda herkes yiyorrr bu evde cok yemek var cok pasta var bi de bana yarin sana ayri birseyler pisirelim diyorlar yaw bu dolap yemek dolu oyyyyy

İyi geceler hanımlar nasılsınız biz acile gelmiştik öksürük için bırakmadılar sabaha kadar gözle yapacaklarmış buyugunteyzeye gonderdik eşimide eve gönderdim ufaklıkla hastanede bekliyoruz bakalım bu gece nasıl geçecek:)

çok geçmiş olsun canım Allah tan acil şifalar dilerim yavruna inşallah sabaha hiç bişrşeyciği kalmaz sağlıkla eve dönersiniz .....

Sen o pastalara bakma çakılım giyeceğin küçük beden elbiselrri düşün
Onlar daha mutlu edecek seni

Inş.önemli bişey yoktur cnm
Yarına daha iyi olun Inş.

Benim misafirler geç gitti
Çok yorgundum ama günü boş geçmemek için azda olsa biraz spor yaptım
Gece 2 de

Menüm
9.45
2 incir

10.30
1 yumurta omlet
Peynir
4-5 y.zeytin
Maydonoz
1 tb baget ekm.dışı

Alışverişte çok acıktım çantamda boğaz şekeri vardı, şekersiz 1 tane ondan attım ağzıma

Misafir olunca akşam geçe kaldı

20.00
1 çupra yağsız tavada
Yeşil salata 1 tb
Bi parça soğan
( misafirlere kırmızı beyaz lahana vs.li salata yaptım. Lahana şişlik yapmasın diye kendime yeşil salata )

Su 3 lt

Spor
2 mil leslie 29 dk
100 hoplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…