Kesinlikle ilk gunu yine atlattim cok sukur bakalim bugun beni neler bekliyor. Hayir hepsi dietiyen kontrolunde hepsi cozuttu habire yiyor tamam cok kilo vermisler kabul ama sanki tekrar yiyebilmek icin vermis gibiler ben oyle olmak istemiyorum.Sen o pastalara bakma çakılım giyeceğin küçük beden elbiselrri düşün
Onlar daha mutlu edecek seni
İyi geceler hanımlar nasılsınız biz acile gelmiştik öksürük için bırakmadılar sabaha kadar gözle yapacaklarmış buyugunteyzeye gonderdik eşimide eve gönderdim ufaklıkla hastanede bekliyoruz bakalım bu gece nasıl geçecek:)
Gunaydinnnnnnn ya tatilde insan neden 8 de uyanir neden amaherkes uyuyor ben hortladim resmen
İyi geceler hanımlar nasılsınız biz acile gelmiştik öksürük için bırakmadılar sabaha kadar gözle yapacaklarmış buyugunteyzeye gonderdik eşimide eve gönderdim ufaklıkla hastanede bekliyoruz bakalım bu gece nasıl geçecek:)
Benim misafirler geç gitti
Çok yorgundum ama günü boş geçmemek için azda olsa biraz spor yaptım
Gece 2 de
Menüm
9.45
2 incir
10.30
1 yumurta omlet
Peynir
4-5 y.zeytin
Maydonoz
1 tb baget ekm.dışı
Alışverişte çok acıktım çantamda boğaz şekeri vardı, şekersiz 1 tane ondan attım ağzıma
Misafir olunca akşam geçe kaldı
20.00
1 çupra yağsız tavada
Yeşil salata 1 tb
Bi parça soğan
( misafirlere kırmızı beyaz lahana vs.li salata yaptım. Lahana şişlik yapmasın diye kendime yeşil salata )
Su 3 lt
Spor
2 mil leslie 29 dk
100 hoplama
Kolay gelsin baharcım.Gunaydin
Hayirli sabahlar
Ben ev kalabalik yogunum pek gelemiyom
Kilom ayni ben sişim felaket ellerimi kapatamayinca sislikten uyandim hic sevmiyorum regl oncesi bu durumlari.
Sagolasin Yena film yerli basroldeki yine baska ekiplerle oynadi populer degil diyelim ekipte ekrandan tanidiklar var.Çok geçmiş olsun canım. .
Havami verildi rahatlaması icin..
Hafta başı kırmızı lahananin siskinliginden ne olacak allasen.
Nasıl faydali hem de Yoğurtlu imiş. .
Kolay gelsin baharcım.
Kim oynuyor yabancımı
Izleriz
Kk ya şimdi girdim ve naif yenacımın kalbini gördüm ilk
Günaydın iyi pazarlar bol kalplisinden canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?