Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Islerimi ayarliyim listeyi yaparim ins.

Buraya yazamadim sanirim bende bazen nereye yazdigimi yazacagimi sasiriyorum.

Oglumunda kilo sorunu var biliyosunuz.
Ben zaten bu ara iyi degilim birde onun bir iki mesajini okudum iyice moralim bozuldu.
Dalga gecmis bazi arkadaslari anne olarak zoruma gitti.
Tamda tatile denk gelince dedim bi baslangic yapsin evde toparlasin alissin iki hafta.

Denedim ama olmadi. Sozde ikna olmustu kabul etmisti ama yok zamani degilmis.

Kas yaparken goz cikarmamak icin erteledim yine napayim.
Yaza kaldi artik.
Ben kendim irade gosteremezken ondan nasil bekliyim...

Geleyim bana kilo korumayi iki haftadir biraktim kilo alma kismina gectim.

Bir şuursuzluk uzuldugu halde yemeler geri geldi.
En basa donmedim belki ama kendi icimde de gorunen durumda da iyi bi yerde degilim.

nisan34 da demis hevesmi yok nedir bende anlamiyorum.

Gecici bir donemdir diye dusunmekten baska bisey gelmiyor elimden.

Kalici olamaz cunku.

Güzelim sadece şunu bil ...kendin için ,
Bu durumu senden başka kimse değiştiremez

Çocukların kilo problemi insanı daha fazla üzüyor
Evde hiç cıss yapmayıp sağlıklı yemekler yapsan belki biraz faydası olur

Oda olmuyor olmadi bu sefer hic bisey yapmiyor gibi oldum.
En iyisi lafla degil gorerek olmali mefkurem ben ornek olmaliyim gormeli beni.

O zaman lafim cok daha etkili olur.

Sen nasilsin?

Oda olmuyor olmadi bu sefer hic bisey yapmiyor gibi oldum.
En iyisi lafla degil gorerek olmali mefkurem ben ornek olmaliyim gormeli beni.

O zaman lafim cok daha etkili olur.

Sen nasilsin?
Tabiki sen yaparsan sözünün kıymeti artar
Diyecem amaa :))
Bu kişiden kişiye değişiyor
Benimde kızın kilo problemi var
Çok aşırı değil ama toplu

Öncesinde kilo vermek için ne kadar uğraştığımı, verdiğim zaman nasıl değiştiğimi gördü
Ona da iyilikle çok şeyler söyledim yol gösterdim
Bikaç gün uygulayıp bıraktı
Şu anda zaten başka şehirde okuyor
Öğrenci kızların evindede en çok pişen yemek makarna :))

Yani demem o ki
Gerek bizim Gerek çocuklar için
Kişinin kendisinin gerçekten isteyip ben bunu yapıcam demesi lazım
Diyelim o karar verdi ve başladı
Sende anne olarak onun beslenmesine göre yemek yaparak destek olursun
Başarısını alkışlayıp motive edersin

Bende şükür Diyelim cnm
Iyi gibiyim :)))

Bugun kokotav yemedim acili ekmek yemedim peynirli pide yemedim pastirmali yumurta yemedim hamur kizartmasi yemedim tirnak pide yemedim bu nasil bir zulumdur. Neyseki evin yarisi bosaliyor bugun umarim tehlikeler azalmistir.

Sadece 1 kasik sarimsakli kofte 1 kase sehriye corbasi 2 kasik kurufasulye
Dip not ailem de protein sevmeyenlerden hep hamurisi karbonhidrat bol manti

Beslenme aliskanligi anneden cocuga geciyor bu nedenle once sen degiseceksin ne pisirirsen onu yiyip ona alisiyorlar cocuklarin istahini kapatmak zor ama daha hareketli yapmak bizim elimizde. Kilo vermek kolay degil ama vazgecilecek bisey degil hergun yeniden ama yeniden baslayacagiz istesek de istemesek de her gun vazgecmeden direnmemiz gerek. Dalgalarla carpisirken pes edersen sonuc nedir biliyorsun yipratmadan ama vazgecmeden tek basina mucadele edemezsin ama dalgalara mucadele ederken el el tutustugun insanlar olursa daha dayanikli olursun. Birakma ne olursa olsun belli ve sikici bir listeye uyamiyorsan benim gibi benin eaki listelerimden atim mi 3 gun farkli 4 gun farkli olan neye ihtiyacin varsa soyle yaz ne zaman sussan kilo vermen duruyor susma hayal kur plan yap olsun veya olmasin bizle paylas. Kendini serbeat birak birak dalgalarin tadini cikar

Geçmiş olsun canim. Nasılsınız şimdi, çiktiniz mi hastaneden,doktorlar ne dedi.
Biz bu artı kraliçelerini çitir kraliçe olarak gormek istiyoruz ve hepinizi de çok seviyoruz. Hadi biraz gayret kızlar,yapamayacak hatunlar değilsiniz. Yiyerek sorunlar çozulmuyor inanki,deneyimlerimden biliyorum.
Çocuklara yeme demek daha da onlari yenwğe itiyor,bence çaktirmadan diyet yemekler yapip,fiziksel aktiviteyi artirmak lazim. Tabbii ki soylediklerimizden çok yaptiklarimizla onlara ornek olmaliyiz. Bak kilo vermek için guzel bir sebebin daha var bonuscann. Benim de oğlan aşiri değilse de toplu. Ben evde pilavi,hamur işini ve tatliyi azalttim. Bir de nutella almiyorum artik,oglan yemek sonrasi cok yiyordu. Zamane çocuklari hep bilgisayar başinda oturuyorlar,ee yedikleri de kuvvetli,bize gore onlar kilo alma konusunda daha şansizlar
Bravo sana
Anneannemle oturduk nurselin pisirdigi yemekleri izliyoz anneannem cok mutlu bana detaylari ile yemekleri anlatiyor dizjnin dibindeyim
Ay hayal ettim de çok sevimli geldiniz bana,buyukleri sevindirmek ne guzel birsey. Maşallah hayırlı bir torunsun. Allah da seni sevindirsin.

Sagol canim anneannem o kadar kiymetli ki benim icin onunla birlikte ne isterse yaparim kahve iceriz bana fal bakti bir yerden sana para gelecek dedi kismetlisin dedi sonra kalkti harclik verdi geyik yaptik gulduk sobra herkea kahve fincani ile siraya girdi bize de para gelecek mi diye
Kucukken benimle evcilik oynardi masal anlatirdi simdi de saclarimi tarar orer birlikte onun sevdigi seyleri izleriz bana anlatir birazdan cay yapcam beraber icevegiz. Ama hasta alzaimer ve gun gun ilerliyor duygusal konusmalar geciyor aramizda onu hep hatirlamam icin kalici birseyler almami istedi cok duygusaldik sabah hala etkisi ustumde yakinda beni hatirlayamayacak bu beni olduruyor

Herkes hasta sanırım kimseden ses cikmiyor
Oyyy çok geçmiş olsun hastanede sabah etmekte ne zor Allah sifş versin canım

Gecen gun bahceye cikmis beni aramaya baslamis kayboldum sanip annemler zor ikna etmis benim buyudugumu soylemisler bahcede olmadigimi. Hemen goruntulu konustuk duzeldi hatirladi 2 gun kinseyle konusmamis. Beni bazen 5 yasinda saniyor unutuyor. Ben cok sansli bir cocuktum hep oyle oldum cok sevildim cok sevdim hep sevgi vardi ailemde ama bizim ailenin sinavi hep ölümle oldu hep sevsifim insanlari kaybettim hep canim yandi. Kucukken hep sevmeyi ogrettiler sevilmeyi ama ozlemi ogretmediler hala canim yanar hala aglarim kaybettigim tum sevdiklerim icin. Ailem bir avuc kaldi onlari kaybetme korkusu o kadar agir ki bazen kaldiramiyorum dagiliyorum. Emin olun olum disinda her sorunun caresi var ama onun caresi yok tesellisi yok sadece kabulleniyorsun aliaiyorsun yerini yeni sevgilerin almasina izin veriyorsun ama aci orda duruyor icinde

Yine dagildim duygusal geciyor bu gun oysa guzel seyler yazacaktim bugun cok guEl seylee yaptik oysa ailemleyim bunun mutlulugu bambaska

Ne güze anılar biriktirmişsin rabbim şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…