@Arzuzuzuuu +90 ın en endamlı hatunlarindan zuzu sen nerdesin acep?
1 gun yoklugunuz cok belli oluyor zuzu hanim litfen tikkat edelim.
Soyleyene bak
Kolay gelsin aradane olsun Bonuscan..
deli gibi çalışırım, koştururum,
nefes alacak vakit yoktur
Bu yaz sizin ordaydık çok sevdim ya ne güzel yerler cennet gibi hele bizim gibi su göremeyenlere deniz görmek ayrı bir güzel oluyor:) sahil kenarında yaşayacaksın mis gibi yürüyüş yapacaksın deniz kenarında otur tak kulaklığı huzur dol oh missSoğuktur tabi orası :) ben giresundayım, burası bile soğuk..
Oooyyy deni çok güzel onsuz olmazBu yaz sizin ordaydık çok sevdim ya ne güzel yerler cennet gibi hele bizim gibi su göremeyenlere deniz görmek ayrı bir güzel oluyor:) sahil kenarında yaşayacaksın mis gibi yürüyüş yapacaksın deniz kenarında otur tak kulaklığı huzur dol oh miss
Barış nasıl oldu dr. Gittiniz mi ?
İzmirde soğuksa biz bakalım artık ....
Burasında düne göre bir tık daha yumuşak ama soğuk yanii
Drlari iyi diyo amaKadirizm yogun bakımdaymis. .
Vay beee.
Soguk soguk... :)İzmirde soğuksa biz bakalım artık ....
Burasında düne göre bir tık daha yumuşak ama soğuk yanii
Drlari iyi diyo ama
ne olsun Bonuscan..
deli gibi çalışırım, koştururum,
nefes alacak vakit yoktur
Güzeldir karadeniz :) sahilde oturuyorum ben de. Çok şükür hergün kalktığımda balkona çıkıp deniz havası alıyorum, çok severim ben de denizi..Bu yaz sizin ordaydık çok sevdim ya ne güzel yerler cennet gibi hele bizim gibi su göremeyenlere deniz görmek ayrı bir güzel oluyor:) sahil kenarında yaşayacaksın mis gibi yürüyüş yapacaksın deniz kenarında otur tak kulaklığı huzur dol oh miss
90 olduğuma göre topige rahat rahat geleyim İnşaAllah
Üzüldüm ama Allah sağlık huzur versin hallederiz
Bu aralar hergün dışardayım gelemiyorum akşamda iş güç bitmiyor bitince de ben serilip kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?