- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
ne zor bi paza geçirdim anca kendime geldim,
Ilgaz kayak merkezine fotoğraf çekiminne gittik tabi 2 yaşındaki oğlumuda götürdüm .biz onunla takıldık eşimde çekim yaptı. Çift yaz lastiği ile gelmiş tepeye çıkamadık araba kaydı. Çekimin ortasında dolu yağmaya başladı. Çekimi bitirdik yemek yiyip yola çıktık ankaraya 2 saat kala sakin bir yerde arabanın direksiyon lastiği koptu yolda kaldık. Pazar günü hiç bir yerde çekici yok. Otobüse binip döndük , hala aklıma ya o virajları dönerken o direksiyon kitlenseydi diyorum
Sozde kim kardashian karsliymis.
Ama karslilar istemiyormus. Böyle hemserimiz olmaz olsun diyomus.
Ayy çok eğleniyoruz bugün. Pek is yok :)))
Karslı mıymiş
Kahvaltıda süt kaymağı sürülmüş 1 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası oğlan yemeyince attım ağzıma peynir zeytin ve maydanoz yedim
Ara öğün saatim geldi ama hiç aç değilim.
Kesinlikle Kaymakla alakali.
Canan hoca biliyor bu işi
Direk öğlen yemegine geçerim artık.
Of yaa sonunda tam oglani uyuttum diye sevinirken biri zile basti zil takildi 5 dakka falan caldi ustelik gelende baska daireye gelmis ay cok sinir oldum..
Hahaha evet.. adriana Lima da Erzurum lu :))
E Devlet te soy ağacı mevzusunu biliyorsun dimi.
Gerçi şimdi kapatıldı açılsın bende bakiciim soyuma sopuma. :)
Gerci Mısır'dan gelmiş sözde bizim atalar öyle diyordu buyuklerimiz :))
Piramid eteklerinden göçmusler zaar :))
Vayy canına demek bizim adriana'da erzumluymuş heee
E Devlet mevzusundan haberim yok hiç,devlet işlerinden hiç anlamadığimdan zarr
Medeniyetli kişilik seni:)demek soyun teeee Mısıra dayanıyor pramid eteklerinden hem dee
Açilinca ben de bakıyım soyuma sopuma,nerden gelmişim ögreneyim eksik kalmiyim mazaalllah:)
Of yaa sonunda tam oglani uyuttum diye sevinirken biri zile basti zil takildi 5 dakka falan caldi ustelik gelende baska daireye gelmis ay cok sinir oldum..
Ruhsar diye bir dizi vardı hatirliyormusun.
Orda vardı teee mısıra dayaniyor soyumuz diyordu :))
E Devlet şifresi alındiktan sonra bazı bürokrasik işleri net üzerinden halledebilirsun devlet kurumların da vakit kaybetmemek için olan bir uygulama.
Sen sanırım yapamazsın orada..
Bu arada ikimiz de kuruçayli çıkıyormusuz yahut Basmane dolaylarından :)))
Tarka'nın eşi hamileymiş:)
Çektigi video ne çok caps konusu oldu:)Fazlaca sulandırılıp tiye alanlar olmuş ama beyaz'ın ki güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?