Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menü 1 Tatlı kaşığı pekmezle serbet ictim.
Kah 3 kuru incir
2 has.yumurta ceviz
Zeytin 4 d peynir domates salatalk
Ara minik bir muz

Öğlen.1 tabak makarna 1b ayran
Ara.1 portakal
Bikac catal tatlı
Aksam 4.5tane minik incik tavuk salata 1ekmek.
Uyumadan yogurt yiyebilirim.ins bu kadarla kalır yediklerim .
Su anda adaptasyon donemindeyim.aşırı yemeyi bırakmam bile avantaj.

Allah korumuş canım onla geçmiş olsun

hastalıktan mı ruh halimden mi bilemedim bu aralar hep ayaklarımı uzatıp evde oturayım istiyorum
Aynı durumdayız canım eşim arkadaşıyla buluştu uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum zayıf olsam cips çikolatalı falan keyif güzel olurdu ama napalım aç aç da iyi diyelim

Aynı durumdayız canım eşim arkadaşıyla buluştu uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum zayıf olsam cips çikolatalı falan keyif güzel olurdu ama napalım aç aç da iyi diyelim
ay hiç sorma onu. ben de şimdi kabuk tarçın çayı demledim içicem şimdi. ardından da azcık kombuchia çayı. yeter de artar bile bizim gibi şişkolara

ay hiç sorma onu. ben de şimdi kabuk tarçın çayı demledim içicem şimdi. ardından da azcık kombuchia çayı. yeter de artar bile bizim gibi şişkolara
Ayy hiç deme ya çok şişkoyum 18 kilo 300 gr verirsem 99 kilo olacağım eskiden deseler kabus bu olamaz böyle bir şey derdim
10 sene önce üniversiteden mezun olduğumda 72 kiloydum şimdi 118.2 aradaki farka

Kuzum bir ekmek derken bir ekmek mi yedin bombe o halde ortaamm

Epey birşeyler olmuş canım arada okudum falan ama epey karışık mevzu galiba gidenlerde çok olmuş sevdiğim bir takımdı kötü oldu

Ben buralardayim cocuklar hasta uyumuyolar takiliyom bende...
Geçmiş olsun canım:)

Gunaydinn

Kim demis kimse yok diye kimse gelmiyo diye :))

"Düştüysek kalkarız dahaaa ölmedik yaa""demisler şarkida
Ben dedim buraların sizsiz tadı yok ya ohhh neşe gelsin gruba bu arada sen nasıl oldun canım elin düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…