- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Allah korumuş canım onla geçmiş olsunne zor bi paza geçirdim anca kendime geldim,
Ilgaz kayak merkezine fotoğraf çekiminne gittik tabi 2 yaşındaki oğlumuda götürdüm .biz onunla takıldık eşimde çekim yaptı. Çift yaz lastiği ile gelmiş tepeye çıkamadık araba kaydı. Çekimin ortasında dolu yağmaya başladı. Çekimi bitirdik yemek yiyip yola çıktık ankaraya 2 saat kala sakin bir yerde arabanın direksiyon lastiği koptu yolda kaldık. Pazar günü hiç bir yerde çekici yok. Otobüse binip döndük , hala aklıma ya o virajları dönerken o direksiyon kitlenseydi diyorum
Aynı durumdayız canım eşim arkadaşıyla buluştu uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum zayıf olsam cips çikolatalı falan keyif güzel olurdu ama napalım aç aç da iyi diyelimhastalıktan mı ruh halimden mi bilemedim bu aralar hep ayaklarımı uzatıp evde oturayım istiyorum
ay hiç sorma onu. ben de şimdi kabuk tarçın çayı demledim içicem şimdi. ardından da azcık kombuchia çayı. yeter de artar bile bizim gibi şişkolaraAynı durumdayız canım eşim arkadaşıyla buluştu uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum zayıf olsam cips çikolatalı falan keyif güzel olurdu ama napalım aç aç da iyi diyelim
Ayy hiç deme ya çok şişkoyum 18 kilo 300 gr verirsem 99 kilo olacağım eskiden deseler kabus bu olamaz böyle bir şey derdim
ay hiç sorma onu. ben de şimdi kabuk tarçın çayı demledim içicem şimdi. ardından da azcık kombuchia çayı. yeter de artar bile bizim gibi şişkolara
Kuzum bir ekmek derken bir ekmek mi yedin bombe o halde ortaammBugünkü menü 1 Tatlı kaşığı pekmezle serbet ictim.
Kah 3 kuru incir
2 has.yumurta ceviz
Zeytin 4 d peynir domates salatalk
Ara minik bir muz
Öğlen.1 tabak makarna 1b ayran
Ara.1 portakal
Bikac catal tatlı
Aksam 4.5tane minik incik tavuk salata 1ekmek.
Uyumadan yogurt yiyebilirim.ins bu kadarla kalır yediklerim .
Su anda adaptasyon donemindeyim.aşırı yemeyi bırakmam bile avantaj.
Epey birşeyler olmuş canım arada okudum falan ama epey karışık mevzu galiba gidenlerde çok olmuş sevdiğim bir takımdı kötü olduKızlar 7. Takıma ne olmuş öyle çok üzüldüm aus ile sohbet etmisligimiz var hoş bir insan çok katkısı vardı kk ya sasirdim açtığı konularda caba cakilda yok banlandimi donucekmi herkes dağılmış çok yazık oldu
Ben buralardayim cocuklar hasta uyumuyolar takiliyom bende...Kimseler gelmiyor :'(
1 dilimdir kiz o hizli yazarken atlamistir..:)Kuzum bir ekmek derken bir ekmek mi yedin bombe o halde ortaamm
Öyle umuyorum:))1 dilimdir kiz o hizli yazarken atlamistir..:)
Geçmiş olsun canım:)Ben buralardayim cocuklar hasta uyumuyolar takiliyom bende...
Ben dedim buraların sizsiz tadı yok ya ohhh neşe gelsin gruba bu arada sen nasıl oldun canım elin düzeldi miGunaydinn
Kim demis kimse yok diye kimse gelmiyo diye :))
"Düştüysek kalkarız dahaaa ölmedik yaa""demisler şarkida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?