Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzeldir karadeniz :) sahilde oturuyorum ben de. Çok şükür hergün kalktığımda balkona çıkıp deniz havası alıyorum, çok severim ben de denizi..
Kıskandım seniiiiiii:):):) maşallah deyim de gözüm değmesin bizde işte cam açınca taş toprak bina görüyoruz :) buna da şükür tabi ama bu sene de taktim kafaya bu defa da doğu Karadeniz gezmek istiyorum
Of yaa sonunda tam oglani uyuttum diye sevinirken biri zile basti zil takildi 5 dakka falan caldi ustelik gelende baska daireye gelmis ay cok sinir oldum..
Ayyy çok kötü olmuş canım ya bugun de benimkiler kendileri uyudu boşlukta hissediyorum kendimi ya büyük ilk defa gündüz odasına gitti yatmaya ve uyudu normalde zorla kanepede uyur küçükte sallatmadı sinirden çimdikledi falan bir baktım bacağıma kafayı devirdi gitti
teşekkür ederiz kuzum ellerine sağlık birincileri de tebrik ederim ayrıcaa bu hafta birinci ben olucam anacım alın gardınızı geliyorum

Cok vaktimiz yok syns carsamba persembeyu ultra mikemmel gecirmek lazim.
Helede benim gibi stresle ekmek yediyseniz

(2 Şubat - 9 Şubat Haftası)

HAFTANIN BIRINCISI.......
@60kiloyum -2 kg....

HAFTANIN IKINCISI.......
@74FRIDA -1,5 kg...

HAFTANIN UCUNCUSU......
@Arzuzuzuuu -1,3 kg...

Ellerine saglik gözüm

Kilo veren,gayret eden herkesi cokca tebrik ediyorum kizlarr

hani bonusu yenicektin bak hazir bu hafta stresten yemisken sen hareketlen

Kuzum bir ekmek derken bir ekmek mi yedin bombe o halde ortaamm
Haaa haa bi dilim yedim kız.bosuna sevinme rakibem :) sen ne yapiyorsn?pek enerjisiz gördüm seni.biseyler yesen abur cubur koalorili..eminim evde su anda aklını meşgul eden birşeyler vardr.git ye kuzum bos durma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…