Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bi ton yazdım geriye bastım yanlışlıkla yaa üff kötükedihüso konuşmuyorum işte of kötükedihüso

bilmiyomki onun için size sordum...
acaba surıye battanıyesı istemmiki ev işlerini yaptırırım...
soyliyeyimmi sizede getırsınmı hayrına....kaydirigubbakcemile3

Allah kavuştursun .Yazdıklarını okudum helal olsun .Demek ki sen hala aşıksın sen aşıksın arkadaş
Biraz yoldan çıktım gibi diyet şeyler yiyorum ama ölçü kaçıyor.

biz burda sürekli her gün ne yiyip ne içtiğimizi ve hatta çok daha fazlasını paylaşıyoruz.. ben bu aralar ne halt yediğimi kendimde anlamadığım için sana da anlatamıyorum sırnaşık şey bilgi kaynağımız yağmurgözlümüz var bitane aralarda bize dosya yüklemesi yapıyor kaydirigubbakcemile3 her cuma özel mesaj olarak Citole kilomuzu biildiriyoruz.. kaçamak yapmıyoruz.. hepimizin diyet yöntemleri farklı.. her akşam mutlaka egzersiz yapıyoruz.. yani yeni karar aldık aslında daha uygulama pek yok kaydirigubbakcemile3 neyse.. ben genelde kk nın :enbuyukkk: diyet yöntemleri ve deneyimleriniz topiğinden besleniyorum bu konuda.. sende cuma günü kilonu bildirerek başlayabilirsin.. bu arada cumaya da çok az kaldı kızlar ya eyvahedigeldismile

bilmiyomki onun için size sordum...
acaba surıye battanıyesı istemmiki ev işlerini yaptırırım...
soyliyeyimmi sizede getırsınmı hayrına....kaydirigubbakcemile3

kız bizim akrabalar çok gider gelir anamın dedeleride ordan gelmiş akrabalar var orda...tabak çanak güzel şeyler oluyor çaykahve banada bikoli yolla bekliyom ammaaa battaniyeyi anca duydum cahil kalmışıhbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yenaa akşam yatman sabahh kalkamnn nerdesin kız sen :hulya:

:))) Geç yatma alışkanlık olmuş bende..Sabahlarıda 07:50'de ayaktayım..

Bugün kızımın toplantısı vardı,gelince oğlumu doktora götürdüm..gece tursariyede anlatmıştım sol gözü kızarık diye,sabah uyandığında gözünü açamadı çapaktan,göz çevresi kıpkırmızı beni biliiyosun bir panik..Allahtan önemli bişey yokmuş mevsimsel alerji dedi..
İki damla verdi biri ağızdan alınıcak..

Boğazında hafif kızarıklık var..Onun içinde antibiyotik,Kızımın sınavları başladı..Yoğun geçiyor günler durum böyle olunca bende amacımın dışına çıkıyorum..amacımın dışına çıkınca canım iyice sıkılıyor..Kısır döngü anlayacağın..

Ahahaha senin sorduğun soruya verdiğim cevaba bakarmısın..:roflol:

başarı hikayelerinizden bekliyorum. bu arada öğlen kalan simidimin 4 de birini yedim. mercimek çorbası ve 3 adet ufak pazı sarma. (iş yerine getirdimI):)

ya bişi sorcam bu nescafe 3ü birarada olanların üstünde 78 cal yazıyo.. ama şekeri falan yerinde bunun ne iş CADIARZU

şimdiden başarı hikayemin başını yazmaya başladım.. başardığımda hazırlıksız yakalanmayayım di mi ama :)

Zayıflama serüvenime 133 kilo olarak başladım fakat kk ya başladığımda 107,5 (Citolüme 107den yazdırmıştım kendimi ) 5. takıma girdiğimde ise 105,5 kiloydum)

72 kiloya düşmek istememim sebebi normal değerlerin üst değeri olmasıydı.. çünkü ben biraz tombul olmayı seviyorum.. şimdiki eşim serüvenimin başında sevgilim olan kocacım da bunu istiyordu.. ( yaaa evlendim bile :icecream: )

ılk 5 hafta 107,5 104,5 arasında salındım durdum.. sinirlerimi bozdum.. harab ettim .. ne yapacağımı bilmez halde şok diyetlerin ortasında buldum kendimi.. şok diyet yaptıkça açlık krizleri ve kilo dalgalanmaları arasından kurtulamadım.. daha sonra yine çok kötü bi günümde takım kaptanım kallistenin mezuniyet yazısını okudum.. müthiş bir doping etkisi yaratmıştı ben de.. aynı gün Citolümün paylaştığı bir başarı öyküsünü okudum.. dedim ki tamam sağlıklı beslenicem (1500 cal olmasa da) ne kadar zaman da olursa olsun illaki vericem bu kiloyu.. şok diyet falan yok.. yine aynı gün başarı öykümün bu satırlarını yazdım.. başardıkça devam ederim dedim.. günlerden birgün……..
boshayallersmile bayanssulusmile

Son düzenleme:
Kallistenin yazısını bulamadım candy benimde tüyolara ihtiyacım var çok kilo alıp verdim ama şok diyetlerle sonra geri aldım. bu yaşta bunlarla uğraşıyorum. bıktım artık.

özelden mesaj attında 50 mesajı geçmem gerekiyormuş canım :) burdan cevap versem reklama girer mi?

dök içini annem rahatlaa kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun ogluşuna
üzüm gözlüeme nazar ettik burda bilmiyorumkismile
ya bişi sorcam bu nescafe 3ü birarada olanların üstünde 78 cal yazıyo.. ama şekeri falan yerinde bunun ne iş CADIARZU

artık eminim bu kızz deli vereliniortak :roflol:
kızlar nerdesınız....

özelden mesaj attında 50 mesajı geçmem gerekiyormuş canım :) burdan cevap versem reklama girer mi?

vercnmm sorun yok
site içi herşeyi verebilirsin
hoş biz site dışıda veriyoruz:roflol:

ewett gel gelelim bugunmü yediklerimeeee

sabah 10. buçuk gibi bir dilim kepmek- 4 y. zeytin- 1 domates- 1 parça peynir-
1 elma
12 buşuk gibi vbir parça ekmege domates ve peynir minancık bişe
2 gibi kendime özel kısır yaptım bol nar ekşili marullu yedim

5 gibi süt ile hazırladıgım nescafe

6 buçuk gibide kabak yemegi- bulgur plavı ve sarımsaklı yogurtt ekmeksizz
elma yedim amasya
artı bol bol su içiyorum akşam yemekten sonrada form çayı

Son düzenleme:
sabah 9: 1 dilim peynir bir domates 1 salatalık 4 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği
saat14 1 kase mercimek çorbası yağsız salata bir dilim ekmek
saat 18: 1/2 tabak makarna 3 köfte
bugünkü menüm bu
şimdi canım çok tatlı istiyor ama yemiyecemmmmm
sapor yapmalıyım ama bugün alışveriş ev temizliği ve kızmla uğraşmak beni çok yordu popomu kaldırabilirsem birazdan spor yapacam

hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler

birde ben karnım acıktığında doymadığımda beyaz lahana yiyorum çiğ olarak kemiriyorum dersem daha doğru tok tututyor. biraz gaz yapıyor tabi ama çok kalorilimidir acaba kötü birşeymi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…