Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel
sende diyet yapıyomusun
kaç kilosun
neler yapıosun

işte böyleboshayallersmile

Deli meli.. başladım ama başarı öyküme kaydirigubbakcemile3

çok güzel
sende diyet yapıyomusun
kaç kilosun
neler yapıosun

bugün 92.6 kiloydum 10 gündür diyeteyim 96.6 idim 10 gün önce
spor pek yapamıyorum kızım çok yoruyor beni dün yaptım 20 dakka yürüyüş 20 dakka bisiklet 20 dakka yer hareketleri yaptım ama kızım yeni uyudu ve şimdi spor yapmak için güç toplamaya çalışıyorum.

bana aburcubur bisküvi çkulata cipsler kilo aldırdı normalde deligibi yemek yemem ama aburcuburların gözü kör olasun
eşimde sağolsun hergün doldurur poşeti gelir sürekli aburcubur valla onun karşısında diyet yapmak çok zor ama direniyorum

bol su içiyorum
akşam 7 den sonra yemiyorum
spor yapmaya çalışıyorum

burda olaydınız saçlarımı gösterecektim size çok güzel oldu :ecrin_bebek:

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim hatırlarsanız tartım yoktıu annemlere gidicem onlarda 2 tane var falan demiştim tartının biri malesef bozukmuş bende kendime tartı alana kadar dışarda tartılıcam
annemlerde tartıldım durum vahim tam 112 kiloyum ayy çok kötü moralim bozuldu diyeti ordayken biraz bozdum galiba ama şimdi tekrardan devam beni yarınki listeye başlangıç 112 olarak yazın haftaya cumada tartılıp verdiğim kiloyu söylerim tabi verebilirsem

özelden mesaj attında 50 mesajı geçmem gerekiyormuş canım :) burdan cevap versem reklama girer mi?

neden reklam olsunkı...
ben nedense bu ilaca taktım.
piyasada satılan tum zayıflama ilaclarıyla az cok tanısıklıgımız var.
fakat slm yıben ılk defa duygum ve ilgimi cektı arastırdım fakat cok pahallı.
krız var tatlım kocamdan ne deyıp alırım bılmem zaten boyle ilaclara karsı.
merak ettım sen nasıl ve kaca aldın?

gunaydın kızlar kocam gıttıgece 1 de.sabah 7.5 aradı antepdeymısler.antepbe kadar ucakla surıyeyede karadan gııdecekler.

şimdiden özladim.mafoldumben

dun dedım ona sakın battanıye ısteme gercı dedemanda guzel battanıyeler vardır ama dedım sakın..
mevzudan haberdarmıs herhalde napayım ben elalemın battanıyesını dedi..Şeniz
benım battanıyemmı yok.hem benımkı dunyanın en guzel battanıyesı .dedı bana kızlar bayanssulusmile

nerdesin kız sen öldürcem seni alsanaalsanasmile

aklinialirimsmile

hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım..

merak ettinmi beni gerçekten ayy sorma candyciğim annemlerde nerdeyse 20 gün kadar kaldım orda pek dikkat edemedim bu kiloyu gördüğüm halde dikkat etmem lazımdı ama edemedim şimdi moralim sıfır çok sıkı bir diyet uygulamam lazım dediğim gibi beni listeye 112 olarak yazın haftaya verdiğim kiloyu bildiricem

ettim tabi.. geçmişi okursan (ki çok fazla sanırım okuyamazsın) seni ve ayça32 yi ne kadar sorduğumu görebilirsin.. hatta kızdım size.. okuyasanız eğer gelin dedim.. kilo aldıysanız bozduysanız önemli değil dedim.. seslendim size aklinialirimsmile

neyse Citol ekler kilonu listeye ama haftaya kesin bildirimde bulun bak..

özelden bildiriyoruz kilolarımızı unutma..

ben de çok kilo aldım.. haydin kolay gelsin

kesin bildiricem canım ben bırakmadım burdayım hala dur bi geçmişe bakam ne yazmışsın)

günaydın güzeller...nasılsınız bakemmm...benim hiç tadım yok..acayip şiş hissediyorum kendimi..belim ağrıyor...
unutmadan bugünki menümü yazam...

SABAH
1 bardak su ( sirkeli,ballı )
yolda
4 kuru kayısı+0,5 lt su

KAHVALTI
1 kk peynir
1 salatalık
1 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ARA
yarım paket diyet bisküvi
+ 5,1 çay

ÖĞLE
4 kaşık taze bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ARA
elma+1 bardak yy süt

AKŞAM
hazırda bişeyim yok eve gidince ne yapabilirsem...

işte böyleboshayallersmile
boshayallersmile
ewet candy sizlere çoks eslendi
bişey sorcan
112 den önce tartıda kaç kiloydun
hatırlıyomusun
ahh ahhh :asigim:
arkadaşlar bende zayıflamaya başladım dikkat ediyorum.neler yapıyorsunuz bana bahsedermisiniz. bende yazayım kilomu benide ekleyin.
kilonu sölersen senide kaydederim listeye

benimde tadım yok şimdi bende kahvaltımı yaptım 2 zeytn-maydonoz-1 dilim k.ekmek-1 domates-yarım kk peynir

ya benim haziran sonuna kadar 95 kilo olmam lazım en az hatta 80 olmam lazımda olamayacağım için onu es geçiyorum ama 95 olmam lazım temmuz yada ağustos gibi denize gideceğiz ayy ben bu halde nsl giderim yaa birde eşimin teyzeleriyle gideceğiz bana kesin sen kilo almışsın derler onlara zayıflamışsın dedirtmem lazım yani 3 ayda 112 den 95 e inebilirmiyim acaba

citolcüm ben 108 kilo ile hamile kaldım 122 ile doğum yaptım doğumdan sonra 104 e düştüm işte 6 ay içinde de 112 olmuşum

günaydın kızlar
candy canım gözünaydın sorup duruyordun mavişi bak döndü hoşgeldin maviş 83
benin dün günüm nihayet oldu bitti . annemin günü idi fakat bende olsun dedim banada değişiklik olsun bebekten dolayı evde sıkıldım artık. ama pişman oldum kızım hiç rahat vermedi tombala günüydü milletin oyunlarını bozdu beni oynatmadı .yapmadığı kalmadı uyku saati geldiğindede başka bir odaya geçmek zorunda kaldılar benimki salıncaktan başka bir yerde uyumadığı için biz başka odaya geçemedik banada allah yardımcın olsun diyip gittiler . en sonunda uyku saatinde çok ağlayınca bağıdım yeter artık diye nasıl ağladı yavrum sonrada pişman oldum . neyse anlatöma ihtiyacı hissettim diyet sayfasındayız . keyfim yok üzüldüm bağırdığım için kızıma
günlerdir temizlikten harap ettim kendimi leslie abla ilede yürüyüşlerimi yapmama rağmen yinede çok hafif bir oynama olmuş tartıda ben böyle metabolizmanın ............ 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum canım neler istiyor tutuyorum kendimi yok yok çok ağır gidiyor
sabahki menü
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 t k pekmez
minicik milföy dünden kalan bunu yemesem oludu yani ama çocukluğumdan beri bayılırım talaş böreğine okula gelirdi hemen tenefüsü zor beklerdim çıkıp almak için iştah o zamandan kabarıktı
öğle
etli enginar yemei
akşamada mercimek salata 1 d çavdar ekmeği

maviş canım nasıl vermiştin hemen 104 e düşmüşsün
bn 112 ile hamile kaldım 126 ile doğum yaptım sonrasında kaynar ve lokumların sayesinde 129 oldum güya süt yapacaktı hiç emmedi kızım .kızım 5 gün sonra 9 aylık ben daha 119 lardayım

olsun derincim yavaş mavaş gidiyo ya.. aman gelmesin de yavaş da gitse olur..

gerçi benimkinin hızlı gitmesi lazım ama napayım o zaman da ben kilo alıyorum uğraşırken.. her akşam kriz kriz.. ben de 5 ten sonra mı yemesem 6 dan sonra mı ona karar veremedim.. 5 ten sonra yemiyim dersem eğer akşam yemeğini de kaldırmış olurum diyorum.. sonra akşam yemeğini kaldırmiyim ya yiyim diyorum öyle böyle derken 6 6buçuk son dedim artık da işte anca yarın yeni haftaya öyle başlarım.. anam strese girip şok diyetlere bi dalfdım kaç kilo aldığımın haddi hesabı yok yarına bi süpriz olmazsa tartıda bana listede şok olacaksınız.. o bu değil takımlarda da ceza varmış alanlara eyvahedigeldismile rezillik boşa şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…