günaydınlarrr...
bu gün tekrar başlicam diyete...
en azından öyle planlıyorum...
sabah iki dilim ekmekle yaptığımtostumu yedim...çay içiyorum şimdi. birazdan da yeşil çayımı içerim...
böyle işte:))
çitol ben bu işi oyun ettim sanma ne olur ama gerçekten bir türlü başlayamadım işte beni gene izinli yazar mısın misafir gidipte kendime gelince geleceğim geriarkadaşlar sizinle beraber olmak ve bende zayıflamak çok istiyorum ama ya ağlayacağım nerdeyse artık ben geldiğimde siz daha ince bayanlar olun oldumu bende size sevineyim kendime kızıp size ulaşmaya çalışayım
Dilencii seni bi şarkıyla uğurluyorum yürrüüü anca giderrrsinn -tatlicadiarzu-
kız bonus kızlara ne dıyon öyle...
yok kızlar evlılık guzel bence helede bugun kocam gıdıcek gunler nasıl gececek bılmem.
inanın bana ne kadar yorgun olsam ne kadar mutsuz olsam aksam olup sırtımı esıme donup oda bana sarılıyorsa herseym unutuyorum.
öyle oluyorkı anne baba evlat ayrı ama kocayla ınsan bır butun.
allah kımsenın acısını gostermesın...
belkıde ben cok sevıyorum 15 senelık evlıyım halen gelecegı zaman heyecanlanırım..
hee o bana cok hedıye almaz.sevdıgını soylemez ama bunlar benım sevgımı hıc zedelemıyor..
cunku ben onu allah için sever ve sayarım..onun ayaklarını yıkamadım ama daha kendı corabını kendını ne gıymıstır nede cıkarmıstır..kım ne derse desın hıcde gocunmam.
sağol yenacım evet tertemiz oldu ama bende oldum hem iş hem çocuk çok zor oluyor
Mutlu yıllara canım..Bir ömür boyu aşkla yaşayın..
Oğluşada geçmiş olsun..dikkatimi çeken gözü mikrop kapmış dedin ya..Nasıl şaşırdım oğlumunda sol gözü bugün kıpkırmızı ve çapaklı,akşam uyuturken küçüldüde küçüldü kıyamam ya..
Ne dedi peki doktor,gözleri için,damlamı verdi..?
Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur evin..
çokmteşekkür ederim canım çok sağoll .canım doktor grip yüzünden olduğunu söyledi mikrop kapmış dedi ve damla verdi.bir gözü kızararak başladı ama gripte vardı ondan dedim sonrada işte o akşam fazla değil iki saatliğine dışarı çıktım geldim gözleri çapaklanmış açılmıyordu çok kötü olmuştu daha öncede olmuştu yine doktor vermişti o gece ben damlattım bir damla ertesi günde doktora götürdüm aynı damlayı kullanmaya devam et dedi bana. dikkat et valla ikisinede bulaşıyor hemen bide kaşıtıyorsa bi göstersen doktora iyi olur
geleyim canım ayıp ettin sen yeterki çocuğa bak benim huysuz kızım beni işten daha çok yoruyorderinn banada gel temizliğe yardıma ben bakarım kuzunaa miss gibidir şimdi yaffffne güzel ayy geberiyorumm evide götrüyorlarr bardakları makinaya bile koymak zor geliyor valla akannehir kıslarr hep beraber bi l verin bana yafff
Günaydınlaaar...opuyorumnanaktan Ankara'dan ılık bir bahar sabahıyla birlikte selamlar ediyorum güzel topiğimin topik bayanlarına opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
yine hafta ortasını ettik çok şükür... bu haftasonu abimin dünürleri damat bohçası mıdır nedir onu getirceklermiş normalde3 konyaya arkadaşlarımın yanına gidecektim:1no2: uzun zamandır bunaldım iş iş iş bi de bu diyet stresi çok güzel olcaktı ama kısmet değilmiş...:1no2:
hergün spora gitmeye çalışıyorum 3 kere gittim ama şimdiden kas yaptım sanki hee kaydirigubbakcemile3 umarım kısa sürede toparlanır vücudum...
anaaaam bide dün spordan çıkcam soyunma odasına girdim bi baktım 35 40 yaşlarında bayan ya yaşı bayağı var üüf püüf şunu da çıkarayım çok terledim flan derken sütyenini bi çıkardı her yer meydanda aklinialirimsmile benim de ister istemez bi gözüm kaydı anasını satiiim ya kadın 2 katım yaşımda ama maşallah bir diri göğüsleri var yusyuvarlak dimdik böyle:1closedeyes: dedim hale bak yaaa memelerimle konuşuyorum utanın bee dedim daha 22 yaşında nerelere indiniz alsanaalsanasmile şaşı oldunuz şaşı elin memişleri öyle mi dipçik gibi mübarek füze füze alsanaalsanasmile makus talihime söverek ve elin kadınının memelerine sapık gibi bakakalarak çıktım soyunma odasındanbenimkilere de küstüm konuşmuyorum!!!! ya sporla toplanırsınız beni ilerde eşim olacak insana karşı utandırmazsınız senağlama ya da napıp edip bi doktora el attırcaz vaşka çare kalmadı senağlama
hoşgeldiniz...a.s.
süpersin vallaa:lepi: 42 beden erkeklerin en çok hoşuna giden bedenmiş heee:jeyyar:
bu arada geçmiş olsunn sana da yeğenimize de... evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun....
ooohhh ellerine sağlık ablacımmmolumunekankayizsmile misler gibi olmuştur valla :icecream:
yaaa bacılar bide ben kurudum kaldım hiç tuvalete çıkamıyorum anaaaammm uuuuf bana bi çare.... içimde geri dönüşüm işlemleri başlıcak yakında fosilleştim....
amın...
cıkıyom kızlar kocamın bavulunu hazılıyayım...
ya kızlar az once arkadas aradı surıyede otellerde battanıye ıstermısınız dıye soruyormuslar.evet deyınce içeri hatunlar gırıyomus..duydunuzmu...
hemıde su dantellı donları füze gibi memıslerı olanlardan...:gitme:
dur ben adamı kalın gıydıreyımde battanıye falan ıstemesın...bırde bavula yazıcam evde bedava olan hic bırseye para harcama dıye....
:roflol: :roflol: :roflol:
amın...
ya kızlar az once arkadas aradı surıyede otellerde battanıye ıstermısınız dıye soruyormuslar.evet deyınce içeri hatunlar gırıyomus..duydunuzmu...
dur ben adamı kalın gıydıreyımde battanıye falan ıstemesın...bırde bavula yazıcam evde bedava olan hic bırseye para harcama dıye....
Gerçekten haklısın motive olmak şart .. bende diyeti bırakmıyorum. dün gece arkadaşlarım ıslak hamburger yediler karşımda yılmadım. ve sabah 1 kg gtmişti. suuyumuda çok içiyorum bu sabah da 7 de suyumu içtim agel slm mi aldım ve ruşeymli ekmek yedim ufacık bişe zaten. saat 9:30 da da iş yerinde simiti 4 e bölüp yarım saat aralıklarla iki dilimini yedim. Form çayı içtim. Çok mu yemişim kızlar.
kız bonus kızlara ne dıyon öyle...
yok kızlar evlılık guzel bence helede bugun kocam gıdıcek gunler nasıl gececek bılmem.
inanın bana ne kadar yorgun olsam ne kadar mutsuz olsam aksam olup sırtımı esıme donup oda bana sarılıyorsa herseym unutuyorum.
öyle oluyorkı anne baba evlat ayrı ama kocayla ınsan bır butun.
allah kımsenın acısını gostermesın...
belkıde ben cok sevıyorum 15 senelık evlıyım halen gelecegı zaman heyecanlanırım..
hee o bana cok hedıye almaz.sevdıgını soylemez ama bunlar benım sevgımı hıc zedelemıyor..
cunku ben onu allah için sever ve sayarım..onun ayaklarını yıkamadım ama daha kendı corabını kendını ne gıymıstır nede cıkarmıstır..kım ne derse desın hıcde gocunmam.
amın...
derinn banada gel temizliğe yardıma ben bakarım kuzunaa miss gibidir şimdi yaffffne güzel ayy geberiyorumm evide götrüyorlarr bardakları makinaya bile koymak zor geliyor valla akannehir kıslarr hep beraber bi l verin bana yafff
şüşürüüü :roflol:ay ben datıyom yaa yenoşum ne burnum duruyor nede gözlerimin yaşı başımda çok ağrıyor öptümmm şüşürüüü (benim oğluşum görüşürüz demesii:roflol:artık onun dilini kullanıyorum :roflol:)
günaydın egzersiz kardeşim cherry pie..
tabi hızlı gidiyorsun sen ben de bi durdum pir durdum.. yüzyılın en ağır regl dönemini geçiriyorum.. ama sanırım yarın egzersizime devam ederim.. geceleri duramıyorum kıvranıyorum.. sabah iş yerinde iyiyim eve bi gidiyorum pert.. bi de namaz da kılamıyorum ya.. uyuyabiliyorum ya hemen.. valla uyumasam o ağrıyla zaten hiç uyuyamam.. gece 11buçukta bi uyandım sancıyla zaten bi daha da 3ü geçiyordu uyumaya yeltendiğimde artık kaçta uyudum Allah bilir..
gece 2 de yemek yiyip ilaç içtim.. midem allak bullak olmuş zaten dün ne yediğimi ben bile karıştırdım.. neyse ilaç içmek için yemek yemek durumunda kaldım.. kıvranmaktan bi hal olmuştum zati.. bu sabah düzene girdim yine akşama allah kerim.. valla bu ilaç 2 saat mi 3 saat mi ayakta tutuyo beni sonra yine pert.. ne menem bişey bu.. mafoldumben
tmm cnm kendine sıkıntı yapmaslm kızlar nasılsınız ben hiç ii değilim hatırlarsanız ne güzel tam konsantre olmuştum ii gidiyordum ama kayınpederim hastayım geliyoruz dedi ve 1 aya yakın kaldılar zaten yeni gittiler 1.5 hafta oldu evde misafir varken malesef ben yapamıyorum birşey tüm konsantrem felan gitti yani tam yeter artık hadi başla diye kendi kendime söyleniyordum ki hafta sonu tekrar geleceklermiş yani zayıflamak için ne moral kaldı ne konsantre ya ben yapamayacağım heralde bu işi herşey bana engel sanki
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebem dün yazıyodum atlamışım Şeniz Allahım sana 38 beden pantolonların bol gemesini nasip etsinnn :Saruboceq:
:roflol: Bende yüzmeye gittiğim zaman öyle bi kadın görmüştüm küçümen bir donu ve dantelli falan beyle sütyeni vardı he -tatlicadiarzu- Bi ona bide kendüme bakmışıdım
Talihim kööörr bahtımm kaaaraa
Bu arada benden bekar arkadaşlarıma nacizhane bir tavsiye buyrunnnnnnnnn oturun oturduğunuz yerde len evlenipte napcaksınız mannakmısınız siz alsanaalsanasmile
Yalnızlık çekilmez derseniz beğendiğiniz biriyle gününüzü gün edin sonra basın depiği alsanaalsanasmile
Şaka sanmayın ben ciddi olarak evlenmeyin diyorum :1closedeyes: Ta ki delicesine aşık olana kadar bu lafımı diyneyin....aşık olunca tahammül artıyo...hoş ondada bi halt olmuyo ya neyse...başka bi getirisi yoh
iyi yemişsin cnmGerçekten haklısın motive olmak şart .. bende diyeti bırakmıyorum. dün gece arkadaşlarım ıslak hamburger yediler karşımda yılmadım. ve sabah 1 kg gtmişti. suuyumuda çok içiyorum bu sabah da 7 de suyumu içtim agel slm mi aldım ve ruşeymli ekmek yedim ufacık bişe zaten. saat 9:30 da da iş yerinde simiti 4 e bölüp yarım saat aralıklarla iki dilimini yedim. Form çayı içtim. Çok mu yemişim kızlar.
selam hatunlar...
muhabbete katılamıyorum çok yoğunum yarın bi sunum var onu atlatınca laf yetiştiririm artık.
sporda kaslarım mı şişiyormuş neymiş sonra kg verecekmişim yani pek bi oynama yok bi de iştahımı açtı spor ve vitamin alımı. abartmıyorum ama yiyorum yani. zayıflamadan sağlıklı insan beslenmesine geçtim:)))
inşallah bi yarım kilo veririm de motive olayım bari. bi de dün salonda kadının biri bayıldı abuk subuk diyet mi yapıyor neymiş aman dikkat valla.
sevgiler.
ay ben gelirim kızz
bayılıyorum temizlige
ama keyfim yerinde olacak
şimdide topladım evi bi makina tutup toz alıp viladalıcam
sonrada mutfak varr
bitiriyim geliyorum sanaaaolumunekankayizsmile
şüşürüüü :roflol:
kız zaten regl iken nazaz kılamassın ki ohaoldumsmile
amın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?