Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gerçekten haklısın motive olmak şart .. bende diyeti bırakmıyorum. dün gece arkadaşlarım ıslak hamburger yediler karşımda yılmadım. ve sabah 1 kg gtmişti. suuyumuda çok içiyorum bu sabah da 7 de suyumu içtim agel slm mi aldım ve ruşeymli ekmek yedim ufacık bişe zaten. saat 9:30 da da iş yerinde simiti 4 e bölüp yarım saat aralıklarla iki dilimini yedim. Form çayı içtim. Çok mu yemişim kızlar.

selam hatunlar...

muhabbete katılamıyorum çok yoğunum yarın bi sunum var onu atlatınca laf yetiştiririm artık.

sporda kaslarım mı şişiyormuş neymiş sonra kg verecekmişim yani pek bi oynama yok bi de iştahımı açtı spor ve vitamin alımı. abartmıyorum ama yiyorum yani. zayıflamadan sağlıklı insan beslenmesine geçtim:)))

inşallah bi yarım kilo veririm de motive olayım bari. bi de dün salonda kadının biri bayıldı abuk subuk diyet mi yapıyor neymiş aman dikkat valla.

sevgiler.

çabuk gel o kadar bekleme.. :hulya:

Dilencii seni bi şarkıyla uğurluyorum yürrüüü anca giderrrsinn -tatlicadiarzu-

kız bonus kızlara ne dıyon öyle...
yok kızlar evlılık guzel bence helede bugun kocam gıdıcek gunler nasıl gececek bılmem.
inanın bana ne kadar yorgun olsam ne kadar mutsuz olsam aksam olup sırtımı esıme donup oda bana sarılıyorsa herseym unutuyorum.
öyle oluyorkı anne baba evlat ayrı ama kocayla ınsan bır butun.
allah kımsenın acısını gostermesın...
belkıde ben cok sevıyorum 15 senelık evlıyım halen gelecegı zaman heyecanlanırım..
hee o bana cok hedıye almaz.sevdıgını soylemez ama bunlar benım sevgımı hıc zedelemıyor..
cunku ben onu allah için sever ve sayarım..onun ayaklarını yıkamadım ama daha kendı corabını kendını ne gıymıstır nede cıkarmıstır..kım ne derse desın hıcde gocunmam.

Allah bozmasın ablam :Saruboceq: yinede arada benim sözüm kulaklarına küpe olsun -tatlicadiarzu- zaten senin gibi sevdikleri zaman evlensinler didim ben

sağol yenacım evet tertemiz oldu ama bende oldum hem iş hem çocuk çok zor oluyor

geleyim canım ayıp ettin sen yeterki çocuğa bak benim huysuz kızım beni işten daha çok yoruyor

sağol canım daha kızımı yıkayacağım yemek olacak benim burada işim ne acaba bağımlılık yaptınız vallahi bu işin arasında giriverdim bu arada leslie ilede yürüdüm sporumuda tamamlamış oldum inş öğleden sonra kaçırmam mamaları

amın...
cıkıyom kızlar kocamın bavulunu hazılıyayım...
ya kızlar az once arkadas aradı surıyede otellerde battanıye ıstermısınız dıye soruyormuslar.evet deyınce içeri hatunlar gırıyomus..duydunuzmu...
hemıde su dantellı donları füze gibi memıslerı olanlardan...:gitme:
dur ben adamı kalın gıydıreyımde battanıye falan ıstemesın...bırde bavula yazıcam evde bedava olan hic bırseye para harcama dıye....
:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: Harcamasın tabi israf haramdır :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

suriye sıcak memleket ya bu mevsim ne battaniyesi :) istemez istemez

canım; simit yemeği ben de çok severim ancak susamından dolayı 1 simit 6 dilim ekmeğe eşdeğer. o yüzden çok canımçekerse haftada bir; özellikle pazartesi sabahları haftaya iyi başlamakiçin yerim kahvaltıda.. aklında olsun simit yiyeceğine galeta, ekmak yada etimek tarzı bir şey ye...

bu sabah biraz domates biraz salatalık yedim.. arada 2-3 tane kuru kayısı ama midem çok fena kasıklarım...öğlen biraz sağlam yiyip ilaç alıcam boş mideyle kıvrandırır valla

amiiinnndiyorum... katılıyorum sana :kedi:

çok tatlısın ya......
güldürdün sabah sabah...
allah bir an önce kavuştursun...

egedenizciim zaten normal simit yemedim. çavdarlı ve üzerinde çavdar parçaları var. Susamdan dolayı normal simidi tercih etmiyorum. başka neler önerirsin bana?

ay ben gelirim kızz
bayılıyorum temizlige
ama keyfim yerinde olacak
şimdide topladım evi bi makina tutup toz alıp viladalıcam
sonrada mutfak varr
bitiriyim geliyorum sanaaaolumunekankayizsmile
şüşürüüü :roflol:
kız zaten regl iken nazaz kılamassın ki ohaoldumsmile
tmm cnm kendine sıkıntı yapma
blirim ewin kalabalık halini
toplanmaz
sen temizlersin arkandan daglırr
izinli yazıyorum snei
ama tek ricam
şunu aklındna çıkarmaa
bu kilo alma işinin sonu yok
aldıkça alıcaz
en azından dikkati elden bırakma eyvahedigeldismile
eşimden yana hiç sıkıntımın olmamasına karşınn
tamammen ve kesmen
bonusuma katılıyorum

aaşktan önce saygı yı bulun sevgilinizde öle evleninakannehir
iyi yemişsin cnm
4 de bölüp ara ara yemek iyi fikir
bir ara bend eyapıyodumm
ewet bu dogru diger
topikte tede
duydum ilk aydan sonra kilo verme başlarmış

ay ben gelirim kızz
bayılıyorum temizlige
ama keyfim yerinde olacak
şimdide topladım evi bi makina tutup toz alıp viladalıcam
sonrada mutfak varr
bitiriyim geliyorum sanaaaolumunekankayizsmile

benim de keyfim yerindeyse severim temizliği.. bir de temizliği göstecek olan evleri severim şöyle kocaman.. ışıklı.. aydınlık yani..

şüşürüüü :roflol:

buna ben de bayıldım. benim kuzaen de şürüşürüş diyo.. ay yerim onu ben ya çok tatlıııı kuzenimmm (kuzenimin oğlu aslında da işte)

kız zaten regl iken nazaz kılamassın ki ohaoldumsmile

hı hı .. o yüzden zaten.. reglim kılamıyorum bu yüzden.. uyuyorum ben de .. zaten çok kötüyüm mafoldumben

ALLAH iyiliğini versin ne güldüm sabah sabah:roflol::roflol::roflol:
hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin rabbim..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…