Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O bende de yüksek doğal koruma yöntemi diyor. Ama duzeltilebilirmis 45 in üstü değilse hemen vücut kendini düzeltiyor

Mutlu haftasonlari

Birkaç gündür hava soguk olsa da günlük güneşlik buralar,bazi agaçlar canlanmaya başlamiş bile,bahar geliyor aaa dostlarr

Nasıl güzel bir mevsim şu bahar hüznü,kederi alıp götürüp umutla,sevinçle dolduruyor insanin içini..

Haftasonu temizlik yapmaktan hiç hoşlanmasam da haftaiçi misafir almayı düşündügüm için temizlik yapmam gerek fakat kapıyı kapatip dişari atmak istiyorum kendimi,sanırım iç sesimi dinliycim:)

Topraaaaam niçün modun düşük? Önemli birşey yoktur umarım..

Mefkurem yine gittinmi kız iyi alıştın hee :)

Aaaa ne olmuş acaba
Mefkurem çabuk gelirsin inş kuzuuum

Afiyet olsun canım...

Senin ufakliklar kaç yasin da.?

Seni artık 2 li rakamlarda görmek istiyorum hergafcim ayrıca özlemiş olabilirim .
Canımsın,sen de ozleniyorsun. Sık giremiyorum farkindayim ama aklimdasininiz her daim.
İkili rakamlari ben de sabirsizlikla bekliyorum. Bu hafta 101.8 leri gordum ama perşembe ve cuma karbon kaçamaklarim tekrar yukari çikartti.
Bugün tekrar dikkat etmeye başladim. Tokezleye tokezleye de olsa bu işin peşindeyim. Çok sıkıp, kendimi bıktırmak istemiyorum.

Benim de evde is yapmam gerek ama doktordan geldiğimde beri misin misin oturuyorum akşam dışarı çıkacağım ama dışarda bir hayat var ve ben o hayatın parçası olmak istiyorum

Afiyet olsun canım...

Senin ufakliklar kaç yasin da.?

Seni artık 2 li rakamlarda görmek istiyorum hergafcim ayrıca özlemiş olabilirim .
benim ufaklıklar biri 5 buçık yaşında biri 3 buçık yaşında canım erkek çocuğu canım yaramazlar beni koşturuyolar gecelere kadar peşle rinde.

Benim de uyandiktan sonra uzun süre yatakta keyif yapamam en fazla 30 dakika sonra başım ağrir.
çok kötü bir durum yaa çıkmakistemiyorum yataktan keyif yapmak istiyırum yookkk mümkün diill aynı senin gibi bende ağrılar giriyo her yanıma belkş zamanla değişir bı durumumuz bilemiyorum

Dün gece çok geç yattım ama yine 8 de ayaktayim gece 3 de yatim yine 8 de gözlerim açılıyor deli olacağım sonra yorgun oluyorum

Tamam canım gulukofenle kilo verilmeyeceğini hatda yemeye devam edince alınacağını bile biliyorum İnan. önümüzdeki hafta içi değilde daha sonraki hafta endokrine başlarız çapa yı düşünüyorum çünki eşim gilin ailenin orda genetik hastalık ağacı var troitlerden ..... vs diyetisyen dediki normal insanda 45 altı değer olurken sizde 200 ana kız endorinin yolları taştan ....

Anladım canım sağol birde endokrine gidince de sorayım sıkıcı o ilacı sabah akşam içmek gerçekten

Anladım sizede geçmiş olsun bakalım endokrine ne zaman halediceğim diyetisyen boynundan bir ulturasyonda çekilsin dedi. yıl 12 ay bunun 6 ayı demir hapı içmemiz lazım herhalde anlamadım ki 2017 dede 6 ay ilaç içtim ben

Sabah 9.30 1yumurta 1kkpeynir 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 11.45 1 elma

Oglen14.00 1 ızgara incik 2 bardak ayran salata 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 16.00 2 bardak ayran

Aksam 19.00 5 kasik karnıbahar yemegi salata 1dilim çavdar ekmeği

Su 3litre
Spor 150 dk yürüyüş

Dün gece çok geç yattım ama yine 8 de ayaktayim gece 3 de yatim yine 8 de gözlerim açılıyor deli olacağım sonra yorgun oluyorum
benimde o sorunum var geçte yatsam erkenden gözümü açoyorum çıldırocam birde ben gğn içinde çok yoruluyorum yani öyle bir uyumam gerekirki öle böle diil yani yokk aynen o saatlerdede yatsam sabahın körü kalkıyorum yorgun oluryorum halsiz oluyorum sinirli oluyorum çare arayıp bulmak gerek bına çabuk yaşlandırıcak yüzümüzü uykuzuzlık canım

Canım vallahi bende çok uyuyorum şimdi çay koydum ama gözüm yatakta benimki bişey demesede yatsam diyorum çok imrenirim az uykuyla ayakta durabilene bu gurubun en uykucusuda benim galibaa

Bende iki gündür saçma sapan yiyorum yine bu günkü listeyi yazıyım bariii

Kahvaltı saat 8:30

3 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1.5 kk peynir, domates, salatalık 4,5 dal tere

Öğlen saat 15:00
Yine peynir, zeytin, domates, bir biber, 3 dilim ekmek, 4 adet pazı sarma

Saat 17: 00
Bir kase tarçınlı sütlü tatlı

Birazdan çayın yanı da fıstık yiyim az bir avuç

Su da az oldu herhalde içerim yine bu akşam biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…