@Derin çok sevindim canım. Inşallah tamamen düzelir.
Gördüm sizi etiketten mavi bahcedeymisiniz :)
74FRIDA canım zayiflayinca hepsi düzelecek ama B12 ve d vitamini kullanin özellikle sen. Doktor bana yeniden başlattı değer ne kadar yukselirse o kadar iyi.. aynı değerleri devlet hast. Doktoruna gösterdim hiçbir takviye gerek yok dedi fakat kendi doktorum kullan dedi bende onu dinliyorum birde farklı bir probiyotik yazdı ona da başladım ..
Tsh degerlerine baktirmayi ihmal etme canım..
Benim kizada istediler TSH tahlili ona da canım sıkkın prolaktin hormonu yuksekmis büyük bir ihtimal..p.tesi aç karnına kan verecek bakalım umarım çok fena değildir durumlar..
Yok paylaşmadim. . Bir ara kısaca yazarım. . Bu aralar modum asiri düşük ..
Seni 80 li kilolardan hatırlıyorum kilo bildirimi yapıyordun..
Kabus gibi 90 lar dimi.? kurtulmak pek zor ama imkansız değil...
Takımdasın galiba dimi. ?
Mefkurem yine gittinmi kız iyi alıştın hee :)
Canımsın,Afiyet olsun canım...
Senin ufakliklar kaç yasin da.?
Seni artık 2 li rakamlarda görmek istiyorum hergafcim ayrıca özlemiş olabilirim .
Mutlu haftasonlari
Birkaç gündür hava soguk olsa da günlük güneşlik buralar,bazi agaçlar canlanmaya başlamiş bile,bahar geliyor aaa dostlarr
Nasıl güzel bir mevsim şu bahar hüznü,kederi alıp götürüp umutla,sevinçle dolduruyor insanin içini..
Haftasonu temizlik yapmaktan hiç hoşlanmasam da haftaiçi misafir almayı düşündügüm için temizlik yapmam gerek fakat kapıyı kapatip dişari atmak istiyorum kendimi,sanırım iç sesimi dinliycim:)
benim ufaklıklar biri 5 buçık yaşında biri 3 buçık yaşında canım erkek çocuğu canım yaramazlar beni koşturuyolar gecelere kadar peşle rinde.Afiyet olsun canım...
Senin ufakliklar kaç yasin da.?
Seni artık 2 li rakamlarda görmek istiyorum hergafcim ayrıca özlemiş olabilirim .
çok kötü bir durum yaa çıkmakistemiyorum yataktan keyif yapmak istiyırum yookkk mümkün diill aynı senin gibi bende ağrılar giriyo her yanıma belkş zamanla değişir bı durumumuz bilemiyorumBenim de uyandiktan sonra uzun süre yatakta keyif yapamam en fazla 30 dakika sonra başım ağrir.
benim ufaklıklar biri 5 buçık yaşında biri 3 buçık yaşında canım erkek çocuğu canım yaramazlar beni koşturuyolar gecelere kadar peşle rinde.
çok kötü bir durum yaa çıkmakistemiyorum yataktan keyif yapmak istiyırum yookkk mümkün diill aynı senin gibi bende ağrılar giriyo her yanıma belkş zamanla değişir bı durumumuz bilemiyorum
Tamam canım gulukofenle kilo verilmeyeceğini hatda yemeye devam edince alınacağını bile biliyorum İnan. önümüzdeki hafta içi değilde daha sonraki hafta endokrine başlarız çapa yı düşünüyorum çünki eşim gilin ailenin orda genetik hastalık ağacı var troitlerden ..... vs diyetisyen dediki normal insanda 45 altı değer olurken sizde 200 ana kız endorinin yolları taştan ....74FRIDA 43 K asuman :)) hellöö
İlaç konusu muamma kuzum.
Homa ir yazan kısım benim 4 ün üstündeydi.
Senin 14 lü çıkan değerinde benim 20 lerde.
İlaçta çözüm değil eşimden örnek veriyorum hep artık bıktınız :))
Diyet kuzum başka yolu yok.
Kilo verirsen düşer o değerler. O ilacı hiç kullanma derim.
Peynir ekmek gibi satılıyor şu an.
Doktorlara bakma bazıları ilaç vermeyi çok seviyo. Çok yüksek olanada sınırı biraz geçenede aynı dozda veriyolar.
Troit hepsinden önemli bi git mutlaka. Endokrine direk gidilmiyor devlette. Dahiliye yönlendircek.
Özellerde her yerde yok endokrin uzmanları. Bulursan aslında hem insülin için hem troit için en doğrusu onlar.
Anladım canım sağol birde endokrine gidince de sorayım sıkıcı o ilacı sabah akşam içmek gerçektenHer doktor farklı yorumluyorum ama paylaştığınız tahlilde çok az direnç var o dün akşam yediği seylerle de etkilemiş olabilir. Ama yine doktorlar biliyor doğru yorumu benim daha yüksekti bişey dememislerdi diyetle düzelir dediler
Anladım sizede geçmiş olsun bakalım endokrine ne zaman halediceğim diyetisyen boynundan bir ulturasyonda çekilsin dedi. yıl 12 ay bunun 6 ayı demir hapı içmemiz lazım herhalde anlamadım ki 2017 dede 6 ay ilaç içtim ben@Derin çok sevindim canım. Inşallah tamamen düzelir.
Gördüm sizi etiketten mavi bahcedeymisiniz :)
74FRIDA canım zayiflayinca hepsi düzelecek ama B12 ve d vitamini kullanin özellikle sen. Doktor bana yeniden başlattı değer ne kadar yukselirse o kadar iyi.. aynı değerleri devlet hast. Doktoruna gösterdim hiçbir takviye gerek yok dedi fakat kendi doktorum kullan dedi bende onu dinliyorum birde farklı bir probiyotik yazdı ona da başladım ..
Tsh degerlerine baktirmayi ihmal etme canım..
Benim kizada istediler TSH tahlili ona da canım sıkkın prolaktin hormonu yuksekmis büyük bir ihtimal..p.tesi aç karnına kan verecek bakalım umarım çok fena değildir durumlar..
benimde o sorunum var geçte yatsam erkenden gözümü açoyorum çıldırocam birde ben gğn içinde çok yoruluyorum yani öyle bir uyumam gerekirki öle böle diil yani yokk aynen o saatlerdede yatsam sabahın körü kalkıyorum yorgun oluryorum halsiz oluyorum sinirli oluyorum çare arayıp bulmak gerek bına çabuk yaşlandırıcak yüzümüzü uykuzuzlık canımDün gece çok geç yattım ama yine 8 de ayaktayim gece 3 de yatim yine 8 de gözlerim açılıyor deli olacağım sonra yorgun oluyorum
Canım vallahi bende çok uyuyorum şimdi çay koydum ama gözüm yatakta benimki bişey demesede yatsam diyorum çok imrenirim az uykuyla ayakta durabilene bu gurubun en uykucusuda benim galibaabenimde o sorunum var geçte yatsam erkenden gözümü açoyorum çıldırocam birde ben gğn içinde çok yoruluyorum yani öyle bir uyumam gerekirki öle böle diil yani yokk aynen o saatlerdede yatsam sabahın körü kalkıyorum yorgun oluryorum halsiz oluyorum sinirli oluyorum çare arayıp bulmak gerek bına çabuk yaşlandırıcak yüzümüzü uykuzuzlık canım
Inşallah iyi sonu lar çıkarAnladım canım sağol birde endokrine gidince de sorayım sıkıcı o ilacı sabah akşam içmek gerçekten
sağol canım inşallah şu hormonlar troit de hem bizim hem bir çok kişinin başına bella olduInşallah iyi sonu lar çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?