Bilgilerini bizimle de Paylaş olur mu öğrendiğimiz her yeni şey bize birseyler katarMerhabalar teşekkür ederim hoş bulduk sonbaharda Kubilay G..... listesi gibi liste veren bir diyetisyene gittim şimdi başka birine gidiyorum iyi başlamıştım sonra randevuyu kaçırınca bırakıp kıtlık moduna geçtim listemi uygularsam tekrar gitmeye yüzüm olacak
Doğru hala devam ediyorum yaşam şeklime en uygunu o gibi duruyor işten dolayi akşam geç yiyorum onun için diyetisyenler bana deli oluyor ve koca ir basarisizlik 10 kilo verdim o şekilde arada normal düzene girdim kilo aldımHoş bulduk sanki oruç diyeti yapmıştınız takip etmiştim yanlış mı hatırlıyorum bilemedim
Ananmm ben hiç bildirmesem mi ne artıdayım geçen hafta verdim bu hafta hiç dikkat etmedim nerdeyse ya
Kilom 117Bonus
saol canım allah razı plsun allah hepimize iyilik versin inşallah gğlüm
benim görümcekte benim eşimin benimle evlenmeden önce bir bayan arkadaşı varmış tabi bunlar arada görüşüyorlarmış görümcemle bize söylemiyor tabi 2 sene önce sen tut eşimin tel numarasını ver kadına kadın aramış eşimi konuşmular telde birgün tesadüf arabada biryere gidiyoruz eşim arabadan hemen inip bir dükkana uğraması gerekiyordu teli arabada bir baktım arka arkaya msjlar elime aldım müsaitsen beni ararmısın yazıyo hemen vatsapa girdim fotoya baktım bir kadın fotoda eşiö geldi kıyamet koptu eşimşn telini görümcemden aldığını öğrendik sen ddm beni sevmesen bile yeğen lerin düşünüp böyle birleye ön ayak olmamalıydın ddm ogündür bugündür resmiyiz acil durumlarda bir araya geliyoruz böle işte bacışşşş
Nasıl çıktı olcumunHayirli cumalar kızlar
Benim tartım bozuk galiba farklı farklı rakamlar gösterdi. Ben ortalama bir rakam yazicam.
Geçen hafta 93.5
Bu hafta 93.3
Spor 260 dk
tartidan sonra moralim bozuldu daha az bi rakam görmeyi umut ediyodum olmadı. 1 saat sonra spor salonunda aylık ölçümüm yapılıcak bence orası daha sağlıklı
ben hiç taviz vermiyorum samimi olmuyorum bu şekil davranan insan benim görümcem olamaz biz böyle görmedik çünkü benim erkek kardeşimin bir iki hatası oldu gelinden önce ben koştum uğraştım yuvası dağılmasın diye 9 aylık karnımda çocum öldü neden gelini çok seviyorduk yoo ama her neolırsa olsun o bizim gelinimiz yeğenlerimin annesi biz böyle biliriz canım allah herkesin kalbindeki nitetinin karşılığını versin diyelim seninkide az değilmiş haniBenim eşiminde nişanlısı varmış ayrılmışlar kısmet olmuş 6 ay sonra biz tanisip evlendik görümcem de onun fotosunu bizim albüme koymuştu. Ben tepki vermedim daha çok bozuldu. Sonuçta biten birseyi zorlamak mantiksiz. Senin görümcen tehlikeli sularda yüzüyor. Sinek küçük de olsa mide bulandirir ama sakin ve akıllı ol bence onlara karşı. Herşey bizim için sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?