Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilgilerini bizimle de Paylaş olur mu öğrendiğimiz her yeni şey bize birseyler katar
Ara öğünün birinde limon sıktığım maden suyu içeceğim bir de et yediğim günün ertesi sebze yemeliyim listeye dün azıcık başladım gibi bir kaçamak oldu eşim sayesinde
Ama inan biz bu kilo belasına okuyup deneyerek hem sahada da bayağı bayağı uzmanlaştık

Okuduğum zamanda bir gün denemiştim yapmayı 10 kilo çok iyi vermişsin darısı diğer kiloların başına

Bencede boşver sen insan gibi gayet makul bir şey söylemişsin benim esimde bebekken kızlar kuş ucurtmazdi valla ablalarina ellemeyin derdi bebek daha hasta olsa perişan olur diye kardeşlerinin huyunu bildikleri için hiç ses etmediler bile ( bu arada eşim bayaaa müdahaleci ve pinpiriktir çocukları konusunda) kimseye elletmezbana hacet kalmadı çarpışmak için milletle

Grinin 100 tonu olan istanbulda cumartesine nasıl enerjik başlanılır?

Temizlik yaparak....gunler önce planlamistim bugun mutfaga giricem dip kose diye hava sartlari hayalkirikligi yasatsada enes butun gece yarim saat uyutmasada vazgecmedim cocuklari anneme biraktim buyuk kiz yanimda sadece ugrasiyorum ne batmis mutfagim sanırsın senelerdir temizlik yapmiyorum tabi bu arada midem kazinmaya basladi ise dalinca unuttum yemegi falan gidip biseyler yiyim...

Yok paylaşmadim. . Bir ara kısaca yazarım. . Bu aralar modum asiri düşük ..

Seni 80 li kilolardan hatırlıyorum kilo bildirimi yapıyordun..
Kabus gibi 90 lar dimi.? kurtulmak pek zor ama imkansız değil...

Takımdasın galiba dimi. ?

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım...

Senin ufakliklar kaç yasin da.?

Seni artık 2 li rakamlarda görmek istiyorum hergafcim ayrıca özlemiş olabilirim .

Her doktor farklı yorumluyorum ama paylaştığınız tahlilde çok az direnç var o dün akşam yediği seylerle de etkilemiş olabilir. Ama yine doktorlar biliyor doğru yorumu benim daha yüksekti bişey dememislerdi diyetle düzelir dediler

Gözünaydin güzel haberler geldi sonunda

Değildir biraz kıskançlık da var huzursuz etme eglimi de var ama mesafeli olunca ve akıllı davranınca zararsız oluyor bu konuda eşim iyi ne olduğunu çok iyi bilir herkesi tanıyor hukuku suyunu

Benim de uyandiktan sonra uzun süre yatakta keyif yapamam en fazla 30 dakika sonra başım ağrir.

Derin çok sevindim canım. Inşallah tamamen düzelir.
Gördüm sizi etiketten mavi bahcedeymisiniz :)

74FRIDA canım zayiflayinca hepsi düzelecek ama B12 ve d vitamini kullanin özellikle sen. Doktor bana yeniden başlattı değer ne kadar yukselirse o kadar iyi.. aynı değerleri devlet hast. Doktoruna gösterdim hiçbir takviye gerek yok dedi fakat kendi doktorum kullan dedi bende onu dinliyorum birde farklı bir probiyotik yazdı ona da başladım ..
Tsh degerlerine baktirmayi ihmal etme canım..

Benim kizada istediler TSH tahlili ona da canım sıkkın prolaktin hormonu yuksekmis büyük bir ihtimal..p.tesi aç karnına kan verecek bakalım umarım çok fena değildir durumlar..

Amin inşallah suan diyetisyen kontrolünde devam ediyorum benzer bir sistem uyguluyoruz bakalım sonuç nasıl olacak 5:2 4:3 sistemini de sevmiştim vücudu şaşırtıyordu ama 500 kalori almak bazı günler çok zor oluyordu. Kilo verdikten sonra koruma da onu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…