,Kilom 65
Spor 305 dk.
Ara öğünün birinde limon sıktığım maden suyu içeceğim bir de et yediğim günün ertesi sebze yemeliyim listeye dün azıcık başladım gibi bir kaçamak oldu eşim sayesindeBilgilerini bizimle de Paylaş olur mu öğrendiğimiz her yeni şey bize birseyler katar
Okuduğum zamanda bir gün denemiştim yapmayı 10 kilo çok iyi vermişsin darısı diğer kiloların başınaDoğru hala devam ediyorum yaşam şeklime en uygunu o gibi duruyor işten dolayi akşam geç yiyorum onun için diyetisyenler bana deli oluyor ve koca ir basarisizlik 10 kilo verdim o şekilde arada normal düzene girdim kilo aldım
Bencede boşver sen insan gibi gayet makul bir şey söylemişsin benim esimde bebekken kızlar kuş ucurtmazdi valla ablalarina ellemeyin derdi bebek daha hasta olsa perişan olur diye kardeşlerinin huyunu bildikleri için hiç ses etmediler bile ( bu arada eşim bayaaa müdahaleci ve pinpiriktir çocukları konusunda) kimseye elletmezSeninki de bu duruma kırılması normal degil.anlam veremiyorum.aramzda hicbisey yokken bi anda yaptgm hersey kadını rahats etmiş.bosverdim ben artk kendimi anlatmaya iyi niyetimi göstermek icin cabalamayi biraktm.istedigini düşünsün.
hoş geldin canım aramıza nasılsın?Herkese iyi hafta sonları diliyorum stressiz mutlu
Grinin 100 tonu olan istanbulda cumartesine nasıl enerjik başlanılır?
,
YENA bravo sana ben seni 100 üstünde tanımıştım azminin çabanın karşılığını görmüşsün darısı başımıza başarı hikayen varsa okumak istiyorum paylaştın mı
bu sabah yine çok erken uyandım saat 5 den beri ayaktayım dahada yatamam bir kere gözümü açtımmı o yatakta iğneler batıyor sanki yatamam hemen kalkıyorum böyle çok erken saatte kaltığımda kahvaltı yapamıyorum neskafe ikisibir olandan içiyorum hem iştahımı kesiyor hemde kahvaltı saatime kadar beni tok tutuyor şimdi nesimi içtimhaber izliyorum herkes uyuyor
Gunaydin,mutlu haftasonlariniz olsun. Hayırlı ve bereketli gecsin gununuz.
Geçmişi tam okuyamadim,okumaya çalişacağim ama. Herkes iyidir inşallah. Allah herkesin gonlundeki muradi,isteği ve duasi neyse,hayirlisiysa versin .
Bu hafta perşembeye kadar iyiydim beslenme konusunda. Persembe ve cuma bol kaçamakli oldu. O yuzden daha fazla olmasi gereken eksim -200 gr olddu. Sporu da az yaptim..Sağlik olsun. Bugün kaldiğim yerden devam ediyorum.
Bu gün diyetisyene gittik kızımla iyi haberlerde aldık, kötü haberlerde neler yaptık anlatayım son konturolden bu yana kızım - 2.800 gördü çok mutlu oldu :)
Aile Hekimi kızımın tahlilerine saddece 1 kutu D vitamini kullanın diğer tahlileri normal dedi. fakat diyetisyen farklı yorumlayıp demir hapı, D vitamini ve B12 vitamini verdi tahlil sonuçlarına göre değerleri ben yeterli görmüyorum dedi kan hapını 6 ay kullanacakmış kızım. Troitlerinde bir sıkıntı var üniversite hastanesine Endokrine Yönlendirdi boynumdan ulturasyon çekinmesi lazım mış. Bu durum devam ederse ileride daha çok kilo alıcak ve veremiyecek tedavi olması lazım dedi . Kızımda insülin direnci varmış ama sağlıklı beslenerek bu durumdan kurtulacakmış .
Bana da insülin direnci için kesin ilaç kullanman lazım dedi gulikofen 1000 mg lık alayım mı dedim yetmez dedi tamam sabah akşam içeyim dedim olur dedi, diğer yönden endokrine troitler yüzünden benimde gitmem gerekiyormuş
Iyi akşamlar kusura bakmayın kilo bildiremedim ...bugün nisanın kontrolü vardı dün apar topar izmire gittik sabaha karşı yola çıkacaktık hemşire çocuk 2 den sonra uyumamalı dedi ...hiç uyumadan geceyi geçirdik şükürler olsun herşey temiz cıktı eeg filmimizdede%30 düzelme olmuş 6 ay öncesine göre nazda nefes alamiyorym diyordu acile gidiyorduk birsey yok diyorlardi..profdan onada randevu aldik oda trmiz cikti butun tahliller sukurler olsun..tabii ben bugunun stresi ile iyice sistim ...
Kilom aynı
Ama pazartesi itibari ile hergun menü bildirmeye başlıycam aldım başımı gidiyorum ...
ben hiç taviz vermiyorum samimi olmuyorum bu şekil davranan insan benim görümcem olamaz biz böyle görmedik çünkü benim erkek kardeşimin bir iki hatası oldu gelinden önce ben koştum uğraştım yuvası dağılmasın diye 9 aylık karnımda çocum öldü neden gelini çok seviyorduk yoo ama her neolırsa olsun o bizim gelinimiz yeğenlerimin annesi biz böyle biliriz canım allah herkesin kalbindeki nitetinin karşılığını versin diyelim seninkide az değilmiş hani
İyi geceler kızlar
@cakil80 2.100 gr yağdan, 1.800 kilodan gitmiş kısa ayın karı diyelim :)
bu sabah yine çok erken uyandım saat 5 den beri ayaktayım dahada yatamam bir kere gözümü açtımmı o yatakta iğneler batıyor sanki yatamam hemen kalkıyorum böyle çok erken saatte kaltığımda kahvaltı yapamıyorum neskafe ikisibir olandan içiyorum hem iştahımı kesiyor hemde kahvaltı saatime kadar beni tok tutuyor şimdi nesimi içtimhaber izliyorum herkes uyuyor
Grinin 100 tonu olan istanbulda cumartesine nasıl enerjik başlanılır?
Ara öğünün birinde limon sıktığım maden suyu içeceğim bir de et yediğim günün ertesi sebze yemeliyim listeye dün azıcık başladım gibi bir kaçamak oldu eşim sayesinde
Ama inan biz bu kilo belasına okuyup deneyerek hem sahada da bayağı bayağı uzmanlaştık
Okuduğum zamanda bir gün denemiştim yapmayı 10 kilo çok iyi vermişsin darısı diğer kiloların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?