Geçmiş olsun canımKaç gündür geç yatıyodum bu sefer kızlarla yattım. Erken yattım sonuç olarak 4 te uyandım :))
Duygu biraz grip oluyo gibiydi öksürük burun akıntısı derken bende şu an burnumu siliyorum.
Hımm tamam canım sağol vallaha bıktık yaa eskiden varmıydı böyle Yok demir eksik Yok D vitamini düşük, yok b 12 düşük ........ vsIyi geceler kizlarrr
Cnm bence insulin direncin ilac kullanacak kadar yuksek degil duzenli ve dengeli beslenmeyle yoluna girer zaten glukozun 90larda cikmis bulanikti tam okuyamadim o normal insulinin 14 kusur cikmis o da diyetle duser ve ins. Direncinde otamatikman azalir
Tiroidlerini takip ettirmen faydali ihmal etme kilo verme surecinide yavaslatir
Gozunuz aydin cnm insallah daha da iyi olurlar
Benimde emineye hamile kalmadan once yukselmisti 10 gune yakin gecikmem olmustu hamileyim sanmistim tahlillerde prolaktin yuksek cikmisti ilac kullandim yanlis hatirlamiyorsam paaketin icinde ya 2 ya da 3 tane ilac vardi kullandim sonra duzene girdi 1 ay sonra yumurtlamama bakmisti o da normaldi sonraki ay da hamile kalmistim ☺ kisaca ilacla toparlar merak etme ☺
Cnm korkma bence rabbim hepimiz icin en hayirlisini bilir. Ilk gebeligimde 97yle ikincide 98le simdikine 105le hamile kaldim. Ikisindede bir problem yasamadim cok sukur insallah bundada yasaman simdilik bir sikinti yok elhamdulillah 3 aylik oldum
Günaydınlar
Hayat yükünü daha az hissedeceğimiz, Mutluluklarımızın çoğalacağı bir haftamız olsun :)
Bonus tablolar için ellerine sağlık canım vakit ayırıyorsun bizim için naptın yatın mı sonra
Iyi geceler arkadaslar
Bende liste paylasmaya baslasam iyi olucak yoksa surekli yemeye devam edicem
Sabah
1yumurta
3 dilim ekmek
1.5kk peynir
Biraz kaymak
4 5 dilim sucuk
Oglen 4gibi
10tane yada 12 tane yaprak sarma
Yarim tadelle cikolatasi
Aksam
Yogurtlu tereyagli yumurta
Saat 9 da bi fincan cay 1 browni tekli paketlerden
12de pulbiberli limonlu yogurt
1 litre su icmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?