Listeli gelişiniz ne hoş nur hanım hoşgeldinizniye aynı gün içinde hem çikeleta hem kek yediniz?
Akşam kekin yerine meyve yiyiniz fitamin alınız. Grip aşınıza güvenmeyiniz.
[/QUOT]
Dengesiz oldugumdan oturu olabilir mi acaba
Griple ayni evde yasiyoz herkes birbirine bulastiriyor asi masi kalmadi
Cevabi alintinin icine eklemisim nasil becerdiysem
Gizli mesajmı vermek istedin
Acik yurusemmi diye düşünürken bir abdest aldım namaza durdum regl geldi namazda yürüyüşte iptal sen yürü bacım havada çok yağmurlu burdayürüdüm de geldim.azcık da ip atliyim.var mı benle birlikte atlicak
burda da kapalı dünden beri.hatta yürürken yağdı biraz ama yolu uzatıp yürüdüm gene.sen de hafifleyince yürürsün kuzum.adetin ilk günleri ben de bişey yapamıyorum bağlıyo elimi ayağımı resmenAcik yurusemmi diye düşünürken bir abdest aldım namaza durdum regl geldi namazda yürüyüşte iptal sen yürü bacım havada çok yağmurlu burda
Gerçekten mi bunu duyduğuma sevindim hamilelik beni korkutuyor kilolarim bi de Karatay i dinledim gece o daha da korkuttu
Ben hamilelikten çok korkmaya başladım doktora giderken bile sürekli tedirginim randevulari en az 2 kez erteliyorum.
Bu arada eli ile yazmasina ben de şaşırdım bi de ben öğlen kahvaltı yapıyorum haftasonu öğlen yemeği ne zaman yiyeceğim yemek arası 4 saat olursa. Dün bunun sıkıntısını yaşadım. Hafta içi dediği gibi kabul ama haftasonu uymak çok zor
Kaç gündür geç yatıyodum bu sefer kızlarla yattım. Erken yattım sonuç olarak 4 te uyandım :))
Duygu biraz grip oluyo gibiydi öksürük burun akıntısı derken bende şu an burnumu siliyorum.
-16 - 23 ŞUBAT HAFTASI-
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....
malipina -1,5 kg.....
@bengisu022 -1.4 kg....
HAFTANIN İKİNCİSİ......
@berilceee -0,9 kg.....
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....
Amethyst_1 -0,6 kg....
Sanırım ben de korkuyorum..
Geçmiş olsun gözüm,dikkat et kendine..
Annaaaaa ben de listeye girmişim,haftaya birinci olmalıyım..
Ellerine saglık bonusum,çooook tişikkirlir:)
Buralarda çok soğuk hava durumuna hiç bakmadım ama millet kar geliyor diyor donuyoruz ....Merhabalar,mutlu haftalar olsun
Ben haftaya temizlikle başladım,hava inanilmaz soguk hiç temizlik yapılacak zaman degil ama başladim bi kere:)
Kahve arasi verdim yanında inciri fazla yemiş olabilirim,ne lezzetli mübarek:)
Kuru incir kaç kaloridir acep
Sağol canım...ufakta olsa mutlu olduk uzun bir tedavisi var en az iki yıl...Gözünaydin güzel haberler geldi sonunda
Derin çok sevindim canım. Inşallah tamamen düzelir.
Gördüm sizi etiketten mavi bahcedeymisiniz :)
Inşallah canim...mavi bahçeye girdik nisanın surubunu arabada unutmuşuz yarim.saat sonra çıkmak zorunda kaldık.. hastanede işimiz bittikten sonra forum bornovaya gittik naz ikeayi istiyordu...güzel.gecti çok yorucu olsada...
74FRIDA canım zayiflayinca hepsi düzelecek ama B12 ve d vitamini kullanin özellikle sen. Doktor bana yeniden başlattı değer ne kadar yukselirse o kadar iyi.. aynı değerleri devlet hast. Doktoruna gösterdim hiçbir takviye gerek yok dedi fakat kendi doktorum kullan dedi bende onu dinliyorum birde farklı bir probiyotik yazdı ona da başladım ..
Tsh degerlerine baktirmayi ihmal etme canım..
Benim kizada istediler TSH tahlili ona da canım sıkkın prolaktin hormonu yuksekmis büyük bir ihtimal..p.tesi aç karnına kan verecek bakalım umarım çok fena değildir durumlar..
Sağol cnm amin insallahCok güzel kilo vermis.tebrikler motivasyonu artar bu sekilde.troit nasıl bu kadar yaygın anlamıyorum.bende var olac ve düzenli takip.gebelik boyu sürekli baktryrdm
Derin tahlil sonuclatn iyi çıkmasına sevi dim hep sağlıklı olsun evlatlarımız.
Amin canim inşallah hepimizin evlatlariIyi geceler kizlarrr
Cnm bence insulin direncin ilac kullanacak kadar yuksek degil duzenli ve dengeli beslenmeyle yoluna girer zaten glukozun 90larda cikmis bulanikti tam okuyamadim o normal insulinin 14 kusur cikmis o da diyetle duser ve ins. Direncinde otamatikman azalir
Tiroidlerini takip ettirmen faydali ihmal etme kilo verme surecinide yavaslatir
Gozunuz aydin cnm insallah daha da iyi olurlar
Benimde emineye hamile kalmadan once yukselmisti 10 gune yakin gecikmem olmustu hamileyim sanmistim tahlillerde prolaktin yuksek cikmisti ilac kullandim yanlis hatirlamiyorsam paaketin icinde ya 2 ya da 3 tane ilac vardi kullandim sonra duzene girdi 1 ay sonra yumurtlamama bakmisti o da normaldi sonraki ay da hamile kalmistim ☺ kisaca ilacla toparlar merak etme ☺
Cnm korkma bence rabbim hepimiz icin en hayirlisini bilir. Ilk gebeligimde 97yle ikincide 98le simdikine 105le hamile kaldim. Ikisindede bir problem yasamadim cok sukur insallah bundada yasaman simdilik bir sikinti yok elhamdulillah 3 aylik oldum
Allah dermansiz dert vermesinSağol canım...ufakta olsa mutlu olduk uzun bir tedavisi var en az iki yıl...
Sağol cnm amin insallah
Amin canim inşallah hepimizin evlatlari
Amin canim ama 6 ayda 10 yaş yaşlandık desem yeridir kârı koca...allah beterinden korusun ...insan evladı grip olunca bile üzülüyorken; nöbet geçirirse vücuduna zarar gelirse hasar birakirsa korkusuyla yasiyoruz...Allah dermansiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?