Haklısın valla çok zor çok Allah hasarsız atlatmanizi nasip etsin kuzuyada acil şifa versin inşallah canım aminnAmin canim ama 6 ayda 10 yaş yaşlandık desem yeridir kârı koca...allah beterinden korusun ...insan evladı grip olunca bile üzülüyorken; nöbet geçirirse vücuduna zarar gelirse hasar birakirsa korkusuyla yasiyoruz...
Kuru incir kalorili biraz 1 tane oluyo porsiyonu ben önceden yemezdim sonra çok sevdim cevizle yemeye bayılırım.
3 gün bişeyler yapalım eksi görelim iki gözüm. Sana bu akşamdan başlayarak ortilik teklif ediyorum. Ortaklık yani.
Buralarda çok soğuk hava durumuna hiç bakmadım ama millet kar geliyor diyor donuyoruz ....
İncir meyve değişim listesinde 1 adet mağlesef gerek kurusu, gerek yaşı bulaşınca bende 1 adetle durduramıyorum kendimi
Amin canim ama 6 ayda 10 yaş yaşlandık desem yeridir kârı koca...allah beterinden korusun ...insan evladı grip olunca bile üzülüyorken; nöbet geçirirse vücuduna zarar gelirse hasar birakirsa korkusuyla yasiyoruz...
burdayım kuzum ufaktan bir bahar temizliğine giriştim şükür bittiMefkurem OGULCUKLARIM E eboe nerelerdesiniz kızlar?
YENA topraaam sen de yazmiyorsun,yogunsun sanirim..
Modum düşük diyeni bugün vururum haaa
Sağ salim uyandıysak herşeyle başederiz evelallah
Esselamun aleykum hayırlı sabahlar güzeller
Modum düşük diyeni bugün vururum haaa
Sağ salim uyandıysak herşeyle başederiz evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?