Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benide yazın listeyee özel msj atamıyorum:)

amannn okurken bilee deli oldum behh
işte işten saat kaçta geliyosan
o saate yemegini ayarla ondan sornada bişe yeme

boshayallersmile işte böle

bu hafta ne kötü şeyler yaşamışım nan.. şöyle bi bakınca ben de ürktüm.. Allah beterinden korusun :Saruboceq:

geçti çok şükür :Saruboceq:

canım bende yazıp duruyom ama ısınma turları atıyodum şimd,i sen benide yaz listeye sabah aç karnına tartılim kaçkiloyum bakim özelden olmazda burdan yazarım desteklerinizi bekliyom ha beni kollayın gari kaydirigubbakcemile3

ööööffffff öööööfffffff

benım canım sıkılıyo kızlar...hadi toplanın bana gelın....

bu hafta acayıp şişlik var bende hiçte kılo vermedım bu hafta .

103 ten 97 ye dustum ama zannedersem burada bır muddet kalıcam gıbı ...

dılencı sende zaman zaman boyle duraklamalar yasamısmıydın...

saferan nasılsın...iyimisin...msnde profiline yorum yazdım okudunmu?

allah kavuştursunnerelerdesin yasmı tutuyon yoksa:a015:

evet kızlar gercekten yas tutuyom galiba ....

bugun anlamsız bır bas agrısı cekıyorum...

egedenız saferan siz nasılsınız....

yaaaa nerdesiniz beeee

aşkolsun sizdemi beni yanlız bıraktınız.....

ama ben size böyle yapmazdım...alıcagınız olsun...alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

YAAAAmotivasyonum bozuldu yardım acil bugün hiç diyet yapamadım gibi bir şey
Sabah peynir kepek ekmeği arada öğrencilerin zorlamasıyla yaptıkları partide pasta filan tırtıkladım eve geldim olmadık şeyler tırtıklamaya devam ettim. Yarına kilo bildirimi var eyvah
Bana ne oldu anlamadım destek istiyorum.Ağzımı midemi çitilemek bu günkü tatları unutmak

Ne zaman çok kiloluyum vermem gereken çok kilo var diye düşünsem yılgınlık yaşıyorum dikkat ettim de

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
ya canım zaten duygu yüklü ve yanlızım...
bu sözler beniiyice duygulandırdı şimdi....
:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

ne güzel şiir ölee
çok hoşuma gittii

herif az geç kalsa ewe akşam yemegi yenmez bekleriz çocukalrla
arada kıssakta
onlarda evin neşe kaynagı iştee

seferan tartıl ekledim listeye senide ccicim

Mesaj Linki
iyi akşamlar hanımlar
bugun 10 na kadarrr tostum yattımm
sonra 4 zeytn bir dilim ekmek 2 çatal peynir ve domatesle kahvaltı
bir elma
öglen sarımsaklı yogurtlu bi rtabak makarna
bir muz arada
akşamda 2 dikim ekmek
havuç kavurması yogurtlu yeşillik koca kase çorba

mmisafir geldi bir bbardak fanta ve bir küçük kase 2 avuç kadar karışık çerez

İyi geceler güzeller.
Sadece Cıtol ve ben varız ama gelen olur umarım.
Cıtol üm sana nazar değdirmekten korkuyorum.Maaşallah binlerce kez.Yap bu haftada bir bir güzellik tartıda inşallah.....

yok anacım kışın evi zor ısıtıyorum yazında hiç pencere kapatmam malum bide istanbuda oturuyorum kışın camı açmak evdeki havayı kirletmek demektir :sinifsinif:
öylemi diyosunnn aklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar: benim herüfte bi beş kilo önceki halimi seviyormuş niyeysesempatiksalakcinnigerçi bende erkek olsam gerçi bu halimlede kemikleri elime gelen biriyle olmak istemezdim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

olur bitanem olur bencede aldığım 44 yakındır bedenler değişiyor çünkü elimde eskiden giydiğim 42 var ama onlarada baksan 38 ile 40 arası hangisi gerçek beden onu bilmiyorum önemli değil etikette ne yazdıysa odur aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canımcımmmmmm Şenizhepimizin inşallahhh :lepi:

sağolasın kart koyunum benümmmmm Şeniz

ah benüm kuzuumm çok sağolasınn duygulandım banada yolla evinin temizliğnden olumunekankayizsmile
pırasaya da bayılırım sempatiksalakcinni
:umursamaz::umursamaz::dilcikar:

canımsınn banada yolla o bayılmalardan mecbur olmasam temzilk yapmayı sevmiyorum ama mükemmel olmadığı zmanda beni inanılmaz rahatsız ediyor herşey benim gözümde dört dörtlük olacakki temizlik bitti diyebileyim gıccık bi durum ama bunu geçemiyorum işte temzilik yapmadığım zamanlarda depresyona giriyorum resmen yaa ciddi ciddi akannehirama asla temizlik yapmayı sevmiyorum sadece temizlik sonrasını seviyorum oda kendi kendine olmuyor onun için biraz zengin olmam lazım kaydirigubbakcemile3bu arada halaa iyileşemedim ve berbat durumdayım

ilaç aldığım ve yememe dikkat etmediğim için çok yediğimden değil ama saatlerine dikkat etmediğimden bu hafta tartılmadım beni gene aynı geç canımcım durumumda değişiklik kötü yönde oldu çocukluğumdan beri beni etkileyen solunum yolları iltihaplanması oldu yine bu sene olmadı diye sevinmiştim ama es geçmedi bu sene yine alsanaalsanasmile hafif öksürdüğümde bile sırtımda bıçaklar saplanıyor boğazım inanılmaz acıyor ve zor nefes alıyorum antibiyotik ikullanmadanda geçmiyor:1no2:yarın doktora gidicem oğlumu götürücem bende ilaçlarımı yazdırıcam erkenden çıkıcam ne zaman eve gelirim bilmiyorum uzun sürebilir şimdiden bildirdimm şüşürüüüüü :roflol::roflol: :roflol:

dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 domates ve 1/2 çay kaşığı yağla yapılmış omlet
1 dilim ekmek

öğle
2 yk makarna ile yağsız salatamı karışırdım amakrna salatası oldu

ara 1 elma

akşam
1 ızgara tavuk budu derisiz
1 salata
1 ekmek

dün tansiyonum yükselmişti spor yapamadım

bugün tartıldım kilo 91.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…