amannn okurken bilee deli oldum behh
işte işten saat kaçta geliyosan
o saate yemegini ayarla ondan sornada bişe yeme
boshayallersmile işte böle
off hep aynı dert dimi
neyse saglık olsunbakalım
bir yerden başlamak önemli olan
amannn okurken bilee deli oldum behh
işte işten saat kaçta geliyosan
o saate yemegini ayarla ondan sornada bişe yeme
her hafta olsun 1 olsun aklinialirimsmile
hoşgeldin cnm 104 ile listeye yazıyorum senide
boshayallersmile işte böle
allah kavuştursunnerelerdesin yasmı tutuyon yoksa:a015:neden reklam olsunkı...
ben nedense bu ilaca taktım.
piyasada satılan tum zayıflama ilaclarıyla az cok tanısıklıgımız var.
fakat slm yıben ılk defa duygum ve ilgimi cektı arastırdım fakat cok pahallı.
krız var tatlım kocamdan ne deyıp alırım bılmem zaten boyle ilaclara karsı.
merak ettım sen nasıl ve kaca aldın?
gunaydın kızlar kocam gıttıgece 1 de.sabah 7.5 aradı antepdeymısler.antepbe kadar ucakla surıyeyede karadan gııdecekler.
şimdiden özladim.mafoldumben
dun dedım ona sakın battanıye ısteme gercı dedemanda guzel battanıyeler vardır ama dedım sakın..
mevzudan haberdarmıs herhalde napayım ben elalemın battanıyesını dedi..Şeniz
benım battanıyemmı yok.hem benımkı dunyanın en guzel battanıyesı .dedı bana kızlar bayanssulusmile
:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:Ne zaman çok kiloluyum vermem gereken çok kilo var diye düşünsem yılgınlık yaşıyorum dikkat ettim de
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı
yok anacım kışın evi zor ısıtıyorum yazında hiç pencere kapatmam malum bide istanbuda oturuyorum kışın camı açmak evdeki havayı kirletmek demektir :sinifsinif:
Yok ya ben o kadar yapmıyorum artık..Kızımda öyle çok pimpirikliydim..Sürekli mız mız büyüdü daha sık hastalanırdı..
Oğlumda daha tecrübeli,olgun vede dolgun olduğum için daha relaksım..
Niye sıkıyosun havaya o tür şeyleri..:)) evi sık sık havalandırıp günlük temizliğini yaptıktan sonra ne gereği var canım..:)
öylemi diyosunnn aklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar: benim herüfte bi beş kilo önceki halimi seviyormuş niyeysesempatiksalakcinnigerçi bende erkek olsam gerçi bu halimlede kemikleri elime gelen biriyle olmak istemezdim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
süpersin vallaa:lepi: 42 beden erkeklerin en çok hoşuna giden bedenmiş heee:jeyyar:
bu arada geçmiş olsunn sana da yeğenimize de... evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun....
yaaa bacılar bide ben kurudum kaldım hiç tuvalete çıkamıyorum anaaaammm uuuuf bana bi çare.... içimde geri dönüşüm işlemleri başlıcak yakında fosilleştim....
olur bitanem olur bencede aldığım 44 yakındır bedenler değişiyor çünkü elimde eskiden giydiğim 42 var ama onlarada baksan 38 ile 40 arası hangisi gerçek beden onu bilmiyorum önemli değil etikette ne yazdıysa odur aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok yakın bir zaman da ben 50 beden ile yaşamıştım onu.. ama çok kısa sürdü çünkü o 50 bedeni alıp başka bi yerde 52 denedim olmadı sinir olmuştum.. bi tadını çıkaraydım bari be.. boshayallersmile neyse 50-52 giyiyorum.. tek amacım 48 e düşmek.. şimdilik.. ama beden küçültmek kilo vermekten zor.. ben bu hafta kilo veremem şimdiden diyim :1no2:
sağol canımcımmmmmm Şenizhepimizin inşallahhh :lepi:gunaydın
allah senı bıldıgı yapsın hemı sabah sabah benı iyiguldurdun.
adamlar baksa oyle goguslere alimallah herufun gözünü oyarız valla..
bak sana gögüs egzersızı..
kollarını gogus izana kaldır dırseklerını yakın olan etlı bolgelerı avuclarınla kavra.saga sola kol etlerını oynat bak gogusler hop hop hopluyo.bır zaman sonra farkı farkedeceksın..sempatiksalakcinni
tursarı evlılık yıl donumun kutlu olsun ömrunuzde inş uzun olsun...
bu arada hasta olanlarada acıl sıfa dılıyorum...
yenı gelenlerde hosgelmışler......
sağolasın kart koyunum benümmmmm Şeniz
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebem dün yazıyodum atlamışım Şeniz Allahım sana 38 beden pantolonların bol gemesini nasip etsinnn :Saruboceq:
:roflol: Bende yüzmeye gittiğim zaman öyle bi kadın görmüştüm küçümen bir donu ve dantelli falan beyle sütyeni vardı he -tatlicadiarzu- Bi ona bide kendüme bakmışıdım
Talihim kööörr bahtımm kaaaraa
Bu arada benden bekar arkadaşlarıma nacizhane bir tavsiye buyrunnnnnnnnn oturun oturduğunuz yerde len evlenipte napcaksınız mannakmısınız siz alsanaalsanasmile
Yalnızlık çekilmez derseniz beğendiğiniz biriyle gününüzü gün edin sonra basın depiği alsanaalsanasmile
Şaka sanmayın ben ciddi olarak evlenmeyin diyorum :1closedeyes: Ta ki delicesine aşık olana kadar bu lafımı diyneyin....aşık olunca tahammül artıyo...hoş ondada bi halt olmuyo ya neyse...başka bi getirisi yoh
ah benüm kuzuumm çok sağolasınn duygulandım banada yolla evinin temizliğnden olumunekankayizsmilesağol yenacım evet tertemiz oldu ama bende oldum hem iş hem çocuk çok zor oluyor
geleyim canım ayıp ettin sen yeterki çocuğa bak benim huysuz kızım beni işten daha çok yoruyor
sağol canım daha kızımı yıkayacağım yemek olacak benim burada işim ne acaba bağımlılık yaptınız vallahi bu işin arasında giriverdim bu arada leslie ilede yürüdüm sporumuda tamamlamış oldum inş öğleden sonra kaçırmam mamaları
:umursamaz::umursamaz::dilcikar:pırasaya da bayılırım sempatiksalakcinni
canımsınn banada yolla o bayılmalardan mecbur olmasam temzilk yapmayı sevmiyorum ama mükemmel olmadığı zmanda beni inanılmaz rahatsız ediyor herşey benim gözümde dört dörtlük olacakki temizlik bitti diyebileyim gıccık bi durum ama bunu geçemiyorum işteay ben gelirim kızz
bayılıyorum temizlige
ama keyfim yerinde olacak
şimdide topladım evi bi makina tutup toz alıp viladalıcam
sonrada mutfak varr
bitiriyim geliyorum sanaaaolumunekankayizsmile
şüşürüüü :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?