Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydınlar hayırlı cumalar,hayırlı kandiller herkese
Kendimi kastikca kilo yapıştı kaldı o kadarda dikkat ediyorum içimden bir ses 7 lere inemiycen bari buralarda kal diyor sanırım o ses kilo vermeme psikolojik engel teşkil ediyor kısır döngü resmen her ay 10 gün regle gidiyor 2-3 kilo geliyor sonraki 15 günde tekrar adaptasyon ve o alınan 2-3 kiloyu vermekle geçiyor sonuç aynı noktaya geri dönüyorum ne yapsam ne etsem gıcık oldum

çikmiş sorulara bakiyorum deneme sinavlara çözüyuorum. kafa almiyor oruçluyum bugun de.
off işin çikmazdayim ya ders çalışasim yok.
Allah kabul etsin bazı deraler için ozet okuyup soru cozmek yeterli oluyor evet. Benım bu iki ders için ole deil ama ondan sona kaldılar. İnşaAllah veririz hafta sonu bu dersleride kurtuluruz

Tamamdır Bonus kapışırım

Bugünkü yediklerim
Sabah 2 haşlanmış yum.
2dilim t.b ekmeği
Domates
açık çay
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı
bir parça ızgara tavuk
Ara sade kahve
aksam
zeytinyağlı bakla
yogurt
cayin yanında az fistik

Hayırlı akşamlar

Regl ile başladım yeni haftaya hep böyle olmuyor bu sefer burnuma kadar şişim gerginim çekilmez durumdayım şu an ruhumun sakinleşmeye ihtiyacı var.

Kızım dün akşam rahatsız oldu bezi aç dedi kaşınıyo falan zaten daha öncede çok açtım kaka yüzünden kapadım tekrar.
Kızıyorum biraz çünkü anlayacak kadar büyüdü zaten.
Bu akşam lazımlığa kaka yaptı eylesine bahtiyaaarım napim ya artık lazımlık taşırım klozet korkusu geçene kadar. Kv ye anneme falan zaten başka da bi yere gitmiyorum.

Kuloduna yaptığı kakayı lazımlığa koydum bak yapmışsın dedim

Bu annelik bazen iğrenç şeylerden keyif aldırıyor

Listeyi sabah yapıcam müsait olucam anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…