Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyve yiycem şimdi istermisiniz ? :)

Yazın ne güzel ya envai çeşit meyve var...
Kış meyvelerini pek sevmem...
Meyveler cok guzel evet ama fazla yememek gerekiyor Fit hatunlar yiyebilir,sen ye canim,afiyet olsun,şifa olsun
Listelerde her hafta aksıyor
Sözde 2 kaptan var ama nerde gençlerde pek üşengec canim
Gelsinlerde 1.ligimi ilan etsinler degil mi? Çok heyacanliyim

İki gündür dengesiz besleniyorum yine pazartesiyi beklemeden yarın sıkıya alsam iyi olucak kardeşimin mevlütü vardı ev baklavalarına yenildim...

Kızım yarın dolma istiyor yaprak sarma kabak, patlıcan yap dedi planlamada yarına dolma var gibi 3 er tane yoğurtla yenirse sıkkıntı olmaz sankiii

Dolmada bu gün mevlütten bana yiyecek ne getirdinle ortaya çıktı yaprak sarması getirseydin bari dedi bende hiçbişey diyete uygun değildi getirmedim dedim

Hayatta diyet yapmaktan daha zor birşey varsa, oda çocuğuna yaptırtmak

Geçmiş olsun derin

Sana katiliyorum,biz bu yaşta zor engel oluyoruz nefsimize ergen genclerimiz nasil olacak, Allah sabir ve guç versin ama pes etme sakin,başaracaksin

Sana katiliyorum,biz bu yaşta zor engel oluyoruz nefsimize ergen genclerimiz nasil olacak, Allah sabir ve guç versin ama pes etme sakin,başaracaksin
Biraz önce sohbet ederken tartıştık odasına küs gitti dişlerine tel takılması gerekiyor ( adı neydi o tedavinin) onu istedi zor o tedavi önce bazı şeyleri yoluna sokup hayatına, geleceğine yatırım yaptığını görmem lazım dedim .......

Demorileze ediyorsun beni dedi

O yaslarda oluyor oyle tripli halleri,bize duşen sabretmek ve olgunlaşmalarini beklemek

Cumartesi menusu
Sabah12.30
Bir bardak su
Bir bardak zencefil,zerdeçalli sut
İki yumurta,zeytin,peynir,maydanoz

Ara yesilcay, bir kurabiye,yarim eksi elma

Akşam20.00
4 kasik kuru fasulye
Sarimsakli,yogurtlu kabak salatasi
İki çatal dogum gunu pastasi( fazla cis,cos var farkindayim,iki gundur ust uste bu kaçamaklar yapilmamaliydi)

Su 2,5 litre
Spor 2 mil Leslie

Günaydın hayırlı pazarlar, ülkemizi feraha çıkar yarabbim çok kötü günler dolar almış yürümüş, ekonomi, yangin, sel, iklim değişikliğinden en çok etkilenen ilk 3 ülkenin içindeyiz, tarim, hayvancılık bitmiş, dış borç, iç borç almış yürümüş sen yardım et Allahım aminnn

Canim ne kadar erken baslansa o kadar erken sonuç alınıyor ..
Benim kız da gördü tel tedavisi

Misal meyve hiç yemiyorum desem, ne yiyon dedin ya yeri gelmişken diyim onlar hep şeker

Yeme meyve kuzum şeker onlar .
Sen börek ye :))

Kimin doğumgünü ?
Mutlu seneler olsun

Ya sorma
papazin yaptıklarına hele ..

Minnos bir kız yegenim var 4 yasinda onun doğum gunuydu canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…