Okular açılınca uykunda düzene girer ben sabah kahvaltısını çok geçiktirince abartı yiyorum en sevdiğim öğün zaten ....İyi geceler
Pazartesi menüsü
Sabah 16.00( evet malesef bu saate kadar canim istemedi,gec de kalkiyorum) if yaptim bugün:)
Bir bardak su, maydanoz kuru,
7 hurma
İki yumurta,biraz peynir ve bir kabaktan omletimsi sey
Ara kahve
Akşam 10.45
Bir muz,uzerine tarçın,bir bardak süt
İki kucuk uçgen kavun bunu yemeyecektim gorunce dayanamadim
Geç yatyorum o yuzden bu saatte yedim
Su 3 litre
Spor 60 dk tempolu yürüyüş,10 dk bolgesel hareketler
Kız Allah iyiligini versin bu nasil diyet,baklavali diyet mi olur,takimlarda olsaydik çivili sopalari ve okkali laflari yerdik, su sira 7. Takimi takip ediyorum,resmen milli maça hazirlanir gibi disiplinliler,hepsi birer sporcu gibiPazartesi menüsü
Kahvaltı : bir haşlama yumurta, biraz peynir, 3 adet zeytin, domates, maydanoz
Ara: çay eşliğinde iki dilim ev baklavası
Öğlen dışarda aç ve susuz kaldım işim çok uzadı bildeydim en azından su alırdım yanıma
Ara: bir dilim baklava (çıkarken ofise uğradım )
Akşam 18:30. Bir kase yeşil fasulye, 3 köfte kadar ızgara et
22bir erik bir çaybardağı süt
Bıgün çok aç ve susuz kaldım şu an bile karnım aç İyi birgün değildi
Ay hic sorma sabah ezanindan sonra ancak yatiyoruz ailecek,neyseki oğlanin çarşamba dersanesi ve okulu basliyor,duzene gireriz artikOkular açılınca uykunda düzene girer ben sabah kahvaltısını çok geçiktirince abartı yiyorum en sevdiğim öğün zaten ....
Niye öyle diyorsun bende çok azimliyim 2. Tepsi baklavada bitti neyseki üçüncü tepsiyi şerbetlememişler o bayrama kaldı herhaldeKız Allah iyiligini versin bu nasil diyet,baklavali diyet mi olur,takimlarda olsaydik çivili sopalari ve okkali laflari yerdik, su sira 7. Takimi takip ediyorum,resmen milli maça hazirlanir gibi disiplinliler,hepsi birer sporcu gibi
Yapma kuzum yapma,zayiflayinca yeriz baklavalariNiye öyle diyorsun bende çok azimliyim 2. Tepsi baklavada bitti neyseki üçüncü tepsiyi şerbetlememişler o bayrama kaldı herhalde
Allah insanı 7. Takımdan korusun o ne öyle en son ne zaman ev baklavası yediler acaba yazık onlara :)))Kız Allah iyiligini versin bu nasil diyet,baklavali diyet mi olur,takimlarda olsaydik çivili sopalari ve okkali laflari yerdik, su sira 7. Takimi takip ediyorum,resmen milli maça hazirlanir gibi disiplinliler,hepsi birer sporcu gibi
Kiz biz yiyoruzda ne oluyo,etler herbir tarafimizdan portluyor,hem onlar daha uzun yasayinca bizden daha çok yemis olurlar baklavayi,hayran kaldim onlara, birbirlerini motivede ediyorlarAllah insanı 7. Takımdan korusun o ne öyle en son ne zaman ev baklavası yediler acaba yazık onlara :)))
Ne biliyim bütün gün aç susuz olunca yazıyım bari didim olmamış dimii
Eeee napim benden başkada liste yazan yokki görev icabı yazmak zorundaydım :)))))
Çç
Kiz biz yiyoruzda ne oluyo,etler herbir tarafimizdan portluyor,hem onlar daha uzun yasayinca bizden daha çok yemis olurlar baklavayi,hayran kaldim onlara, birbirlerini motivede ediyorlar
Niye öyle diyorsun bende çok azimliyim 2. Tepsi baklavada bitti neyseki üçüncü tepsiyi şerbetlememişler o bayrama kaldı herhalde
Ay hic sorma sabah ezanindan sonra ancak yatiyoruz ailecek,neyseki oğlanin çarşamba dersanesi ve okulu basliyor,duzene gireriz artik
Günaydın
Netim yok gelemiyorum gelmiyorum sanmayın.
Takıma yazmıştım bana bi el atın diye oraya yazdığımı burayada koyayım.
Bakmayın öyle yazdığıma tabiki kimsenin el atmasını beklemiyorum.
İnsan bazen iki güzel söz görmek istiyor sadece.
Gereksiz naz caz işte.
Yoksa dermanı, çaresi, çözümü bende biliyorum.
Hakkın var düzgün yemediğim için de huzursuz oluyorum.
İnsanlık halidir bazen güçsüz mutsuz olursun.
Kimseyle konuşmak kimsenin yüzünü bile görmek istemezsin.
Sadece yalnız ve sessiz kalmak istersin.
Bazı hisleri tarif edersin içim daralıyor diye.
Bazılarını da tarif edemezsin.
Neden diye sorulduğunda bir cevap veremezsin.
Sonra geçer.
Çok sisim canım ya ben bir regl oluyorum nerdeyse 10 gün sürüyor zaten kansizim iyice pert oluyorum derece zor bu hafta
Hahahaha ben şokYaaa sorma 3. Lüğüme göz dikmiş ayzaten bir önceki mesajında eksi birdim diye yazınca ben şok, ben iptal neyseki söz uçar yazı kalır ISILDURU
Çok sisim canım ya ben bir regl oluyorum nerdeyse 10 gün sürüyor zaten kansizim iyice pert oluyorum derece zor bu hafta
O benim dimi kafamda deli sorularAmaISILDURU alir bunun rövanşını,ben oyle hirsli goruyorum onu hatta beni bile 1.likten indirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?