Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okular açılınca uykunda düzene girer ben sabah kahvaltısını çok geçiktirince abartı yiyorum en sevdiğim öğün zaten ....

Kız Allah iyiligini versin bu nasil diyet,baklavali diyet mi olur,takimlarda olsaydik çivili sopalari ve okkali laflari yerdik, su sira 7. Takimi takip ediyorum,resmen milli maça hazirlanir gibi disiplinliler,hepsi birer sporcu gibi

Okular açılınca uykunda düzene girer ben sabah kahvaltısını çok geçiktirince abartı yiyorum en sevdiğim öğün zaten ....
Ay hic sorma sabah ezanindan sonra ancak yatiyoruz ailecek,neyseki oğlanin çarşamba dersanesi ve okulu basliyor,duzene gireriz artik

Kız Allah iyiligini versin bu nasil diyet,baklavali diyet mi olur,takimlarda olsaydik çivili sopalari ve okkali laflari yerdik, su sira 7. Takimi takip ediyorum,resmen milli maça hazirlanir gibi disiplinliler,hepsi birer sporcu gibi
Niye öyle diyorsun bende çok azimliyim 2. Tepsi baklavada bitti neyseki üçüncü tepsiyi şerbetlememişler o bayrama kaldı herhalde

Allah insanı 7. Takımdan korusun o ne öyle en son ne zaman ev baklavası yediler acaba yazık onlara :)))

Ne biliyim bütün gün aç susuz olunca yazıyım bari didim olmamış dimii

Eeee napim benden başkada liste yazan yokki görev icabı yazmak zorundaydım :)))))

Çç

Bonus kuzum ne oluyor sana. Sakin birakma bak ben sizin sayenizde buralara kadar geldim,sizden aldigim şefkle, uzuntuleri,sıkıntilarını birak geride,guzel şeylere odaklan,hadi ne olur,inan sen guclu va zeki hatunsun,hepsinin ustesinden gelirsin. Hadi daha senle yaris yapacagiz,seni gececegim( yani öyle ümit ediyorum)
Sen bitanesin,balsin,kaymaksin,sonrada çıtır olacaksin,seviyoruz biz seni,hadi kalk bir Leslie yap da gendine gel

Kiz biz yiyoruzda ne oluyo,etler herbir tarafimizdan portluyor,hem onlar daha uzun yasayinca bizden daha çok yemis olurlar baklavayi,hayran kaldim onlara, birbirlerini motivede ediyorlar

Kiz biz yiyoruzda ne oluyo,etler herbir tarafimizdan portluyor,hem onlar daha uzun yasayinca bizden daha çok yemis olurlar baklavayi,hayran kaldim onlara, birbirlerini motivede ediyorlar

tamam doğru diyorsun evet bugün daha sağlıklı menüler yiyim bari, dün akşam işin şakası tabiii

Herkeş nerelerde bayram temizliklerine mi başladınız

Günaydın

Netim yok gelemiyorum gelmiyorum sanmayın.

Takıma yazmıştım bana bi el atın diye oraya yazdığımı burayada koyayım.

Bakmayın öyle yazdığıma tabiki kimsenin el atmasını beklemiyorum.
İnsan bazen iki güzel söz görmek istiyor sadece.
Gereksiz naz caz işte.
Yoksa dermanı, çaresi, çözümü bende biliyorum.

Hakkın var düzgün yemediğim için de huzursuz oluyorum.

İnsanlık halidir bazen güçsüz mutsuz olursun.
Kimseyle konuşmak kimsenin yüzünü bile görmek istemezsin.
Sadece yalnız ve sessiz kalmak istersin.
Bazı hisleri tarif edersin içim daralıyor diye.
Bazılarını da tarif edemezsin.
Neden diye sorulduğunda bir cevap veremezsin.

Sonra geçer.

Ay hic sorma sabah ezanindan sonra ancak yatiyoruz ailecek,neyseki oğlanin çarşamba dersanesi ve okulu basliyor,duzene gireriz artik

Ne zorunuz var her gün böyle uyumaya oyy..
Fena alışkanlık yapıyor gece uyumama ve gece yemeği aman dikkat

Sorun ve çözüm aynı anda ifade edilmiş herseyin farkında olmak buna denir ...
Geriye uygulamak kalıyor ki o en basidi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…