Ederim canim,belki sen de bu programa gecersin:)Gelismelerinden haberdar et olur mu
Sevindim ya eski bir 7. Takım üyesi olarak. :)sağol inşallah sen daha çok kilo verirsin canım
bi ara kapandı ama geri toplandık çok şükür
Neden olmasın seni takip ederim yapabileceğim birsey olursa ben çok Karatay ci değilim bana uymuyor doktorum da ömür boyu yapamayacaksan zorlama kendini dedi. Ben osman Müftüoğlu nu takip ediyorum yaşasın hayatı kacirmiyorum. O bana ve hayatıma daha yatkın bu ÍF programını kendi de uyguluyormus onda da şeker var ve insülin ve şekeri düşürdüğünü söyledi ben onun için ona daha çok eglimliyim.Ederim canim,belki sen de bu programa gecersin:)
Tabiki sana hangisi uygunsa onu yap,sen kendini taniyorsun neticesinde. Hadi bakalim farkli programlarla ne kadar kilolar verecegiz,boylede birbirimize destek olabilirizNeden olmasın seni takip ederim yapabileceğim birsey olursa ben çok Karatay ci değilim bana uymuyor doktorum da ömür boyu yapamayacaksan zorlama kendini dedi. Ben osman Müftüoğlu nu takip ediyorum yaşasın hayatı kacirmiyorum. O bana ve hayatıma daha yatkın bu ÍF programını kendi de uyguluyormus onda da şeker var ve insülin ve şekeri düşürdüğünü söyledi ben onun için ona daha çok eglimliyim.
Sevindim ya eski bir 7. Takım üyesi olarak. :)
Benim kaptanımBonus olsun agzımı burnumu kırar bence sıvı diyeti yaptırır agzım burnum yamulunca :)
selamun aleykum hayırlı aksamlar canlarım
bılıyorum bana kızdınız ve benn cok suclu hıssedıyorumkendımı benbu ısı beceremedım kendıme yazıkettım su ankı kılomu yazmaya bıle yuzuzm yok vazgectım cabalamaktan rabbım yolumu nasılcızer bılmıyorum ama artk kılo ıleılglı hıb bırsey yapmak ıstemıyorum ne olur benı anlayın ve dua edın hepınızı çok sevıyorum hoscakalın
Canim sana niye kizalim,senin icin istiyoruz burada olmani.Sana tek soyleyebilecegim ne olur birakma,senin icin can-i gonulden dua edecegim. Yardim almalisin,ihmal etme lutfen,kilon fazla çunku. Doktora ya da diyetisyene gittin mi hic,bir de oralari denesen canim.selamun aleykum hayırlı aksamlar canlarım
bılıyorum bana kızdınız ve benn cok suclu hıssedıyorumkendımı benbu ısı beceremedım kendıme yazıkettım su ankı kılomu yazmaya bıle yuzuzm yok vazgectım cabalamaktan rabbım yolumu nasılcızer bılmıyorum ama artk kılo ıleılglı hıb bırsey yapmak ıstemıyorum ne olur benı anlayın ve dua edın hepınızı çok sevıyorum hoscakalın
Öyle hoşçakal demekle olmuyor bazı şeyler öyle sorunlarından kacamazsin. Hayatta da herseyden böyle kaçtığını için obez olmuş olabilir misin en azından bir sorununa gözünü kapatıp kaçma artık. Önce neden aldın onu bir irdele sonra yeniden kalk ayağa ve aynı hatayi tekrar tekrar yapma. Yine kaçma gel şuraya hepimiz gibi yüzleş sorununa ve ver artık kilolarini. Ne yapacaksın 300 kilo olup ölmeyi mi bekleyeceksin senin çocukların var ve onlar için güçlü ve örnek olacaksın o kiloları vereceksin yeniden ve yeniden. Belki sözlerim ağır ama ayağa kalkman lazım yeniden ve yeniden hepimiz kilo aldık hepimiz zorlanıyoruz ama birakmiyoruz. Bırakırsan tekrar başlama gücü bulamazsın. Yarın menunu veriyorsun hergün buraya geliyorsun kendin ve çocukların için yeniden cabaliyorsun o kadarselamun aleykum hayırlı aksamlar canlarım
Öyle hoşçakal demekle olmuyor bazı şeyler öyle sorunlarından kacamazsin. Hayatta da herseyden böyle kaçtığını için obez olmuş olabilir misin en azından bir sorununa gözünü kapatıp kaçma artık. Önce neden aldın onu bir irdele sonra yeniden kalk ayağa ve aynı hatayi tekrar tekrar yapma. Yine kaçma gel şuraya hepimiz gibi yüzleş sorununa ve ver artık kilolarini. Ne yapacaksın 300 kilo olup ölmeyi mi bekleyeceksin senin çocukların var ve onlar için güçlü ve örnek olacaksın o kiloları vereceksin yeniden ve yeniden. Belki sözlerim ağır ama ayağa kalkman lazım yeniden ve yeniden hepimiz kilo aldık hepimiz zorlanıyoruz ama birakmiyoruz. Bırakırsan tekrar başlama gücü bulamazsın. Yarın menunu veriyorsun hergün buraya geliyorsun kendin ve çocukların için yeniden cabaliyorsun o kadar
Kız bu gerçekmi 63 mü oldu kiprisli bizim buradaydı daha önce ne ara zayıfladı ne yaptı ne etti bu kadin ben şokmalipina miss gıbrıs 2018 malipina na na na.......
90 lardan gelen 7.takımın gururu ve ufuktaki kaptanı malipina na na na.....
Tam 106 kilodan 63 e inmiştir.
Herkesler duysun görsün maşallah desin
Malide bize tükürsün üflesin
Kız bu gerçekmi 63 mü oldu kiprisli bizim buradaydı daha önce ne ara zayıfladı ne yaptı ne etti bu kadin ben şok
Kız gördüm de en son ne zaman gördüm 25- 26 yasindaydim abowwwwAğzının suyunu sil yiğidim görmemişliğimiz hemen anlaşılıyor
Ne yaptı ne etti bu kız de hele sadece Karatay deme kendimi şuradan atarım 2 yıldır Karatay yapıyorum zatenAğzının suyunu sil yiğidim görmemişliğimiz hemen anlaşılıyor
Ne yaptı ne etti bu kız de hele sadece Karatay deme kendimi şuradan atarım 2 yıldır Karatay yapıyorum zaten
Slm kizlar
Yrn emineye dogumgunu yapcam
Kekim sogutsa pastayi yapcam insallah sonra yatcam
Cok kalabalik olmucaz 3-4 kisi cagirdim cocugunu alsin gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?