Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ederim canim,belki sen de bu programa gecersin:)
Neden olmasın seni takip ederim yapabileceğim birsey olursa ben çok Karatay ci değilim bana uymuyor doktorum da ömür boyu yapamayacaksan zorlama kendini dedi. Ben osman Müftüoğlu nu takip ediyorum yaşasın hayatı kacirmiyorum. O bana ve hayatıma daha yatkın bu ÍF programını kendi de uyguluyormus onda da şeker var ve insülin ve şekeri düşürdüğünü söyledi ben onun için ona daha çok eglimliyim.

Tabiki sana hangisi uygunsa onu yap,sen kendini taniyorsun neticesinde. Hadi bakalim farkli programlarla ne kadar kilolar verecegiz,boylede birbirimize destek olabiliriz

selamun aleykum hayırlı aksamlar canlarım
bılıyorum bana kızdınız ve benn cok suclu hıssedıyorumkendımı benbu ısı beceremedım kendıme yazıkettım su ankı kılomu yazmaya bıle yuzuzm yok vazgectım cabalamaktan rabbım yolumu nasılcızer bılmıyorum ama artk kılo ıleılglı hıb bırsey yapmak ıstemıyorum ne olur benı anlayın ve dua edın hepınızı çok sevıyorum hoscakalın

Hayriye bu ne demek? İnsanlar kanseri ve diğer kötü hastalıkları yeniyor.
Felçli kalıp yaşayanda var bir uzvu eksik yaşayan da var.

Bu iş senin iradenle çözülmüyorsa ameliyat gibi bir yol var. Allahın verdiği akılla yürütülen bir dolu çalışma var başarılı milyon hasta var.

Neden bu yola bakmak yerine vazgeçmek?
Kilonla barış denemeyecek bir durum var ortada.

Sen onu bıraksanda o seni bırakmıyacak.

Canim sana niye kizalim,senin icin istiyoruz burada olmani.Sana tek soyleyebilecegim ne olur birakma,senin icin can-i gonulden dua edecegim. Yardim almalisin,ihmal etme lutfen,kilon fazla çunku. Doktora ya da diyetisyene gittin mi hic,bir de oralari denesen canim.

Öyle hoşçakal demekle olmuyor bazı şeyler öyle sorunlarından kacamazsin. Hayatta da herseyden böyle kaçtığını için obez olmuş olabilir misin en azından bir sorununa gözünü kapatıp kaçma artık. Önce neden aldın onu bir irdele sonra yeniden kalk ayağa ve aynı hatayi tekrar tekrar yapma. Yine kaçma gel şuraya hepimiz gibi yüzleş sorununa ve ver artık kilolarini. Ne yapacaksın 300 kilo olup ölmeyi mi bekleyeceksin senin çocukların var ve onlar için güçlü ve örnek olacaksın o kiloları vereceksin yeniden ve yeniden. Belki sözlerim ağır ama ayağa kalkman lazım yeniden ve yeniden hepimiz kilo aldık hepimiz zorlanıyoruz ama birakmiyoruz. Bırakırsan tekrar başlama gücü bulamazsın. Yarın menunu veriyorsun hergün buraya geliyorsun kendin ve çocukların için yeniden cabaliyorsun o kadar

Canom vefalı çakılım

Kız bu gerçekmi 63 mü oldu kiprisli bizim buradaydı daha önce ne ara zayıfladı ne yaptı ne etti bu kadin ben şok

Ne yaptı ne etti bu kız de hele sadece Karatay deme kendimi şuradan atarım 2 yıldır Karatay yapıyorum zaten

Sadece karatay ve spor.
Üzgünüm kırgınım yorgunum denen durumları diyete yansıtmamak.

Bir ara durakladı epey direndi sonra motor çalışmaya devam etti.

3 öğünde yaptı karatayı bozmadan.

500 gr verdiğide oldu haftada.

Benim en çok dikkatimi çeken şeylerden biri ilk zamanlar eşine 1 dubleyle eşlik ederdi yazardı menüsüne.
Diyete uymuyor şişiriyor diye onuda içmedi.

Aylar ve aylardır görmüyorum menüsünde.

Yanlışmıyım malipina @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…