Kırmızı halimi aldin ne iddialisin Masallah. Ya 91 imi gordun. Bonus bu yaz evde durmayınca dışarılarda da tlfnumda yüklenen oyunlarla haşir nesir bi çocuğum olunca tlfnu unutuyorum.
Efenim kırmızı halımı serdim öyle yazıyorum. Sizin bize yazmanız ne şeref nerde kaldıydınız bunca zaman
91 e inmiştim ramazanda
Kırmızı halimi aldin ne iddialisin Masallah. Ya 91 imi gordun. Bonus bu yaz evde durmayınca dışarılarda da tlfnumda yüklenen oyunlarla haşir nesir bi çocuğum olunca tlfnu unutuyorum.
90 ı artik görmüyorum inşallahta boyle gider gram gramda olsa raziyim :)
malipina miss gıbrıs 2018 malipina na na na.......
90 lardan gelen 7.takımın gururu ve ufuktaki kaptanı malipina na na na.....
Tam 106 kilodan 63 e inmiştir.
Herkesler duysun görsün maşallah desin
Malide bize tükürsün üflesin
Davina
malipina miss gıbrıs 2018 malipina na na na.......
90 lardan gelen 7.takımın gururu ve ufuktaki kaptanı malipina na na na.....
Tam 106 kilodan 63 e inmiştir.
Herkesler duysun görsün maşallah desin
Malide bize tükürsün üflesin
sağol inşallah sen daha çok kilo verirsin canımCanımmm???
Maşallah diyoruz o zaman bol bol darısı başıma :)
7. Takım dagıldu filan diye birşeyler hatırlıyorum toparlandı mı?
amin kuzum
Yasasin,artik bana da ayar verecek, dovecek bir kaptanim var.amin kuzum
olurum tabi olmam mı
bizde acıma yokYasasin,artik bana da ayar verecek, dovecek bir kaptanim var.Bonus a kaptanim diyorum kabul etmiyor.Ablalara vurulmaz diyor.
Acima ki acinacak hale dusmeyim.bizde acıma yok
düzenli menü veriyo musun?menü vermeyince ipin ucu çok kaçıyo ablacımAcima ki acinacak hale dusmeyim.Bayramdan beri toparlayamiyorum,bi toparla beni
Burada veriyordum ama burasi sessiz oldugu icin yorumlama pek olmuyor,ben de sonradan biraktim.düzenli menü veriyo musun?menü vermeyince ipin ucu çok kaçıyo ablacım
if gibi bişey mi?günün 8 saati içinde yiyosun ,16 saat açlık modunda oluyosun.bizim kızlar yapıyolar hep.bizim takıma da uğrasana abla zaten okuyosun hep görüyorum seni.gel menü yaz hergün .menüleri ben yorumluyorum.kızlar da çok yardımcı olurlar sanaBurada veriyordum ama burasi sessiz oldugu icin yorumlama pek olmuyor,ben de sonradan biraktim.
Bugun itibariyle yeni bir yeme sistemine dahil olmak istiyorum,sonunda karaciğer temizligi yapilan,icinde aclik oruclarinin oldugu ama ise baslayacagim icin de tedirginim biraz yapabilir miyim diye,4-5 ay surecek bir sistemm. Face de karsilastigim bir sayfa. O yuzden çok guvenmekte zorlaniyorum.
7 seviyeden olusuyor,yapanlar memnun. Ne dersin faydali olur mu
İf degil. Vucudu aclik oruclarina alistirmak icin onden bbir hazirlik yapiliyor,sonra 36 saatlik ve 72 saatlik aclik oruclari var sonrasinda karaciğer temizligi yapiliyor hastaliklardan kurtulmak icin yapiliyorif gibi bişey mi?günün 8 saati içinde yiyosun ,16 saat açlık modunda oluyosun.bizim kızlar yapıyolar hep.bizim takıma da uğrasana abla zaten okuyosun hep görüyorum seni.gel menü yaz hergün .menüleri ben yorumluyorum.kızlar da çok yardımcı olurlar sana
Canim ben ÍF yapıyorum gel beraber takip edelim yarın itibari ile ben de yemeklerimi paylaşacağım seni etiketlerim yediklerime bakarsın ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim ben diğer türlü kilo veremiyorum hiçBurada veriyordum ama burasi sessiz oldugu icin yorumlama pek olmuyor,ben de sonradan biraktim.
Bugun itibariyle yeni bir yeme sistemine dahil olmak istiyorum,sonunda karaciğer temizligi yapilan,icinde aclik oruclarinin oldugu ama ise baslayacagim icin de tedirginim biraz yapabilir miyim diye,4-5 ay surecek bir sistemm. Face de karsilastigim bir sayfa. O yuzden çok guvenmekte zorlaniyorum.
Canim bu sisteme bugun itibariyle basladim,kafama yatti,sagliksiz degil,karataya benziyor,bunla bir yol almak istiyorum,basarili olamazsam birakirim if denerim,sana katilirim. Sana yeni diyet yolunda basarilar dilerim,insallah hedeflerine ulasirsinCanim ben ÍF yapıyorum gel beraber takip edelim yarın itibari ile ben de yemeklerimi paylaşacağım seni etiketlerim yediklerime bakarsın ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim ben diğer türlü kilo veremiyorum hiç
Gelismelerinden haberdar et olur muCanim bu sisteme bugun itibariyle basladim,kafama yatti,sagliksiz degil,karataya benziyor,bunla bir yol almak istiyorum,basarili olamazsam birakirim if denerim,sana katilirim. Sana yeni diyet yolunda basarilar dilerim,insallah hedeflerine ulasirsin
Burada veriyordum ama burasi sessiz oldugu icin yorumlama pek olmuyor,ben de sonradan biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?