Hayırlı geceler. Eşimin memlekete gittik, daha yeni geldim eve, dolayısıyla tartılamadım. Bildirimimi yarın yapayım ben de. Listeyi de yarın yaparım.. Bildirim yapmamış olanlar da yaparlar hem belki..
Hmm ben 21 eylüle kadar 9 kilo veremem CakilGünaydın anlaştık ilk hedeftim 21 eylüle kadar 80 olmak bakalım nasıl olacak
Bundan sonra listeyi ben alt-üst edecegim var mi bana meydan okuyan benden daha çok kilo verebileceğine inanan
Hergafcim bizim bayramlar hep yoğun ve yorucu geçiyor. Eşimin ve benim aileler akrabalar burada olunca.
Bir de çalışıyor olmamıza rağmen bayramı tatil gibi yaşamadık hiç... kültürumüze geleneğimize sahip cikma adina hep dön dolas ziyaret et misafir agirla pert hale geliyoruz... hani bi şehir dışına bi otele gitmek yok.. adı üstün de bayram deyip bu düzeni devam ettiriyoruz. .
Sanirim hava değişimi deniz seviyesi aniden dağ havası klima tekrar dağ havası yerden yere vurdu beni
Nisanlisina deseydin bir gününü görelim becerikli misin hadi geç etin başınabenimde kurban bayramım müthiş ötesi geçiyor ilk gün sabah annemdeydim cenaze den dolayı bol ziyaretli geçti, öğlenden sonra kurbanımızı kestik poşetle derken akşam oldu, akşam kaynımın nişanlısı ailesi ve teyzesi bize geldiler teyze eve gitti nişanlısı ve ailesi 3gündür bizdeler evde 12 kişiyiz
bi yandan çay hazırlıyorum - yemekler yapılıyor evin ilk gelini benim ben yapıyorum
bi yandan kesilmiş etleri poşetliyorum düzenliyorum
bi yandan bilgisayarım kurulu çiftlere mailler atıyorum
bi yandan albümüm de albümüm diyen değerli çiftlerimden dolayı geceleri şop yapıyorum
az kaldı hepten bu işi bırakacağım
Aynı hapşırma benim de boğazım hala yırtıliyor ne varsa içerde hala atamadimInsallah bayramınız istediğiniz gibi geçmiştir.
Hmm ben 21 eylüle kadar 9 kilo veremem Cakilama eksilmek icin cabaliycam
Ben değil:))
Ahh Yena çok zor sehirdişlarina aileleri ziyarete gitmek bak bana şehir şehir geziyorum. Tatile gitcek enerjim kalmadi :) şaka yapmiyorum. Izmır fena çarptı arife günü bi hastalandım dün gece döndüm istanbula hala toparlanamadim. Klima sicak hava serin hava kulağım gözüm basim felaket birde surekli hapşırık kalbim duracak gibi.
Sen ve ISILDURU hep aklimdaydiniz. Biraz iyi olsam görüşürdük diye düşündüm
Gecmis olsun canim.
Nisanlisina deseydin bir gününü görelim becerikli misin hadi geç etin başına
Bonus Masallah 2 zıplasan bize yetiştin. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?