Hayrişim henüz 30 lu yaslarindasin tolere ediyor metabolizman..ilerde menopoz da kemik erimesi vb nasıl tasiyicaksin bu ağırlığı ..
Yere düştün diyelim Allah korusun kırık çıkık oldu nasıl iyileseceksin kim nereye kadar sana bakıcak? ?
Çevren için en yakınların için formül çok basit.. tut boğazını yürü verirsin be kilo ne ki derler hep...
Hadi hayriş küsme... inan hayat çok kısa kuşlar uçuyor.. biz hala aynı yerde kalmayalim
ben niye yokum
unutuysan iyi sorun yok o zaman
Elimin ayarı yok illaki birini unutuyorum
Sagol canim,kendi çapimda ugrasip uuruyorum iste. Ufak bir farklilik olsa hemen kilo alma modundayim,gevsetmeye gelmiyor hiçCümlemizden canım.
Yani medikal tedavi en son uygulama olmalı hep. arastirilimasi acisindan yazdım...güvenilirliği sonucu nasıl olur bilemiyorum ..
SenIn de yeni benm tarzın hayırlı olsun canım
Senin ağzını yerim lanazmı andım seni yokken
Bismillah dedin mi demediysen birlikte diyelim
Davina diyetisyen listelerin sana iyi geliyordu onları uygulamaya başladın dimi.
Bir de yaptığın spor dakikalarini yazarsın artik.. kapışalim seninle ablan iyi ter atıyor artik
Sagol canim. İlk seviyeler zorlu degil hatta daha once yaptiklarima cok benziyor. Çok zorlanirsam birakirim,bakalim. Buralardayim ,nereye gidecegim, desteginizi illaki beklerim.hergaf yeni beslenme düzeninde kolaylıklar diliyorum canım, anladığım kadarıyla zorlu bir sürece girdin başarıyla tamamlıyabilirsen sonu sağlıkta olucak ben öyle anladım. bol iradeli günlere ihtiyacın var gibiii ama buraları bırakma az veya çok yediklerini yaptıklarını yaz bize destek olmuş olursun
unutuysan iyi sorun yok o zaman
OGULCUKLARIM
son mesajını okudum o mesajı kaç kere buraya yazmaya niyetlenmişizdir hepimiz inan, yada en azından ben biçok kez düşünmüşümdür, ama olmuyor işte. dün akşam bir doğumgününde çok yedim kendime inanamadım son zamanlarda zararlı şeyler yesemde hep ölçülü yiyordum ama fren bu sefer tutmadı napıyım şimdi kalkıp dün akşamki gibi kalorili şeylermi hazırlıyayım kendime yada sağlıklı bir akşam yemeğimi hazırlayayım arkadaşlar zaten gereken herşeyi çok güzel yazmışlar sağolsunlar bende okurken üzerime alındım inan
sendeki tek durum ne biliyormusun mükemmelliyetçilik! o yüzden olmuyor. diyeteyken kendini çok kasıyorsun listelerin dört dörtlük olsun istiyorsun bir kaçamak yapsan darmadağan olup yapamıyorum işte diyorsun, hedeflerini büyük büyük seçiyorsun ve en önemlisi veripte aldığın kilolara çok üzülüyorsun
eee bunu bizlerde yaşıyoruz ve yaşadık zamanla. bırak dört dörtlük olmasın dört üçlük olsun, sen ellinden geldiği kadar yap çabala çokta gençsin biz sen bişeylere dikkat etinmi farkında oldunmu kendin için çabaladınmı yapabileceğini gördük biliyoruz. gel yeniden dene kaybın olmaz kazancın olur inan
10 dk yaptım yeter :) 11. Dakikaya giremedim çok sıcak çok terliyorum bisiklette ya. akşam leslie ablacıgımla bulusurum artık :) ( inşallah)Mehtap anlaştık o vakit.
10 dk yaptım yeter :) 11. Dakikaya giremedim çok sıcak çok terliyorum bisiklette ya. akşam leslie ablacıgımla bulusurum artık :) ( inşallah)
markete gidip biraz sebze alayımda türlü yapayım barii yoğurdum da yok geç oldu zaten sonra gelip yemek yaparken videoları dinlerim
Ben yoldayım eve gidiyorum .
Bugün spora gitmeyecegim evi temizliycem
Yarından itibaren start vereceyum. ..
Aşırı ötesi yogundum. 2 gün bir gece kaldılar :)kolay gelsin, bayramda çok yoğundun sen yatılı misafirin kaç gün kaldı?
hergün iş yapsan hergün var
yok işe gitmedim sabah çok zor kalktım zaten hazırlanırken komşum vefat etti. onunla ilgilendim öğlen oldu kızı evde yalnız bırakmak istemedim geçte olmuştu gitmedim öyleeeeIse gittinmi bugün ?
Ben de aksamlik Menemen yapıcam. .
Vedat milor tvitter hesabinda anket yapmış Menemen soganlimi sogansizmi olur diye :)
%51 soğanlı öndeymis :)
Ben iki türlüde severim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?