Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İçime oturdu hayriye çok şey yazasım var ona ama yazmıyorum OGULCUKLARIM

böyle bırakıp giderse.......

hergaf yeni beslenme düzeninde kolaylıklar diliyorum canım, anladığım kadarıyla zorlu bir sürece girdin başarıyla tamamlıyabilirsen sonu sağlıkta olucak ben öyle anladım. bol iradeli günlere ihtiyacın var gibiii ama buraları bırakma az veya çok yediklerini yaptıklarını yaz bize destek olmuş olursun

Cümlemizden canım.

Yani medikal tedavi en son uygulama olmalı hep. arastirilimasi acisindan yazdım...güvenilirliği sonucu nasıl olur bilemiyorum ..

SenIn de yeni benm tarzın hayırlı olsun canım
Sagol canim,kendi çapimda ugrasip uuruyorum iste. Ufak bir farklilik olsa hemen kilo alma modundayim,gevsetmeye gelmiyor hiç
[/QUOTE="74FRIDA, post: 57085278, member: 525733"]Merhabalar arkadaşlar nasılsınız

bayramdan yeni çıktık toparlanmaya çalışıyorum ama henüz bir dikiş tuturamadım tabiii bayramda nasıl bu kadar dağıtım oda ayrı bir konu, dün akşam bir doğumünündeydim biraz değil fazla kaçırdım bu günde akılanmayım sabah kahvaltısını full yaptım önümüzdeki cumaya kadar son bildirimimden biraz aşağıda kilo bildirsem çok iyi olucak ne kadar artım var bilmiyorumda tartılmadım [/QUOTE]
İyiyiz canim sen nasilsin
Biz de senin gibi bayram artilarini gondermeye calisiyoruz

Senin ağzını yerim lan azmı andım seni yokken

Bismillah dedin mi demediysen birlikte diyelim

Yİ benii yiiiii :))
Bismillah diyemedim daha niyeyse diyette imansız oldum ben iyice :)
Hayriyeye üzüldüm ya okudum küsmek kaçmak gibi oluyor olmamalı. Benim kaçıncı kaçışım geri gelişim bilmiyorum ama vazgeçmemek gerek dimi. Geri gelsin ya!

Davina diyetisyen listelerin sana iyi geliyordu onları uygulamaya başladın dimi.
Bir de yaptığın spor dakikalarini yazarsın artik.. kapışalim seninle ablan iyi ter atıyor artik

Çok pis gaza geldim eliptik bisikletine çıkayım bir ben açamadım bacaklarımı hala ham haldeyim. 10 -15 dk sonra dayanamıyorum. Diyet listelerinide çıkarıcam şimdi hepsini. Düzenleme yolundayım.
Madem kapışaaak diyorsun kapışakk yena hanımmmmmm

Sagol canim. İlk seviyeler zorlu degil hatta daha once yaptiklarima cok benziyor. Çok zorlanirsam birakirim,bakalim. Buralardayim ,nereye gidecegim, desteginizi illaki beklerim.

OGULCUKLARIM

son mesajını okudum o mesajı kaç kere buraya yazmaya niyetlenmişizdir hepimiz inan, yada en azından ben biçok kez düşünmüşümdür, ama olmuyor işte. dün akşam bir doğumgününde çok yedim kendime inanamadım son zamanlarda zararlı şeyler yesemde hep ölçülü yiyordum ama fren bu sefer tutmadı napıyım şimdi kalkıp dün akşamki gibi kalorili şeylermi hazırlıyayım kendime yada sağlıklı bir akşam yemeğimi hazırlayayım arkadaşlar zaten gereken herşeyi çok güzel yazmışlar sağolsunlar bende okurken üzerime alındım inan

sendeki tek durum ne biliyormusun mükemmelliyetçilik! o yüzden olmuyor. diyeteyken kendini çok kasıyorsun listelerin dört dörtlük olsun istiyorsun bir kaçamak yapsan darmadağan olup yapamıyorum işte diyorsun, hedeflerini büyük büyük seçiyorsun ve en önemlisi veripte aldığın kilolara çok üzülüyorsun

eee bunu bizlerde yaşıyoruz ve yaşadık zamanla. bırak dört dörtlük olmasın dört üçlük olsun, sen ellinden geldiği kadar yap çabala çokta gençsin biz sen bişeylere dikkat etinmi farkında oldunmu kendin için çabaladınmı yapabileceğini gördük biliyoruz. gel yeniden dene kaybın olmaz kazancın olur inan

Aynen .. çok güzel bir konuya deginmissin. .
Evet disiplinli olmak şart fakat bizim gibi obez beyin ve obez beden de her zaman ise yaramıyor yahut uzun soluklu olmuyor. .
Haftada 1.5 kilo yerine 500 gram verilsin misal ama hep verilsin yada sabit kalinsin o bile başarı bizim gibi hasta kişilerde ..yeterki kusulmesin depresyona girilmesin

Son düzenleme:
10 dk yaptım yeter :) 11. Dakikaya giremedim çok sıcak çok terliyorum bisiklette ya. akşam leslie ablacıgımla bulusurum artık :) ( inşallah)

Ben yoldayım eve gidiyorum .
Bugün spora gitmeyecegim evi temizliycem
Yarından itibaren start vereceyum. ..

markete gidip biraz sebze alayımda türlü yapayım barii yoğurdum da yok geç oldu zaten sonra gelip yemek yaparken videoları dinlerim

Ise gittinmi bugün ?

Ben de aksamlik Menemen yapıcam. .

Vedat milor tvitter hesabinda anket yapmış Menemen soganlimi sogansizmi olur diye :)
%51 soğanlı öndeymis :)

Ben iki türlüde severim :)

kolay gelsin, bayramda çok yoğundun sen yatılı misafirin kaç gün kaldı?

hergün iş yapsan hergün var
Aşırı ötesi yogundum. 2 gün bir gece kaldılar :)
Onun dişin da şehir dışına gittik günü birlik sonra yine ayak üstü ziyaretler oldu
Çok dolu dolu eğlenceli bol sohbetli ve yorucu geçti gitti bitti ...

Ise gittinmi bugün ?

Ben de aksamlik Menemen yapıcam. .

Vedat milor tvitter hesabinda anket yapmış Menemen soganlimi sogansizmi olur diye :)
%51 soğanlı öndeymis :)

Ben iki türlüde severim :)
yok işe gitmedim sabah çok zor kalktım zaten hazırlanırken komşum vefat etti. onunla ilgilendim öğlen oldu kızı evde yalnız bırakmak istemedim geçte olmuştu gitmedim öyleeee
melemen hikayesini bende duydum tembelikten zaten hep biberli yaparım soğanı kim doğruycak diyee mevzu benimde canımı melemen çektirdi ama bu yaz evde hiç yapmadım ofiste 1,2 kere yedim sadece en kısa zamanda bende yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…